Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Aleś znalazła wytłumaczenie na walenie w rodzynka :eviltong:......:lol: Otwórz już oko :evil_lol: Menrzusiu! Kto cię wali? :crazyeye: Dobry wieczorek :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzusiu! Kto cię wali? :crazyeye: Dobry wieczorek :evil_lol: ....a taka blondynka :diabloti: Czeeeeee :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):....a taka blondynka :diabloti: Czeeeeee :multi::loveu: :crazyeye: no soooooooooooooooo Ty................. :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: no soooooooooooooooo Ty................. :evil_lol: .....nooooo, mówię Ci.....i do tego z czarnym nosem :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):.....nooooo, mówię Ci.....i do tego z czarnym nosem :evil_lol: noooooooooooo to ten... hm... dałeś radę... prawie się posiusiałam... :oops: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Już Ci nie powiem, co jeszcze ma :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Już Ci nie powiem, co jeszcze ma :diabloti: Powiedz! Proszę! W domu jestem to się w razie w przebioę :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Jest jakaś, takaś.......hmmmmmm......niewydepilowana:roll: :evil_lol: więcej nie powiem, bo później odbędzie sie na mnie rytualny mord :shake: Quote
Iza i Avanti Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Jest jakaś, takaś.......hmmmmmm......niewydepilowana:roll: :evil_lol: więcej nie powiem, bo później odbędzie sie na mnie rytualny mord :shake: Ja Cię nie będę mordowała! I nikt w mojej galeryji tego nie zrobi! Bo po łapach dam! :diabloti: dopsz! Ja już uciekam... Buziam mooooooooooooooooooooooooono! Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja Cię nie będę mordowała! I nikt w mojej galeryji tego nie zrobi! Bo po łapach dam! :diabloti: dopsz! Ja już uciekam... Buziam mooooooooooooooooooooooooono! Cmokasy też już lecąąąąąąąą :loveu: paaaaa:multi: Quote
Menrzuś Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 jbk napisał(a):Sikanie po nogach beze mnie? Ja robiłem z wiatrem :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 Witam serrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdecznie i zapraszam na kawkę! Quote
apple Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [FONT=Century Gothic]Przyszłam:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ja też jestem :evil_lol: JapĄskiej jeszcze nie piłem :p Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):O, jaka pyszna kawusia z rana ;) Juz po kawusi :eviltong:........:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 3, 2008 Author Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):Strasznie szybko pijecie :) Idę robić Z-3. Bo to to strasznie łapczywe jest! Zrobiłaś Z-tki? :cool3: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bo to to strasznie łapczywe jest! Zrobiłaś Z-tki? :cool3: Pewnie ;) Jadę z następnymi ;) Swoją drogą, kawę piję dziś trzecią :) Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):Pewnie ;) Jadę z następnymi ;) Swoją drogą, kawę piję dziś trzecią :) Ja pijam jedną, więc wychodzi szybko - Ty tankujesz, to i dłużej to trwa :evil_lol: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja pijam jedną, więc wychodzi szybko - Ty tankujesz, to i dłużej to trwa :evil_lol: Jedną na cały dzień?? JEDNĄ? Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):Jedną na cały dzień?? JEDNĄ? Jedna mi starcza na pobudkę ;) - a potem życie daje mi tyle podniet, że przysnąć nie ma jak :evil_lol: Quote
jbk Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Jedna mi starcza na pobudkę ;) - a potem życie daje mi tyle podniet, że przysnąć nie ma jak :evil_lol: Bo kawy się nie pija, żeby się obudzić, tylko dla smaku ;) Quote
Menrzuś Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jbk napisał(a):Bo kawy się nie pija, żeby się obudzić, tylko dla smaku ;) A ja tego używam jako dwa w jednym ;) Quote
Recommended Posts