Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 jbk napisał(a):OOOO! Fotaski widzę! Jakiż cudowny widoczek - pies i jego zabawka :) No, babeczki też niczego sobie :diabloti: Baby dziękują! :loveu: Quote
jbk Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Baby dziękują! :loveu: A pies to co? Ja buzi chcę psu :buzi: ! Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 No nareeeeeszcie....juz chciałem pisać o nie :evil_lol: "Baby" są extra - szczególnie ten mały "babiszonek" :evil_lol: Avanti też na dziadka nie wygląda. Lepiej z nim? Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 jbk napisał(a):A pies to co? Ja buzi chcę psu :buzi: ! Buzi przekażę jak wrócę do domciu! Oby tylko nie był zaślinony :roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):No nareeeeeszcie....juz chciałem pisać o nie :evil_lol: "Baby" są extra - szczególnie ten mały "babiszonek" :evil_lol: Avanti też na dziadka nie wygląda. Lepiej z nim? Baby, a babiszonek w szczególności dziękują za komplimenta! A Avanti- raz lepiej, raz gorzej. W tej chwili jest całkiem nieźle. No i młodnieje przy piszczących zabawkach! Krokodylkiem dawał nam po uszach przez 3 godziny. Nawet z nim na wieczorny spacer poszedł. Drugiego dnia tak go maltretował, że wygryzł mu paszczę. No i krokodylek skończył swój marny żywot :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Baby, a babiszonek w szczególności dziękują za komplimenta! A Avanti- raz lepiej, raz gorzej. W tej chwili jest całkiem nieźle. No i młodnieje przy piszczących zabawkach! Krokodylkiem dawał nam po uszach przez 3 godziny. Nawet z nim na wieczorny spacer poszedł. Drugiego dnia tak go maltretował, że wygryzł mu paszczę. No i krokodylek skończył swój marny żywot :evil_lol: To był nie żaden kompliment, tylko faNkt niezaprzeczalny :loveu: Sylwa też lubi maltretować godzinami te piszczałki, ale Argon wytrzymuje te jej zabawy max 10 minut - potem zaczyna wyć do sufitu :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Menrzuś napisał(a):To był nie żaden kompliment, tylko faNkt niezaprzeczalny :loveu: Sylwa też lubi maltretować godzinami te piszczałki, ale Argon wytrzymuje te jej zabawy max 10 minut - potem zaczyna wyć do sufitu :evil_lol: Biedny Argonek! Ma wrażłiwe uszka Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [FONT=Century Gothic]Jeeeeeny ile tu fotów:crazyeye:......musiałam wyjść i wejśc co by sprawdzic czy w dobrym pokoiku jestem:diabloti: Baby jesteście cudne:loveu: I ta mała ślicznota:loveu: http://images31.fotosik.pl/387/55fb4634601a3fac.jpg[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeeeeeny ile tu fotów:crazyeye:......musiałam wyjść i wejśc co by sprawdzic czy w dobrym pokoiku jestem:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Baby jesteście cudne:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I ta mała ślicznota:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://images31.fotosik.pl/387/55fb4634601a3fac.jpg[/FONT] Nie do wiary... Prawda? :evil_lol: :loveu: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie do wiary... Prawda? :evil_lol: :loveu: [FONT=Century Gothic]Święta Prawda:evil_lol: :loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Święta Prawda:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:loveu:[/FONT] Prawda! Ale czy święta? A może śnięta? :roll: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Prawda! Ale czy święta? A może śnięta? :roll: [FONT=Century Gothic]Czy to istotne.......ważne ze prawda..............;) Ciotka......wiesz co:cool3:....... ide na potupanke jutro:multi:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Czy to istotne.......ważne ze prawda..............;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ciotka......wiesz co:cool3:....... ide na potupanke jutro:multi:[/FONT] Jeeeeeeeeeeeeny! Ale Ci fajnie! Z TZ-em? Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witanko my pierwszy raz i taaaakie roześmiany buźki nas witają, pięknego obrońce macie...[/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 WinterGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Witanko[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]my pierwszy raz i taaaakie roześmiany buźki nas witają,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]pięknego obrońce macie...[/FONT] Cześć! Witamy u nas! Zapraszamy! Rozgość się! :loveu: Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jeeeeeeeeeeeeny! Ale Ci fajnie! Z TZ-em? [FONT=Century Gothic]No a jak mam isc na wesele bez TZ-ta....jeszcze zaczną krażyć plotki ze coś między nami nie teges:roll::evil_lol: CZEŚĆ WinterGirl! Witaj w najbardziej ropeplanej galerii na Dogo:evil_lol:[/FONT] Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]aj dziękujemy troszkę miejsca zajmiemy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]WinterGirl, białasek i moje czarne szczęście...[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Jabłuszkowa no to jestem w domku....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]znalazłam pokrewne dusze- gaduły nareszcie ufff[/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No a jak mam isc na wesele bez TZ-ta....jeszcze zaczną krażyć plotki ze coś między nami nie teges:roll::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]CZEŚĆ WinterGirl! Witaj w najbardziej ropeplanej galerii na Dogo:evil_lol:[/FONT] Aaaaaaaaa... Wesele! Ja myślałam o siakimś disco! Goopiam Najbardziej rozpeplana to jest Menrzusiowa! :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 WinterGirl napisał(a):aj dziękujemy troszkę miejsca zajmiemy WinterGirl, białasek i moje czarne szczęście... A ja zaraz zajrzę do Cię! Tylko te plotkary przestaną pyplać!!! Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]zapraszamy... to my tutaj poczekamy z plotkarami i plotkami[/FONT][/CENTER] Quote
apple Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Aaaaaaaaa... Wesele! Ja myślałam o siakimś disco! Goopiam Najbardziej rozpeplana to jest Menrzusiowa! :evil_lol:[FONT=Century Gothic]no fakt......no to zaraz po Menrzusiowej:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 WinterGirl! No i widzisz jaka ona pypla jest? Ja jej mówię "a" , a ona od razu cały alfabet!!! [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]no fakt......no to zaraz po Menrzusiowej:evil_lol:[/FONT] A Twoja to pikuś... :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]chwali się zna albabet ;)[/FONT][/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 WinterGirl napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]chwali się zna albabet ;)[/FONT] tiaaaaaaaaaaa! Jabco! A od tyłu potrafisz? Quote
Iza i Avanti Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 dopsz, kochani! Weekend czas zacząć! Buziam Was wszystkich mocno! Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Quote
Recommended Posts