apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']WinterGirl! No i widzisz jaka ona pypla jest? Ja jej mówię "a" , a ona od razu cały alfabet!!! [FONT=Century Gothic]A ty to niby nie:diabloti:[/FONT] A Twoja to pikuś... :evil_lol:[FONT=Century Gothic]taaaaaa moja to w ogóle się nie umywa:evil_lol:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]i powoli osóbki znikają łikandują już....[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']tiaaaaaaaaaaa! Jabco! A od tyłu potrafisz?[FONT=Century Gothic]Bosszzz co za intymne pytania:oops::evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 W weekendy już nie rozmawiacie o intymnych przygodach? Dlaczego? Myślałam, że się dołączę....... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Jaka Menrzusiowa? :crazyeye:......to mam jakąś konkurencję? :crazyeye: Quote
apple Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Jaka Menrzusiowa? :crazyeye:......to mam jakąś konkurencję? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]:mdleje::mdleje::mdleje: cześć ciotka..................polej kawy:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No, nareszcie udało mi się zalogować :mdleje:..... Izy też nie wpuszało, co nie znaczy, że byliśmy na randce :razz::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Apple, Jbk! Polałabym Wam, gdyby mnie dogo wpuszczało :shake: Menrzuś napisał(a):No, nareszcie udało mi się zalogować :mdleje:..... Izy też nie wpuszało, co nie znaczy, że byliśmy na randce :razz::evil_lol: No wiesz co! Tak się wypierać!!! :cool3: :loveu: Doberek! Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko o tej ciężkiej porze... oczka się WinterGirl zamykaja[/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 WinterGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Witanko o tej ciężkiej porze...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]oczka się WinterGirl zamykaja[/FONT] Otwieramy szeroko oczka i łapiemy nowy dzień!!! :loveu: Quote
WinterGirl Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]wolałamy przewracać się z boczku na bok...[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [FONT=Century Gothic]Cześć ciotka .......dzisiaj Cię wpuściło a kawy ni hu hu......ja wiem że po tej randce z Menrzusiem to ty jesteś cała rozanielona i myślisz o niebieskich migdałach ale polej..........:evil_lol:;)[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 WinterGirl! Pooooooooobudka! Ale ja też bym się z miłą chęcią w kołderce poprzewracała.... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć ciotka .......dzisiaj Cię wpuściło a kawy ni hu hu......ja wiem że po tej randce z Menrzusiem to ty jesteś cała rozanielona i myślisz o niebieskich migdałach ale polej..........:evil_lol:;)[/FONT] :loveu: lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] :loveu: lejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! :kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:[FONT=Century Gothic]ale mam nadzieję ze kawe:roll:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ale mam nadzieję ze kawe:roll:[/FONT] no a co??? :cool3: Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']no a co??? :cool3:[FONT=Century Gothic]no nie wiem które zaworki odbezpieczyłaś:diabloti::roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć ciotka .......dzisiaj Cię wpuściło a kawy ni hu hu......ja wiem że po tej randce z Menrzusiem to ty jesteś cała rozanielona i myślisz o niebieskich migdałach ale polej..........:evil_lol:;)[/FONT] ....a moje oczęta są niebieskie :razz::razz::evil_lol: Witankoooo :loveu::multi: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no nie wiem które zaworki odbezpieczyłaś:diabloti::roll:[/FONT] Te prawidłowe! Z kaffffffffffffffffffffffffą! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 Menrzuś napisał(a):....a moje oczęta są niebieskie :razz::razz::evil_lol: Witankoooo :loveu::multi: Cześć Menrzusiu! :loveu: Mam fajne fotaski z zabawy na placu zabaw... Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Menrzuś']....a moje oczęta są niebieskie :razz::razz::evil_lol: Witankoooo :loveu::multi:[FONT=Century Gothic]Nooooo tak myslałam:razz:[/FONT] Te prawidłowe! Z kaffffffffffffffffffffffffą! :loveu:[FONT=Century Gothic]No to brawo:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooooo tak myslałam:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No to brawo:evil_lol:[/FONT] Wiedziałam, że się ucieszysz! Cioteczko! Powiedz mi, czy Alutka to jest nadal w starym czasie? Bo Zuzol chodzi spać o 19.00 :roll: A o 18.00 to już krzyczy na mnie i biega z ręcznikiem po domu :evil_lol: Quote
jbk Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Apple, Jbk! Polałabym Wam, gdyby mnie dogo wpuszczało :shake: No wiesz co! Tak się wypierać!!! :cool3: :loveu: Doberek! Już wpuszcza! Kawa - raz! :kaffee_2: My wiemy, że randka była, ale jesteśmy dyskretne bardzo ;) Quote
apple Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Wiedziałam, że się ucieszysz! Cioteczko! Powiedz mi, czy Alutka to jest nadal w starym czasie? Bo Zuzol chodzi spać o 19.00 :roll: A o 18.00 to już krzyczy na mnie i biega z ręcznikiem po domu :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Nieee - Ala chodzi spać o 20.30 a wstaje o 6.30 to w sumie tak jak było....jakoś bezboleśnie to przeszła:roll: no to ty się ciesz że ci dziecko chodzi spać o 19......te bym tak chciała:p[/FONT] Quote
Recommended Posts