Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe zdjęcia... Jakość do doopy, ale robione z telefonu, który był pod ręką...

Ja i moja kura...

Śpię...

Kołami do góry...

Z podusią pomiędzy nogami...

Z moim małym bratem- mopem-sznaucerem min.

Posted

Zjem Cię...zjem Cię....

Albo nie? :evil_lol:

Nawet w pościeli mnie podglądają :mad:

A co mi tam...Ważne ze wygodnie ;)

Się mi usnęło :roll:

Bo mnie ze schodów zrzucili to tutaj :diabloti:

Zakrywamy walory ;)

To za mną to nie ja.....

Tego z tyłu nie ma :cool1: To fotomontaż :evil_lol:

Muszę chować twarz aby mnie z mopem znajomi nie widzieli :cool3:

Witaj Izuniu :)

Guest Kamcia_14
Posted

Nowe zdjęcia... Jakość do doopy, ale robione z telefonu, który był pod ręką...

Witaj :multi:. Zdjęcia są nawet znośne ;) . Ja też nieraz korzystam z pomocy aparatu telefonicznego ale wtedy zdjęcia wychodzą jeszcze gorzej niż twoje :shake:. No niestey takie jest życie :razz:.
Ale jak już wygram te 11 mln w dzisiejszym losowaniu lotto , to kupie sobię piękną ustrzaneczkę :multi: :multi: :multi:.

Posted

[quote name='Kamcia_14']Witaj :multi:. Zdjęcia są nawet znośne ;) . Ja też nieraz korzystam z pomocy aparatu telefonicznego ale wtedy zdjęcia wychodzą jeszcze gorzej niż twoje :shake:. No niestey takie jest życie :razz:.
Ale jak już wygram te 11 mln w dzisiejszym losowaniu lotto , to kupie sobię piękną ustrzaneczkę :multi: :multi: :multi:.

:mad: Ciotka, połowa dla mnie:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nowe zdjęcia z podręcznego telefonu ;)

Dostałem od babci pięknego krokodyla!

I bardzo kocham swojego kroka!

I krokodyl żyje...:placz: , no nie, ja mam potwora, który nie przepuści żadnej zabawce:mad:...

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
I krokodyl żyje...:placz: , no nie, ja mam potwora, który nie przepuści żadnej zabawce:mad:...

Bo Avanti to ju? stateczny pan jest, kt?ry zabaweczek nie psuje.... :eviltong: Za to nosi je wsz?dzie z sob? i ?pi z nimi :p

Posted

Witaj Izuniu + troche ;) Foty Faflastego fajne mimo ze z telefonu :multi: Krokodyl od razu mi się z Merolem skojarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pasują do siebie ;)

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Iza, jak Twoje sampoczucie?

Całkiem, całkiem... Tylko momentami nudzę się jak mops, bo do pracy już lekartz nie chce mnie puścić!!!

Pysia napisał(a):
Witaj Izuniu + troche ;) Foty Faflastego fajne mimo ze z telefonu :multi: Krokodyl od razu mi się z Merolem skojarzył :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pasują do siebie ;)

Avanti i Merol cudnie by razem wyglądali... No, ale w końcu to z jednej matki są!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Tylko po różnych ojcach! Także Avanti to hmmm... kuzyn Merolki?
nie całkiem tak jest:evil_lol:
Merola mężuś- IDOL Armida, to półbrat Avantiego:cool3: , a więc uczucie miłosno-krokodilkowe między Avantim, a Merolem ma szansę:multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .
Avanti to wujcio Bonka jest:loveu:
Pozdrowionka dla całej rodzinki:loveu: