Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Eee tam - to chyba z tej tęsknoty zabrała się za bazarek :razz:[FONT=Century Gothic]No ale przeciez jej powiedziałam ze już jestem........nawet skakać zaczęłam................od tego skakania już się wszystko trzęsie a ta co.........nie słyszy:roll:..........zaraz od tego skakania zrobie dziurę w podłodze:roll::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No ale przeciez jej powiedziałam ze już jestem........nawet skakać zaczęłam................od tego skakania już się wszystko trzęsie a ta co.........nie słyszy:roll:..........zaraz od tego skakania zrobie dziurę w podłodze:roll::evil_lol:[/FONT]
.... i zrobisz tadaaaaam u sąsiada z dołu :evil_lol:

Widocznie rozkręciła się z tym stemplowaniem, że nie słyszy.....wargi zaciśnięte, obłęd w oczach....co się dziwisz :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś'].... i zrobisz tadaaaaam u sąsiada z dołu :evil_lol:

Widocznie rozkręciła się z tym stemplowaniem, że nie słyszy.....wargi zaciśnięte, obłęd w oczach....co się dziwisz :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]No to by dopiero było:roll::evil_lol:

Nie ja ci powiem...............one sobie poszła........wiem ze trudno ci w to uwierzyć ale tak to prawda...................poszła sobie:roll::-(

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No to by dopiero było:roll::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nie ja ci powiem...............one sobie poszła........wiem ze trudno ci w to uwierzyć ale tak to prawda...................poszła sobie:roll::-([/FONT]

[FONT=Century Gothic]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
Już to widzę :diabloti:

A tak o tęsknocie mi pisała :-(..... i se poszła :placz:

:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Już to widzę :diabloti:

A tak o tęsknocie mi pisała :-(..... i se poszła :placz:

:evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ty sobie lepiej nie wizualizuj bo to traumatyczne przeżycie bedzie:evil_lol:

Nooooooooooo.................w kUnia nas zrobiła:roll::placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty sobie lepiej nie wizualizuj bo to traumatyczne przeżycie bedzie:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nooooooooooo.................w kUnia nas zrobiła:roll::placz:[/FONT]
....rozwiany włos, pozycja jak w karate.....no i jakaś onomatopeja :diabloti:

Izaaaaaaaaaaa :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']....rozwiany włos, pozycja jak w karate.....no i jakaś onomatopeja :diabloti:

Izaaaaaaaaaaa :placz:

[FONT=Century Gothic]Boszzzzzzzzzzzzz:splat:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']ale co? - siebie, czy minę sąsiada? :evil_lol:[FONT=Century Gothic]wszystko na raz........................za duża trauma jak na jedno wyobrażenie:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]wszystko na raz........................za duża trauma jak na jedno wyobrażenie:evil_lol:[/FONT]
Ale Iza ma dużą wyobraźnię.....znowu się skropelkuje :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Iza ma dużą wyobraźnię.....znowu się skropelkuje :diabloti:
[FONT=Century Gothic]niiiieeee to pójdzie ciurkiem:evil_lol:

jbk ja fcale nie bałaganuję:roll:
[/FONT]

Posted

Jbk! Oni mi tu zawsze rozpiździel robią! :evil_lol:

Apple! Menrzuś! Ja nie kropelkuję! I w kUnia się nie zamieniam!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jbk! Oni mi tu zawsze rozpiździel robią! :evil_lol:

Apple! Menrzuś! Ja nie kropelkuję! I w kUnia się nie zamieniam!

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia! Prrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil_lol:[FONT=Century Gothic]To te antybiotki...............................bidulka:glaszcze:[/FONT]

:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To te antybiotki...............................bidulka:glaszcze:[/FONT]

Sugerujesz, że nie zamieniła się w konia, bo je antybiotyki? To jak przestanie to się zamieni?? HEHE :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To te antybiotki...............................bidulka:glaszcze:[/FONT]

To znaczy co? One mnie w kUnia zamieniają? :crazyeye:

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeny! :crazyeye:

Posted

jbk napisał(a):
Sugerujesz, że nie zamieniła się w konia, bo je antybiotyki? To jak przestanie to się zamieni?? HEHE :diabloti:

To nie jest śmieszne!!! :evil_lol:

A co będzie jak mi wielki ogon wyrośnie? Gdzie ja go schowam??? :crazyeye::placz:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
To nie jest śmieszne!!! :evil_lol:

A co będzie jak mi wielki ogon wyrośnie? Gdzie ja go schowam??? :crazyeye::placz:

Pod siebie :)

Posted

[FONT=Century Gothic]Nie no ciotka mnie chodziło ze ty po tych antybiotykach to jakies takie dziwne dźwięki wydajesz:roll::evil_lol: końskie jakby....ale tak tylko zgaduję:roll::evil_lol:

Witaj kochana:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie no ciotka mnie chodziło ze ty po tych antybiotykach to jakies takie dziwne dźwięki wydajesz:roll::evil_lol: końskie jakby....ale tak tylko zgaduję:roll::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Witaj kochana:loveu:[/FONT]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ceść! :loveu: