Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Nie ma to jak karuzela :)

Matka jaka stara, taka goopia :evil_lol:

A Ty to samego Red Bulla powinnaś pić :eviltong:

A co ja? Inna siakaś??? :roll:

Zuzia jest eeeeeeeextra :multi::multi:

(w takich szpilorach na karuzelę? :crazyeye:)

Zuzia śle buziaki wujkowi! :loveu:

A co? Szpilki w czymś przeszkadzają? :evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jaaaaaaa Cię - Zuzia:loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]http://images49.fotosik.pl/26/eeb8036223dad346.jpg[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Bo o mały włos a zapomniała bym jak ona wygląda:diabloti:[/FONT]

ZUZIA miała dziś ciężkawą noc... Obudziła się o 1.30 z temperaturą 39,4... Grzała jak mały piecyk :shake: Dostała czopek, temperatura spadła, ale ja nie spałam pół nocy...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']ZUZIA miała dziś ciężkawą noc... Obudziła się o 1.30 z temperaturą 39,4... Grzała jak mały piecyk :shake: Dostała czopek, temperatura spadła, ale ja nie spałam pół nocy...[FONT=Century Gothic]Ojej..... Jakieś inne objawy?bo jak nie to moze to trzydniówka:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']
A co ja? Inna siakaś??? :roll:

Wystarczy na avatarka popatrzeć :evil_lol:

Zuzia śle buziaki wujkowi! :loveu:

A co? Szpilki w czymś przeszkadzają? :evil_lol:
Mmmmmmmmmm......buziaki z samego rana to to, czego potrzebowałem :loveu:
Szpilki to może i nie, ale szpilory? :crazyeye: Po piasku? :crazyeye:

Dzieńdoberek :loveu::multi:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
ZUZIA miała dziś ciężkawą noc... Obudziła się o 1.30 z temperaturą 39,4... Grzała jak mały piecyk :shake: Dostała czopek, temperatura spadła, ale ja nie spałam pół nocy...

Bidulka mała :calus:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A przed chwilką dzwoniłam do domu i nadal ma stan podgorączkowy... 37,6.. :shake: Nie mam pojęcia co jej jest...
[FONT=Century Gothic]No ale pytam cię po raz kolejny:cool1:......czy ma jakies inne obajwy bo jeśli nie to moze to trzydniówka ( jeśli jeje oczywiście nie miała)[/FONT]:roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
A przed chwilką dzwoniłam do domu i nadal ma stan podgorączkowy... 37,6.. :shake: Nie mam pojęcia co jej jest...

Ja się na tym nie znam - mogę tylko ciepłe fluidy słać ;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ale pytam cię po raz kolejny:cool1:......czy ma jakies inne obajwy bo jeśli nie to moze to trzydniówka ( jeśli jeje oczywiście nie miała)[/FONT]:roll:

Innych objawów brak! Trzydniówki też nie miała... Ale byłyśmy wczoraj na szczepieniu... Może to po tym..:roll: Xociaż z drugiej strony nigdy po szczepieniach nie gorączkowała...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Innych objawów brak! Trzydniówki też nie miała... Ale byłyśmy wczoraj na szczepieniu... Może to po tym..:roll: Xociaż z drugiej strony nigdy po szczepieniach nie gorączkowała...[FONT=Century Gothic]Noooo to prawdopodobnie po tym...........zdarza sie.........Ala też tak raz miała.....ale tylko raz:roll:
[/FONT]

Posted

Już nie pamiętam, czy młody miał kiedyś gorączkę po szczepieniu, za stare to czasy, ale wiem, że to możliwe. Mam nadzieję, że to to i jutro już będzie wszystko ok :)

Miłej pracki :)