jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple']No a z jakiej to okazji taka kuchenna exstaza?:razz: Jbk....ty śledziku:eviltong: Śledź to moje drugie imię :diabloti: A nie, przepraszam, czwarte :diabloti: :bluepaw: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Śledź to moje drugie imię :diabloti: A nie, przepraszam, czwarte :diabloti: :bluepaw:[FONT=Century Gothic]A jak masz na wcześniejsze trzy?:razz:[/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A jak masz na wcześniejsze trzy?:razz:[/FONT] No cóż, Joanna, B. (wstydzę się i nie lubię :diabloti:), Agnieszka i Śledzik ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']No cóż, Joanna, B. (wstydzę się i nie lubię :diabloti:), Agnieszka i Śledzik ;)[FONT=Century Gothic]B jak Bogusia?:razz:[/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]B jak Bogusia?:razz:[/FONT] O Ty niedobre Japko! A ja nie chciałam, żeby się wydało! Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']O Ty niedobre Japko! A ja nie chciałam, żeby się wydało! [FONT=Century Gothic]Eeeeeeee tam pitolisz........ładne imie:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeeeeee tam pitolisz........ładne imie:loveu:[/FONT] No cóż, źle mi się kojarzy :eviltong: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']No cóż, źle mi się kojarzy :eviltong: [FONT=Century Gothic]Zzzzzzz?:razz::cool3:[/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Zzzzzzz?:razz::cool3:[/FONT] Z osobą, po której mam imię, a która cierpi na schizofrenię (nie stwierdzoną przez lekarzy, bo się nie zbada, bo przecież jest normalna) :roll: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Z osobą, po której mam imię, a która cierpi na schizofrenię (nie stwierdzoną przez lekarzy, bo się nie zbada, bo przecież jest normalna) :roll:[FONT=Century Gothic]Hmmmm t faktycznie nieciekawe skojarzenie.....ale jakże oryginalne i nieprzewidywane:roll:[/FONT][FONT=Century Gothic];)[/FONT] Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmmm t faktycznie nieciekawe skojarzenie.....ale jakże oryginalne i nieprzewidywane:roll:[/FONT][FONT=Century Gothic];)[/FONT] Wiesz, to moja ciotka, a co będzie, jak mnie też to trafi? Hehe ;) Założę drugie konto na dogo dla mojego alter ego :diabloti: Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Wiesz, to moja ciotka, a co będzie, jak mnie też to trafi? Hehe ;) Założę drugie konto na dogo dla mojego alter ego :diabloti:[FONT=Century Gothic]Oj trafi nie trafi......niby to jest dziedziczne ale może być tak ze nikt tego nie odziedziczy a z kolei trafi się to komus kto nie mial takich przypadków w rodzienie......never knows:roll: Mój dziadek też był schizofrenikiem.........u mnie chyb a jest wieksze prawdopodobienstwo.......a to znaczy że ja pierwsza bede miała drugie konto:evil_lol:[/FONT] Quote
jbk Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj trafi nie trafi......niby to jest dziedziczne ale może być tak ze nikt tego nie odziedziczy a z kolei trafi się to komus kto nie mial takich przypadków w rodzienie......never knows:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Mój dziadek też był schizofrenikiem.........u mnie chyb a jest wieksze prawdopodobienstwo.......a to znaczy że ja pierwsza bede miała drugie konto:evil_lol:[/FONT] To może wspólne założymy?? Alter konto ;) Quote
apple Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='jbk'][FONT=Century Gothic]To może wspólne założymy?? Alter konto ;)To dopiero bedzie jazda:evil_lol: Cześć cioteczko ja tylko wpadam z całuskami i zapytaniem o zdrówko twoje..........i musze zmykać.....ale ciamkam cie Muuuuuuuuuuuuuuua:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [FONT=Century Gothic]ŻYJESZ?[/FONT]:cool3: [FONT=Century Gothic]Cioteczko:loveu:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]ŻYJESZ?[/FONT]:cool3: [FONT=Century Gothic]Cioteczko:loveu:[/FONT] Żyję Ciotka, żyję :loveu: Poszłam do konowała... Tzn do lekarza... Okazało się, że mam zapalenie krtani i tchawicy. Dostałam antybiotyki i się leczyłam. Ale dziś już jestem w robocie, no bo przeca wszystko się wali i pali i muszę być :roll: Quote
apple Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Century Gothic]Chcę powiedzieć że nie podoba się mnie to ze się ostatnio mijamy bez przerwy:shake: Ale KC:loveu:[/FONT] Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Żyję Ciotka, żyję :loveu: Poszłam do konowała... Tzn do lekarza... Okazało się, że mam zapalenie krtani i tchawicy. Dostałam antybiotyki i się leczyłam. Ale dziś już jestem w robocie, no bo przeca wszystko się wali i pali i muszę być :roll: Jak to jest, że czasem w robocie nudno, a jak się tylko człowiek rozchoruje, to zaraz wszystko się wali?? Quote
Iza i Avanti Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Chcę powiedzieć że nie podoba się mnie to ze się ostatnio mijamy bez przerwy:shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale KC:loveu:[/FONT] Mnie też się to nie podoba :shake: I ja Cię też koffffffffff! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 jbk napisał(a):Jak to jest, że czasem w robocie nudno, a jak się tylko człowiek rozchoruje, to zaraz wszystko się wali?? Ale im się tylko wydaje, że się wali :placz: Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale im się tylko wydaje, że się wali :placz: No toteż właśnie, skąd im się to bierze?? Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Pf! Ale tu puchy! Idę robić bazar dla boksiów! Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Pf! Ale tu puchy! Idę robić bazar dla boksiów! [FONT=Century Gothic]nie idź....ja jestem:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] Quote
Recommended Posts