Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! :loveu: Mam fajne fotaski z zabawy na placu zabaw... A gdzie one są? :razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooooo tak myslałam:razz:[/FONT] a co jeszcze myślałaś? :razz::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieee - Ala chodzi spać o 20.30 a wstaje o 6.30 to w sumie tak jak było....jakoś bezboleśnie to przeszła:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no to ty się ciesz że ci dziecko chodzi spać o 19......te bym tak chciała:p[/FONT] Wstaje o 5.40 :roll: Napisał Iza i Avanti Cześć Menrzusiu! :loveu: Mam fajne fotaski z zabawy na placu zabaw... A gdzie one są? :razz: W aparacie :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a): W aparacie :evil_lol: Wiedziaaaałem - to było goopie pytanie :evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']A gdzie one są? :razz: a co jeszcze myślałaś? :razz::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Wolałbyś nie wiedzieć:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='jbk']Już wpuszcza! Kawa - raz! :kaffee_2: My wiemy, że randka była, ale jesteśmy dyskretne bardzo ;) Kawka raz! Podana! :loveu: MenrzuśCytat: Napisał Iza i Avanti W aparacie :evil_lol: Wiedziaaaałem - to było goopie pytanie :evil_lol: Nie goopie tylko retoryczne! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Wolałbyś nie wiedzieć:evil_lol:[/FONT] No i pypeć-gigant mi rośnie :placz: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']No i pypeć-gigant mi rośnie :placz:[FONT=Century Gothic]Nie proś abym się rozwinęła.....dla twojego dobra......dobrze ci radzę.......ty wiesz co potrafi moja wyobraźnia:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Dopsze kochani! Rozwijajcie swoje talenta! Ja muszę brać się do roboty! :roll: Buziam Was mocno i do zobaczyska za parę dłuższych chwil :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie proś abym się rozwinęła.....dla twojego dobra......dobrze ci radzę.......ty wiesz co potrafi moja wyobraźnia:evil_lol:[/FONT] A rozwijaj, rozwijaj :modla::modla:......tylko w momentach drastycznych to na PW poproszę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dopsze kochani! Rozwijajcie swoje talenta! Ja muszę brać się do roboty! :roll: Buziam Was mocno i do zobaczyska za parę dłuższych chwil :loveu: I znowu tony papiórów to obstemplowania :shake:.....eeeeech.... Czymnij się jakoś i nie daj się zarzucić nimi :loveu: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']A rozwijaj, rozwijaj :modla::modla:......tylko w momentach drastycznych to na PW poproszę :evil_lol:[FONT=Century Gothic]hmmm no to nie mam co pisać:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dopsze kochani! Rozwijajcie swoje talenta! Ja muszę brać się do roboty! :roll: Buziam Was mocno i do zobaczyska za parę dłuższych chwil :loveu: Współczucia ;) Ja w tym tygodniu bachnęłam papiery w kąt i cały czas wrzucam foty na fotosika ;) Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 jbk napisał(a):Współczucia ;) Ja w tym tygodniu bachnęłam papiery w kąt i cały czas wrzucam foty na fotosika ;) Cioteczko! To se pomyśl co będziesz miała w przyszłym tygodniu! Albo lepiej nie myśl... Jeszcze z krzykiem z pracy uciekniesz... :evil_lol: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Century Gothic]Cioteczko jak to mówia "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" więc najpierw cię zasypia papierami a potem bedziesz leżała plackiem;)[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cioteczko jak to mówia "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" więc najpierw cię zasypia papierami a potem bedziesz leżała plackiem;)[/FONT] I se leżę od dwóch godzin! :eviltong: Łażę po różnych galeriach i oglądam zdjęcia i inne takie tam... :p Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']I se leżę od dwóch godzin! :eviltong: Łażę po różnych galeriach i oglądam zdjęcia i inne takie tam... :p[FONT=Century Gothic]To się nazywa leniuchowanie w pracy:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 To wcale nie jest leniuchowanie! Oglądanie zdjęć może być szalenie męczące! Quote
niki_ill Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 My wpadlismy nadrobic zaleglosci i postawic herbatke w ten mrozny,jesienny wieczor :) Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć cioteczko chodź....nalałam i Tobie[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='jbk']To wcale nie jest leniuchowanie! Oglądanie zdjęć może być szalenie męczące! Ja się strrrrrrrrrrrrrrassznie zmęczyłam! :roll: My wpadlismy nadrobic zaleglosci i postawic herbatke w ten mrozny,jesienny wieczor :smile: Cześć Aga! :loveu: [FONT=Century Gothic]Cześć cioteczko chodź....nalałam i Tobie[/FONT] Dzięki Ciotka! Ratujesz mnie! :evil_lol: Też piję kawę :smile: Dzień dobry :smile: Dooooooooberek! Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Dzięki Ciotka! Ratujesz mnie! :evil_lol: .................... Quote
apple Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye:nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, noooooooooooo... Lewatywy nie potrzebuję! :eviltong:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam.....mówią że jest dobra na wszystko:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 [quote name='apple'].................... :crazyeye:nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, noooooooooooo... Lewatywy nie potrzebuję! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Jakiś niebezpieczny temat :shake: Czeeeeeeść Iza :multi:.........:scared: Quote
Recommended Posts