apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć królowo stemplowania:multi: :loveu:I jak tam znowu szalejesz w papierach:razz:[/FONT] Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Dzień dobry Izabelo :) Zaraz się biorę za płace i ZUSy, ale najpierw postanowiłam się grzecznie przywitać :) Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Cześć królowo stemplowania:multi: :loveu:I jak tam znowu szalejesz w papierach:razz:[/FONT] Iza uwielbia tak przywalić :evil_lol: Witankooooooo :sweetCyb::sweetCyb: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Iza uwielbia tak przywalić :evil_lol: Witankooooooo :sweetCyb::sweetCyb:[FONT=Century Gothic]tak w samo czoło:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]tak w samo czoło:evil_lol:[/FONT] Myślisz? Biedny TZ.....jak tak wpadnie w trans, to nawet nie chcę myśleć co w domu robi :evil_lol: Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Stemplem w czoło? Oj, to musi być nieprzyjemne ;) Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No tak.....dlatego go na żadnej focie nie ma......bo cały ostemplowany jest:evil_lol:[/FONT] No wiesz, ja myślę, że Iza ma vanish w domu i go pierze czasem ;) Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Myślisz? Biedny TZ.....jak tak wpadnie w trans, to nawet nie chcę myśleć co w domu robi :evil_lol: [FONT=Century Gothic]No tak.....dlatego go na żadnej focie nie ma......bo cały ostemplowany jest:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No tak.....dlatego go na żadnej focie nie ma......bo cały ostemplowany jest:evil_lol:[/FONT] "Zajęty", "Zajety", "Zajety" ......"Nie dotykać"....:diabloti: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jbk napisał(a):No wiesz, ja myślę, że Iza ma vanish w domu i go pierze czasem ;)[FONT=Century Gothic]czyżbyś mówiła z własnego doświadczenia:razz::evil_lol:[/FONT] "Zajęty", "Zajety", "Zajety" ......"Nie dotykać"....:diabloti:[FONT=Century Gothic]Ty to masz dzisiaj fantazję:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jbk napisał(a):No wiesz, ja myślę, że Iza ma vanish w domu i go pierze czasem ;) Eeee tam - Iza ma w domu "Łomo" i łomot mu sprawia :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a): [FONT=Century Gothic]Ty to masz dzisiaj fantazję:evil_lol:[/FONT] to i tak chyba lepiej niż "Towar wybrakowany" :diabloti: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeee tam - Iza ma w domu "Łomo" i łomot mu sprawia :diabloti:[FONT=Century Gothic]Buahahahahahah moje zaworki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Buahahahahahah moje zaworki iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:evil_lol:[/FONT] Wytrzymały? :razz: Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Wytrzymały? :razz: [FONT=Century Gothic]To się nazywa marka:p[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]To się nazywa marka:p[/FONT] no to czuj się naprawiona :razz: Quote
Iza i Avanti Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 Odpowiem Wam zbiorczo: TZ-ta nie stempluję... Bo i po co? Pójdzie za róg i się umyje.. Mało to w domu chusteczek do poopy dziecka? :roll: TZ-ta nie biję... Przecież słabszych się nie bije... :evil_lol: Menrzuś! Co to "Łomo"? :-o A tak w ogóle: to dzień dobry!!! :loveu: Dłuuuuuugi weekend przed nami... Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A ja na jakimś forum dziś widziałam link do NK, do profilu pana, który się nazywa Zwieracz..... Poza tym nie wiem z autopsji, jak to jest prać TZa ;) Mężu kąpie się sam, a stempli na nim nie używam, więc do vanisha go nie muszę wkładać ;) Quote
Iza i Avanti Posted November 7, 2008 Author Posted November 7, 2008 jbk napisał(a):A ja na jakimś forum dziś widziałam link do NK, do profilu pana, który się nazywa Zwieracz..... Poza tym nie wiem z autopsji, jak to jest prać TZa ;) Mężu kąpie się sam, a stempli na nim nie używam, więc do vanisha go nie muszę wkładać ;) Cześć Cioteczko! :loveu: Nie stemplujesz TZ-ta? No co Tyyyyyyyyy :evil_lol: Quote
jbk Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Cioteczko! :loveu: Nie stemplujesz TZ-ta? No co Tyyyyyyyyy :evil_lol: A po co? Vanisha szkoda ;) Quote
Menrzuś Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Odpowiem Wam zbiorczo: TZ-ta nie stempluję... Bo i po co? Pójdzie za róg i się umyje.. Mało to w domu chusteczek do poopy dziecka? :roll: TZ-ta nie biję... Przecież słabszych się nie bije... :evil_lol: Menrzuś! Co to "Łomo"? :-o A tak w ogóle: to dzień dobry!!! :loveu: Dłuuuuuugi weekend przed nami... No jak nie wiesz co to jest "Łomo" to faktycznie - Twój TZ jest bezpieczny w domu :evil_lol: Bry, bry - ale sobie odpoczniesz :p Quote
apple Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Menrzuś napisał(a):No jak nie wiesz co to jest "Łomo" to faktycznie - Twój TZ jest bezpieczny w domu :evil_lol: Bry, bry - ale sobie odpoczniesz :p[FONT=Century Gothic]No nie co z tej Izy za Alfa jak ona nie wie co to "Łomo":crazyeye::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted November 9, 2008 Posted November 9, 2008 Dzień dobry ;) A czy Ty Izo nie bywasz w necie w weekendy? Quote
Iza i Avanti Posted November 9, 2008 Author Posted November 9, 2008 Bywam Cioteczko! Bywam... Ale wieczorkami i nie zawsze, bo mi czasu szkoda! Ja mam zawsze miliony rzeczy do zrobienia w domu... :cool3: Quote
Recommended Posts