jbk Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 A kto nie ma dużo do zrobienia w domu? Ale na rozrywkę też trzeba znaleźć czas ;) No i jeszcze trzeba męża z psami wysłać, żeby się miejsce przy kompie zwolniło..... :evil_lol: Quote
jbk Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Przyszłam podbić kartę. Do babci se jadę, więc mnie dziś nie będzie ;) :buzi: Tęsknić będę. Quote
apple Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Witaj moja muszko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Witaj moja muszko:loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Muszko??? :crazyeye:.....dobrze, że to na mnie nie padło :lol: Quote
apple Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Menrzuś']Muszko??? :crazyeye:.....dobrze, że to na mnie nie padło :lol:[/quote] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]....Bo?:razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]....Bo?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bo bym chyba Bzykiem został :diabloti: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo bym chyba Bzykiem został :diabloti:[FONT=Century Gothic]Chyba Gzem:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic] Cześć Iza:loveu: - juz po długim weekendzie ......melduj się no tu:mad: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chyba Gzem:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Cześć Iza:loveu: - juz po długim weekendzie ......melduj się no tu:mad:[/FONT] Ale GZ to nie muszek :eviltong: Izaaaaa :helo: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale GZ to nie muszek :eviltong: Izaaaaa :helo:[FONT=Century Gothic]A co:crazyeye: GZ to nie taki duzy upierdliwy much:crazyeye::roll::evil_lol:;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A co:crazyeye: GZ to nie taki duzy upierdliwy much:crazyeye::roll::evil_lol:;)[/FONT] Fcale, że bo nie - GZ gryzie, a much jest tylko upierdliwy :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']Dzień dobry po weekendzie długim ;)[/quote] Bry, bry......jak tam z zapałem do pracki? :razz: Papióry pewnie aż furkoczą :lol: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Fcale, że bo nie - GZ gryzie, a much jest tylko upierdliwy :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Oj widać że się nie znasz.....much gryzie jak się na deszcz zbiera:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj widać że się nie znasz.....much gryzie jak się na deszcz zbiera:razz::diabloti:[/FONT] To komarzyca chyba :eviltong:....much to sobie tylko lata i bzyka:lol: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']To komarzyca chyba :eviltong:....much to sobie tylko lata i bzyka:lol:[FONT=Century Gothic]Nie prawda........jak idzie na deszcz to te much-y to tak dziabią az do krwi:roll:[/FONT] Quote
jbk Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Aleście sobie temat wynaleźli.... mnie ostatnio coś w nocy dziabnęło, i to nie był mężu, więc jakiś komar albo much to musiał być ;) Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']Aleście sobie temat wynaleźli.... mnie ostatnio coś w nocy dziabnęło, i to nie był mężu, więc jakiś komar albo much to musiał być ;) [FONT=Century Gothic]Stawiam że Much:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie prawda........jak idzie na deszcz to te much-y to tak dziabią az do krwi:roll:[/FONT] To jakieś mutanty muszą tam na południu latać :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='jbk']Aleście sobie temat wynaleźli.... mnie ostatnio coś w nocy dziabnęło, i to nie był mężu, więc jakiś komar albo much to musiał być ;)[/quote] Pewnie to była mrówka paszczata :evil_lol: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']To jakieś mutanty muszą tam na południu latać :diabloti: [FONT=Century Gothic]Ty się śmiejesz a ja na serio mówię:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty się śmiejesz a ja na serio mówię:roll::evil_lol:[/FONT] Jaką Ty musisz mieć delikatną skórkę :shake: że od samego maszerowania Mucha krwią tryskasz:roll: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaką Ty musisz mieć delikatną skórkę :shake: że od samego maszerowania Mucha krwią tryskasz:roll:[FONT=Century Gothic]ale kiedy ja ci mówię ze on nie tylko maszeruje TEN MUCH ale on też mnie dziabie.......i nie tylko mnie:roll: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale kiedy ja ci mówię ze on nie tylko maszeruje TEN MUCH ale on też mnie dziabie.......i nie tylko mnie:roll:[/FONT] Ja Ci mówię - przeprowadź się na północ. Tu nie ma takich mutantów :evil_lol: Quote
apple Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja Ci mówię - przeprowadź się na północ. Tu nie ma takich mutantów :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Bo u was za mocno wieje i je znosi te much-y:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bo u was za mocno wieje i je znosi te much-y:evil_lol:[/FONT] Nieeeeee....to jod je wykańcza. Robią się spokojne i delykatne :razz: Quote
Recommended Posts