jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja tego używam jako dwa w jednym ;) Ja po kawie śpię jak niemowlę :) Quote
Iza i Avanti Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):Ja po kawie śpię jak niemowlę :) Ja też! :p Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):Ja po kawie śpię jak niemowlę :) To zamiast mleczka wlewaj Red Bulla :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja też! :p A Ty to samego Red Bulla powinnaś pić :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Zuzia jest eeeeeeeextra :multi::multi: (w takich szpilorach na karuzelę? :crazyeye:) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Żadnego mleczka nie wlewam ;) Kawa jest smaczna czarna bez dodatków ;) A Red Bull jest fuuuuuj :eviltong: Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Century Gothic]Jaaaaaaa Cię - Zuzia:loveu: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: http://images49.fotosik.pl/26/eeb8036223dad346.jpg Bo o mały włos a zapomniała bym jak ona wygląda:diabloti: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='jbk']Nie ma to jak karuzela :) Matka jaka stara, taka goopia :evil_lol: A Ty to samego Red Bulla powinnaś pić :eviltong: A co ja? Inna siakaś??? :roll: Zuzia jest eeeeeeeextra :multi::multi: (w takich szpilorach na karuzelę? :crazyeye:) Zuzia śle buziaki wujkowi! :loveu: A co? Szpilki w czymś przeszkadzają? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jaaaaaaa Cię - Zuzia:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images49.fotosik.pl/26/eeb8036223dad346.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bo o mały włos a zapomniała bym jak ona wygląda:diabloti:[/FONT] ZUZIA miała dziś ciężkawą noc... Obudziła się o 1.30 z temperaturą 39,4... Grzała jak mały piecyk :shake: Dostała czopek, temperatura spadła, ale ja nie spałam pół nocy... Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']ZUZIA miała dziś ciężkawą noc... Obudziła się o 1.30 z temperaturą 39,4... Grzała jak mały piecyk :shake: Dostała czopek, temperatura spadła, ale ja nie spałam pół nocy...[FONT=Century Gothic]Ojej..... Jakieś inne objawy?bo jak nie to moze to trzydniówka:roll: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] A co ja? Inna siakaś??? :roll: Wystarczy na avatarka popatrzeć :evil_lol: Zuzia śle buziaki wujkowi! :loveu: A co? Szpilki w czymś przeszkadzają? :evil_lol: Mmmmmmmmmm......buziaki z samego rana to to, czego potrzebowałem :loveu: Szpilki to może i nie, ale szpilory? :crazyeye: Po piasku? :crazyeye: Dzieńdoberek :loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):ZUZIA miała dziś ciężkawą noc... Obudziła się o 1.30 z temperaturą 39,4... Grzała jak mały piecyk :shake: Dostała czopek, temperatura spadła, ale ja nie spałam pół nocy... Bidulka mała :calus: Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Bidulka mała :calus: A przed chwilką dzwoniłam do domu i nadal ma stan podgorączkowy... 37,6.. :shake: Nie mam pojęcia co jej jest... Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A przed chwilką dzwoniłam do domu i nadal ma stan podgorączkowy... 37,6.. :shake: Nie mam pojęcia co jej jest... [FONT=Century Gothic]No ale pytam cię po raz kolejny:cool1:......czy ma jakies inne obajwy bo jeśli nie to moze to trzydniówka ( jeśli jeje oczywiście nie miała)[/FONT]:roll: Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Biedna Zuzia :( Oby jej szybko przeszło..... Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A przed chwilką dzwoniłam do domu i nadal ma stan podgorączkowy... 37,6.. :shake: Nie mam pojęcia co jej jest... Ja się na tym nie znam - mogę tylko ciepłe fluidy słać ;) Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja się na tym nie znam - mogę tylko ciepłe fluidy słać ;) Ja też z fluidami! Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ale pytam cię po raz kolejny:cool1:......czy ma jakies inne obajwy bo jeśli nie to moze to trzydniówka ( jeśli jeje oczywiście nie miała)[/FONT]:roll: Innych objawów brak! Trzydniówki też nie miała... Ale byłyśmy wczoraj na szczepieniu... Może to po tym..:roll: Xociaż z drugiej strony nigdy po szczepieniach nie gorączkowała... Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Bardzo dziękujemy za fluidy! :loveu: Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Innych objawów brak! Trzydniówki też nie miała... Ale byłyśmy wczoraj na szczepieniu... Może to po tym..:roll: Xociaż z drugiej strony nigdy po szczepieniach nie gorączkowała...[FONT=Century Gothic]Noooo to prawdopodobnie po tym...........zdarza sie.........Ala też tak raz miała.....ale tylko raz:roll: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Kochani! Muszę uciekać! Wpadnę później! "Papa :multi: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 jbk napisał(a):Ja też z fluidami! No to nimi zarzucimy Zuzię.......będzie dobrze :multi: Quote
jbk Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Już nie pamiętam, czy młody miał kiedyś gorączkę po szczepieniu, za stare to czasy, ale wiem, że to możliwe. Mam nadzieję, że to to i jutro już będzie wszystko ok :) Miłej pracki :) Quote
Recommended Posts