Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu! :loveu: Mam fajne fotaski z zabawy na placu zabaw...
A gdzie one są? :razz:
[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooooo tak myslałam:razz:[/FONT]

a co jeszcze myślałaś? :razz::evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieee - Ala chodzi spać o 20.30 a wstaje o 6.30 to w sumie tak jak było....jakoś bezboleśnie to przeszła:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]no to ty się ciesz że ci dziecko chodzi spać o 19......te bym tak chciała:p[/FONT]

Wstaje o 5.40 :roll:

Napisał Iza i Avanti
Cześć Menrzusiu! :loveu: Mam fajne fotaski z zabawy na placu zabaw...
A gdzie one są? :razz:

W aparacie :evil_lol:

Posted

[quote name='jbk']Już wpuszcza! Kawa - raz! :kaffee_2:

My wiemy, że randka była, ale jesteśmy dyskretne bardzo ;)

Kawka raz! Podana! :loveu:

MenrzuśCytat:
Napisał Iza i Avanti
W aparacie :evil_lol:

Wiedziaaaałem - to było goopie pytanie :evil_lol:

Nie goopie tylko retoryczne! :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No i pypeć-gigant mi rośnie :placz:[FONT=Century Gothic]Nie proś abym się rozwinęła.....dla twojego dobra......dobrze ci radzę.......ty wiesz co potrafi moja wyobraźnia:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie proś abym się rozwinęła.....dla twojego dobra......dobrze ci radzę.......ty wiesz co potrafi moja wyobraźnia:evil_lol:[/FONT]
A rozwijaj, rozwijaj :modla::modla:......tylko w momentach drastycznych to na PW poproszę :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dopsze kochani! Rozwijajcie swoje talenta! Ja muszę brać się do roboty! :roll:

Buziam Was mocno i do zobaczyska za parę dłuższych chwil :loveu:

I znowu tony papiórów to obstemplowania :shake:.....eeeeech....

Czymnij się jakoś i nie daj się zarzucić nimi :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']A rozwijaj, rozwijaj :modla::modla:......tylko w momentach drastycznych to na PW poproszę :evil_lol:[FONT=Century Gothic]hmmm no to nie mam co pisać:evil_lol:[/FONT]

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dopsze kochani! Rozwijajcie swoje talenta! Ja muszę brać się do roboty! :roll:

Buziam Was mocno i do zobaczyska za parę dłuższych chwil :loveu:

Współczucia ;)

Ja w tym tygodniu bachnęłam papiery w kąt i cały czas wrzucam foty na fotosika ;)

Posted

jbk napisał(a):
Współczucia ;)

Ja w tym tygodniu bachnęłam papiery w kąt i cały czas wrzucam foty na fotosika ;)

Cioteczko! To se pomyśl co będziesz miała w przyszłym tygodniu! Albo lepiej nie myśl... Jeszcze z krzykiem z pracy uciekniesz... :evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]Cioteczko jak to mówia "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" więc najpierw cię zasypia papierami a potem bedziesz leżała plackiem;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cioteczko jak to mówia "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" więc najpierw cię zasypia papierami a potem bedziesz leżała plackiem;)[/FONT]

I se leżę od dwóch godzin! :eviltong: Łażę po różnych galeriach i oglądam zdjęcia i inne takie tam... :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']I se leżę od dwóch godzin! :eviltong: Łażę po różnych galeriach i oglądam zdjęcia i inne takie tam... :p[FONT=Century Gothic]To się nazywa leniuchowanie w pracy:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']To wcale nie jest leniuchowanie! Oglądanie zdjęć może być szalenie męczące!

Ja się strrrrrrrrrrrrrrassznie zmęczyłam! :roll:

My wpadlismy nadrobic zaleglosci i postawic herbatke w ten mrozny,jesienny wieczor :smile:

Cześć Aga! :loveu:
[FONT=Century Gothic]Cześć cioteczko chodź....nalałam i Tobie[/FONT]

Dzięki Ciotka! Ratujesz mnie! :evil_lol:

Też piję kawę :smile: Dzień dobry :smile:

Dooooooooberek!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:crazyeye:nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee, noooooooooooo... Lewatywy nie potrzebuję! :eviltong:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam.....mówią że jest dobra na wszystko:evil_lol:[/FONT]