Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Iza i Avanti napisał(a)::loveu: Kupiliśmy nawet stetoskop! Coby córunię lepiej słyszeć! :loveu: A pierwsze zdjęcie USG masz w albumie? :) Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Zdjęć ma caaaaaaaaałe mnóstwo :) Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Zdjęć ma caaaaaaaaałe mnóstwo :) No to dalej !! Zeskanuj i wklejaj !!!!! Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Ni mam skanera :( A do pracy nie chodzę (L-4) Quote
Iza i Avanti Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Nowe zdjęcia... Jakość do doopy, ale robione z telefonu, który był pod ręką... Ja i moja kura... Śpię... Kołami do góry... Z podusią pomiędzy nogami... Z moim małym bratem- mopem-sznaucerem min. Quote
bonita Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 O! Ale się bratek wyłożył:evil_lol: Wszystkie zdjęcia z ogólnego chrapańska fajne :D:evil_lol: Quote
Pysia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Zjem Cię...zjem Cię.... Albo nie? :evil_lol: Nawet w pościeli mnie podglądają :mad: A co mi tam...Ważne ze wygodnie ;) Się mi usnęło :roll: Bo mnie ze schodów zrzucili to tutaj :diabloti: Zakrywamy walory ;) To za mną to nie ja..... Tego z tyłu nie ma :cool1: To fotomontaż :evil_lol: Muszę chować twarz aby mnie z mopem znajomi nie widzieli :cool3: Witaj Izuniu :) Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Skąd ja to znam:cool3: ? Iza, jak Twoje samopoczucie w "dueciku"? Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Pysiu! Dzięki za świetne komentarze! AgusiaTerierka! Samopoczucie ok, tylko brzuch coooooooooraz większy... Quote
Iza i Avanti Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Nowe zdjęcia z podręcznego telefonu ;) Dostałem od babci pięknego krokodyla! i pyszne uszko... I bardzo kocham swojego kroka! Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 :multi: :multi: :multi: Avanti ma krokusia, no to teraz się od Merol nie:cool3: odpędzi:evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nowe zdjęcia... Jakość do doopy, ale robione z telefonu, który był pod ręką... Witaj :multi:. Zdjęcia są nawet znośne ;) . Ja też nieraz korzystam z pomocy aparatu telefonicznego ale wtedy zdjęcia wychodzą jeszcze gorzej niż twoje :shake:. No niestey takie jest życie :razz:. Ale jak już wygram te 11 mln w dzisiejszym losowaniu lotto , to kupie sobię piękną ustrzaneczkę :multi: :multi: :multi:. Quote
bonita Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Kamcia_14']Witaj :multi:. Zdjęcia są nawet znośne ;) . Ja też nieraz korzystam z pomocy aparatu telefonicznego ale wtedy zdjęcia wychodzą jeszcze gorzej niż twoje :shake:. No niestey takie jest życie :razz:. Ale jak już wygram te 11 mln w dzisiejszym losowaniu lotto , to kupie sobię piękną ustrzaneczkę :multi: :multi: :multi:. :mad: Ciotka, połowa dla mnie:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Nowe zdjęcia z podręcznego telefonu ;) Dostałem od babci pięknego krokodyla! I bardzo kocham swojego kroka! I krokodyl żyje...:placz: , no nie, ja mam potwora, który nie przepuści żadnej zabawce:mad:... Quote
Medorowa Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Cześć przyszła mamcio:cool3: Super superowe;) zdjęcia:cool3: i jaki fajny krokuś:cool3: Quote
Iza i Avanti Posted February 12, 2007 Author Posted February 12, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):I krokodyl żyje...:placz: , no nie, ja mam potwora, który nie przepuści żadnej zabawce:mad:... Bo Avanti to ju? stateczny pan jest, kt?ry zabaweczek nie psuje.... :eviltong: Za to nosi je wsz?dzie z sob? i ?pi z nimi :p Quote
Pysia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Witaj Izuniu + troche ;) Foty Faflastego fajne mimo ze z telefonu :multi: Krokodyl od razu mi się z Merolem skojarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pasują do siebie ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Iza, jak Twoje sampoczucie? Całkiem, całkiem... Tylko momentami nudzę się jak mops, bo do pracy już lekartz nie chce mnie puścić!!! Pysia napisał(a):Witaj Izuniu + troche ;) Foty Faflastego fajne mimo ze z telefonu :multi: Krokodyl od razu mi się z Merolem skojarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pasują do siebie ;) Avanti i Merol cudnie by razem wyglądali... No, ale w końcu to z jednej matki są! Quote
Jagoda1 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Avanti i Merol cudnie by razem wyglądali... No, ale w końcu to z jednej matki są! Kurczę, nie doczytałam:oops: Quote
Iza i Avanti Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Tylko po różnych ojcach! Także Avanti to hmmm... kuzyn Merolki? Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Witajcie Boksiowo-krokodilkowa:evil_lol: rodzinko:loveu: Quote
bonita Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='Iza i Avanti']Tylko po różnych ojcach! Także Avanti to hmmm... kuzyn Merolki? nie całkiem tak jest:evil_lol: Merola mężuś- IDOL Armida, to półbrat Avantiego:cool3: , a więc uczucie miłosno-krokodilkowe między Avantim, a Merolem ma szansę:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: . Avanti to wujcio Bonka jest:loveu: Pozdrowionka dla całej rodzinki:loveu: Quote
Recommended Posts