Iza i Avanti Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='apple']Siem nie posikam bo mam markowe zaworki:eviltong: Co zrobiłam? Nic nie zrobiłam:roll: Od razu na mnie..........:roll::evil_lol: Taaaaaaaaaaaaaaaaa... Markowe........ Pf! Chińskie! :evil_lol: Nieeeeeeeeeeeeee... Ty święta jezdeś! :roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='apple']Dobra cioteczko muszę uciekać.....ciumkam cię .......paaaaaaaa:loveu: Cimk, ciumk! :loveu: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ciumki, chrumki, a wszystko na różowo, toż to woła o pomstę do nieba :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 [quote name='jbk']Ciumki, chrumki, a wszystko na różowo, toż to woła o pomstę do nieba :diabloti: Jaką pomstę? Jaką? Toż RÓŻ piknym kolorem jest! Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jaką pomstę? Jaką? Toż RÓŻ piknym kolorem jest! Tylko w oczka szczypie ;) Quote
Iza i Avanti Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Czeka na mnie sterta papierów :shake: Zostawiam je do jutra :evil_lol: Już nie mam ani siły, ani ochoty na przegrzebki :eviltong: Quote
jbk Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Czeka na mnie sterta papierów :shake: Zostawiam je do jutra :evil_lol: Już nie mam ani siły, ani ochoty na przegrzebki :eviltong: Ja siedziałam w papierach od 7 do 20 :( Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 CZEŚĆ PAPIERÓWKO:grins: :loveu::loveu::loveu: No oć....noooo nie gniewaj sie ze wczoraj nie wpadłam ale miała zajoba w robocie:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 jbk napisał(a):Ja siedziałam w papierach od 7 do 20 :( Oj, to miałaś przerąbane :shake: A jak dzisiaj??? :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='apple']CZEŚĆ PAPIERÓWKO:grins: :loveu::loveu::loveu: No oć....noooo nie gniewaj sie ze wczoraj nie wpadłam ale miała zajoba w robocie:roll: Jabłuszkiem to Ty w tej rodzinie jesteś! :evil_lol: Cze Mycha! Siem nie gniewam! :loveu: Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabłuszkiem to Ty w tej rodzinie jesteś! :evil_lol: Cze Mycha! Siem nie gniewam! :loveu:Ufff to dobrze.....bo już mi ogonek usychał z tych nerwów:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='apple']Ufff to dobrze.....bo już mi ogonek usychał z tych nerwów:evil_lol: Chciałam się spytać: jaki ogonek? A przeca Jabłuszka mają ogonki! Ale czy żeńskie również??? :-o Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Chciałam się spytać: jaki ogonek? A przeca Jabłuszka mają ogonki! Ale czy żeńskie również??? :-oTo zależy czy zeńskie czy męskie to Japko:roll: Ciotka nie krzycz ale niestety muszę uciekać......mam dzisiaj mase do zrobienia i musze jeszcze odwiedzić administracje:roll: lece więc ale wpadne dzisiaj z pracy......na pewno to poklikamy:loveu:;) Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='apple']To zależy czy zeńskie czy męskie to Japko:roll: Ciotka nie krzycz ale niestety muszę uciekać......mam dzisiaj mase do zrobienia i musze jeszcze odwiedzić administracje:roll: lece więc ale wpadne dzisiaj z pracy......na pewno to poklikamy:loveu:;) Pf! :loveu: Papa! Quote
apple Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Pf! :loveu: Papa! No nie pfyffaj.................Muuuuuuuuuuuua:loveu: paaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 jbk napisał(a):Witamy się w tym ciężkim dniu :) Witamy, witamy :loveu: I do papierów spadamy...:shake: Quote
jbk Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Witamy, witamy :loveu: I do papierów spadamy...:shake: A ja już na dziś spadam od papierów i idę się pobawić po angielsku ;) Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 NO CO TY CIOTKA!:crazyeye: OBRAZIŁAŚ SIĘ CZY CÓŚ?:roll: WIESZ Że CIE KOFFOM WIE COĆ TU DO MNIE BO UMRĘ Z ROZPACZY:placz::placz::placz: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='apple']NO CO TY CIOTKA!:crazyeye: OBRAZIŁAŚ SIĘ CZY CÓŚ?:roll: WIESZ Że CIE KOFFOM WIE COĆ TU DO MNIE BO UMRĘ Z ROZPACZY:placz::placz::placz: Ha! Mam Cię Japko! :bluepaw: Izo, powróć spod kupy papierów! Quote
Iza i Avanti Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='apple']NO CO TY CIOTKA!:crazyeye: OBRAZIŁAŚ SIĘ CZY CÓŚ?:roll: WIESZ Że CIE KOFFOM WIE COĆ TU DO MNIE BO UMRĘ Z ROZPACZY:placz::placz::placz: Ja Cię też kofffff! Wczoraj mieliśmy wieeeeeeeeeelkie gotowanie w firmie :cool3: Zupka grzybowa, spagetti, etc. I to wszystko w firmie drogowej :evil_lol: Normalnie zmieniamy profil działalności :p Quote
Iza i Avanti Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='jbk']Ha! Mam Cię Japko! :bluepaw: Izo, powróć spod kupy papierów! Wróciłam.... Czuję się do doopy... :shake: Quote
jbk Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Wróciłam.... Czuję się do doopy... :shake: Grypka? Zdrowiej mi tu! Quote
apple Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja Cię też kofffff! Wczoraj mieliśmy wieeeeeeeeeelkie gotowanie w firmie :cool3: Zupka grzybowa, spagetti, etc. I to wszystko w firmie drogowej :evil_lol: Normalnie zmieniamy profil działalności :p No a z jakiej to okazji taka kuchenna exstaza?:razz: Jbk....ty śledziku:eviltong: Quote
Recommended Posts