Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]tez cię widzę:diabloti:[/FONT] I co podglądasz? :mad: Iza dla mnie świeci :evil_lol: Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']I co podglądasz? :mad: Iza dla mnie świeci :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ojej no dobra:roll: chciałam ci pomóc....ale jak nie to se ide:roll: ale nie na długo:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ojej no dobra:roll: chciałam ci pomóc....ale jak nie to se ide:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]ale nie na długo:diabloti:[/FONT] Oj nie ić.....jakby co, to Izie nie chce się tu wejść i za cicho będzie :diabloti: :crazyeye:...sikorka mi puka w okno :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciotka ty zostaw tego burgera bo ci doopa urosnie:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A jak już musisz ją zjeść to się chociaz podziel:evil_lol:[/FONT] Eeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Niech se rośnie :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Noooo wczoraj zapomniałam prowiantu do pracy......alez mi w brzuchu burczało:evil_lol: [/FONT]IZA!!!!:scream_3: Nie rycz mi tu!!! Czeeeeeee Iza :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:......już się zielenisz :multi::loveu: bazarkownie musiałam odwiedzić :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Ojej no dobra:roll: chciałam ci pomóc....ale jak nie to se ide:roll: ale nie na długo:diabloti:[/FONT] Nie ić! Czzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeść Kochani! Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Oj nie ić.....jakby co, to Izie nie chce się tu wejść i za cicho będzie :diabloti: [FONT=Century Gothic]Ożesz ty.......a tak to by mnie wywalił:evil_lol:[/FONT] :crazyeye:...sikorka mi puka w okno :crazyeye:[FONT=Century Gothic]No to daj jej słoninki na co czekasz[/FONT]:mad: Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Menrzuś napisał(a):Oj nie ić.....jakby co, to Izie nie chce się tu wejść i za cicho będzie :diabloti: :crazyeye:...sikorka mi puka w okno :crazyeye: Zamiast "sikorka" przeczytałam "siusiorka" :diabloti: Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Eeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Niech se rośnie :evil_lol: Nie rycz mi tu!!! bazarkownie musiałam odwiedzić :evil_lol: Nie ić! Czzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeść Kochani! Cześć Iza :)) Jak zdróweczko w ten wietrzny poranek? Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='jbk']Zamiast "sikorka" przeczytałam "siusiorka" :diabloti:[FONT=Century Gothic]głodnemu chleb na myśli:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='jbk']Zamiast "sikorka" przeczytałam "siusiorka" :diabloti: buuuuuuuuuuuuhahahahah! To byłby widok! :evil_lol: Cześć Iza :smile:) Jak zdróweczko w ten wietrzny poranek? Całkiem, całkiem... Tylko gdyby tak nie wiało :roll: Prawie mi włosy zerwało :evil_lol: Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):buuuuuuuuuuuuhahahahah! To byłby widok! :evil_lol: Jakby pukał w okno, to rzeczywiście :) Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to daj jej słoninki na co czekasz[/FONT]:mad: aaa tam - przesadzasz :evil_lol: Gacek rozdarł się i uciekła :shake: Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Eeeeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Niech se rośnie :evil_lol: Nie rycz mi tu!!! bazarkownie musiałam odwiedzić :evil_lol: Nie ić! Czzzzzzzzzzzzzzzzzeeeeeeeeeeeeeść Kochani! Witaaaaaanko :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 jbk napisał(a):Zamiast "sikorka" przeczytałam "siusiorka" :diabloti: Boszszsz......Ty to masz skojarzenia z samego rana :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 [quote name='jbk']Jakby pukał w okno, to rzeczywiście :) Ty mnie nie podpuszczaj bo ja mam bujną wyobraźnię! I już ryczę ze śmiechu!!! Boszszsz......Ty to masz skojarzenia z samego rana :diabloti: Jak każda zdrowa kobieta! :evil_lol: Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ty mnie nie podpuszczaj bo ja mam bujną wyobraźnię! I już ryczę ze śmiechu!!! Jak każda zdrowa kobieta! :evil_lol: Ja też ryczę, nic się nie martw ;) Tusz odpłynął z łzami w siną dal..... :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 jbk napisał(a):Ja też ryczę, nic się nie martw ;) Tusz odpłynął z łzami w siną dal..... :evil_lol: hihihihihi! Dopsze, Kochani! Muszę uciekać! Robota czeka! :multi: Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No i wzięła i uciekła, psiakostka. Chyba z tęsknoty wezmę mamę i na grzane wino pójdziemy. Jeszcze można w knajpie na zewnątrz usiąść..... Quote
Iza i Avanti Posted October 30, 2008 Author Posted October 30, 2008 jbk napisał(a):No i wzięła i uciekła, psiakostka. Chyba z tęsknoty wezmę mamę i na grzane wino pójdziemy. Jeszcze można w knajpie na zewnątrz usiąść..... No co Ty! :crazyeye: Jeszcze Wam wino z kubka wywieje ;) Quote
jbk Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No co Ty! :crazyeye: Jeszcze Wam wino z kubka wywieje ;) To może być problem..... Chyba zostaniemy w środku ;) Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Powariowały :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Zgadzam się:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zgadzam się:evil_lol:[/FONT] Jak nie o narządach, to o alkoholu :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak nie o narządach, to o alkoholu :shake: :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Bo ja ci powiem ze one to sa nimfomanki- alkoholiczki:evil_lol:;):loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Bo ja ci powiem ze one to sa nimfomanki- alkoholiczki:evil_lol:;):loveu:[/FONT] Ja to bym zacytował cUś z "Sexmisji" :evil_lol:.....ale wolę nie :diabloti: Quote
apple Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja to bym zacytował cUś z "Sexmisji" :evil_lol:.....ale wolę nie :diabloti: [FONT=Century Gothic]Zacytuj.......proszę;) zrób mi tą przyjemnosc:lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts