jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kawę wypiłam, zastanawiam się nad drugim śniadaniem, mam chlebek, masełko, serek..... Ale czy to warto? Quote
WinterGirl Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]hellO[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a karmelkową herbatkę tutaj serwują? [/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Jakiś niebezpieczny temat :shake: Czeeeeeeść Iza :multi:.........:scared: Cześć Menrzusiu! :loveu: Nie ucieeeeeeeeeeeeeeeeeekaj! :roll: Kawę wypiłam, zastanawiam się nad drugim śniadaniem, mam chlebek, masełko, serek..... Ale czy to warto? A ja dzisiaj zapomniałam sobie zabrać śniadanka! I do sklepu też nie zajechałam... :placz: Bosz! Umrę tu z głodu :placz: [FONT=Comic Sans MS]hellO a karmelkową herbatkę tutaj serwują?[/FONT] Jaką tylko chcesz! :loveu: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Chcesz do niej majoneziku, ketchupu, musztardy? Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 jbk napisał(a):Chcesz do niej majoneziku, ketchupu, musztardy? Majonezu poproszę! Choć wirtualnie se zjem ;) Quote
WinterGirl Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Comic Sans MS]herbatka ważne żeby cieplutka była... a majonezik mmmmm z frytaskami jak ja kocham pisać o jedzeniu[/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Może to nie jest taka kanapka, jakiej się spodziewałaś, ale majonezik ma! Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='WinterGirl'][FONT=Comic Sans MS]herbatka ważne żeby cieplutka była...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]a majonezik mmmmm z frytaskami[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]jak ja kocham pisać o jedzeniu[/FONT] Ja kocham pisać o jedzeniu i kocham jeść! Ja też do Ciebie z....:razz: Jaaaaaaaaa! Ale zestaw! Dzięuję! Może to nie jest taka kanapka, jakiej się spodziewałaś, ale majonezik ma! Nie widzę kanapki :placz: Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jbk'] A teraz? doooooooooooopa :shake: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jakaś trefna ta strona, najpierw widać, a jak wyjdę, to zaraz przestaje.... Kliknij na linka - http://image.fg-a.com/food_0031w.gif - może tak Ci pokażę ;) Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 jbk napisał(a):Tyle zamieszania z jedną kanapką ;) Noooooooooooooooooo... I w dalszym ciągu jej nie widzę... :evil_lol: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Noooooooooooooooooo... I w dalszym ciągu jej nie widzę... :evil_lol: A sprawdzałam!! Działał link! Co za strona pochlastana! Chyba muszę Ci o niej opowiedzieć ;) To tak naprawdę był hamburger z serem i majonezem ;) Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 jbk napisał(a):A sprawdzałam!! Działał link! Co za strona pochlastana! Chyba muszę Ci o niej opowiedzieć ;) To tak naprawdę był hamburger z serem i majonezem ;) Jako, że nie mam dziś śniadania, to nawet hamburgera bym zjadła! :roll: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 HA! Ze mną jeszcze nikt nie wygrał! Ukradłam im kanapkę! Patrz :) Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']HA! Ze mną jeszcze nikt nie wygrał! Ukradłam im kanapkę! Patrz :) :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Od dziś wszystko wrzucam do siebie, hehe ;) Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Century Gothic]Ciotka ty zostaw tego burgera bo ci doopa urosnie:mad:[/FONT][FONT=Century Gothic] A jak już musisz ją zjeść to się chociaz podziel:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciotka ty zostaw tego burgera bo ci doopa urosnie:mad:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A jak już musisz ją zjeść to się chociaz podziel:evil_lol:[/FONT] Ty też głodna? Ja już nie, dwa talerze makaronu zeżarłam.... Nie ruszam się.... Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='jbk']Ty też głodna? Ja już nie, dwa talerze makaronu zeżarłam.... Nie ruszam się.... [FONT=Century Gothic]Noooo wczoraj zapomniałam prowiantu do pracy......alez mi w brzuchu burczało:evil_lol: [/FONT] IZA!!!!:scream_3: Quote
Menrzuś Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Czeeeeeee Iza :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:......już się zielenisz :multi::loveu: Quote
apple Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [FONT=Century Gothic]tez cię widzę:diabloti:[/FONT] Quote
Recommended Posts