Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zacytuj.......proszę;) zrób mi tą przyjemnosc:lol:[/FONT] No co Ty :crazyeye:......Iza by mi urwała wszystko co mi odstaje :crazyeye: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja to bym zacytował cUś z "Sexmisji" :evil_lol:.....ale wolę nie :diabloti: Zacytuj, zacytuj! Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']No co Ty :crazyeye:......Iza by mi urwała wszystko co mi odstaje :crazyeye:[FONT=Century Gothic]Obronię cię własną piersią jakby co;):evil_lol: Powiedz bo chcę wiedzieć czy myślimy o tym samym:razz: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 jbk napisał(a):Macie tu niezły burdel, siostry! Eeeee - to, to mały pikuś :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Menrzuś! Tu nikt nikomu nic nie będzie urywał! Więc tylko grzecznie proszę: ZACYTUJ!!! :cool3: JBK! Chiba nie trafiłaś :evil_lol: Appelka! Ty podpucho! :loveu: Dooooooooooooooooooooberek! Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Ładna pogoda jest dzisiaj, nieprawdaż? :razz:.......:evil_lol: ..... a Appelka namiĘszała i uciekła :evil_lol: Bryyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Menrzuś napisał(a):Ładna pogoda jest dzisiaj, nieprawdaż? :razz:.......:evil_lol: ..... a Appelka namiĘszała i uciekła :evil_lol: Bryyyyyyyyyyyyyy :multi::loveu: Ty mi tu pogodą nie ścimniaj! Ale prawda, ładna pogoda dziś! Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ty mi tu pogodą nie ścimniaj! Ale prawda, ładna pogoda dziś! Jak "zciemniaj"? Przecież rozjaśniam - słonko tak świeci, że chyba okurary założę :p Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 CYTUJ! Cytuj Menrzuś, nie drażnij harpii ;) Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='jbk']CYTUJ! Cytuj Menrzuś, nie drażnij harpii ;) To harpia też patrzy? :shocked!: wolę nie ryzykować.......:siara::siara::siara: (ale sobie samobója strzeliłem :placz:) Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']To harpia też patrzy? :shocked!: wolę nie ryzykować.......:siara::siara::siara: (ale sobie samobója strzeliłem :placz:) Ja wiem, Ty zapomniałeś, jakiego chciałeś użyć cytatu, temu tak się wzbraniasz :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 [quote name='jbk']CYTUJ! Cytuj Menrzuś, nie drażnij harpii ;) :crazyeye::cool3::evil_lol: To harpia też patrzy? :shocked!: wolę nie ryzykować.......:siara::siara::siara: (ale sobie samobója strzeliłem :placz:) Harpia zawsze patrzy! Nawet jak nie patrzy, to patrzy! :mad: Ja wiem, Ty zapomniałeś, jakiego chciałeś użyć cytatu, temu tak się wzbraniasz :diabloti: Menrzusiu! Czy mam na bazarek wystawić hmmmmmmm.... np. Bilobil? Podobno jest dobry na pamięć :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Vita Buer Lecitin (czy siakoś tak) :roll: Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [FONT=Century Gothic]No patrz jaki małpol no:mad: Nie zacytował dla mnie:placz:dlakogo jak dla kogo ale dla mnie:crazyeye::placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic] ale i tak się domyslam:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 31, 2008 Author Posted October 31, 2008 Dopsze Cioteczki i Wujaszku! Spadam do domku! Sorry, Jabcokowa :evil_lol: Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dopsze Cioteczki i Wujaszku! Spadam do domku! Sorry, Jabcokowa :evil_lol::placz::placz::placz::placz: Quote
jbk Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 apple napisał(a)::placz::placz::placz::placz: :placz::placz::placz::placz: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No patrz jaki małpol no:mad: Nie zacytował dla mnie:placz:dlakogo jak dla kogo ale dla mnie:crazyeye::placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ale i tak się domyslam:diabloti:[/FONT] Aaaa tam się domyślasz :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Vita Buer Lecitin (czy siakoś tak) :roll: A nabijaaaajcie się :eviltong:......dwie jeNdze :eviltong::evil_lol: Quote
jbk Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) Menrzuś, ale jakby było nudno, jakby się nikt nie nabijał ;P Quote
Menrzuś Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 jbk napisał(a):Dzień dobry :) Środek nocy mamy, więc spać wracam :) Menrzuś, ale jakby było nudno, jakby się nikt nie nabijał ;P Aleś znalazła wytłumaczenie na walenie w rodzynka :eviltong:......:lol: Otwórz już oko :evil_lol: Quote
Recommended Posts