jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']No JA!:mad: To lecim: My chcemy multicytaty! My chcemy multicytaty! My chcemy multicytaty! Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 No gucha czy co?:roll: CIOTKA oć:razz: mówię:mad: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Chyba papióry ma w uszach :diabloti: Czeeeeeee Izuniu.......comon tutaj :multi: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Chyba papióry ma w uszach :diabloti: Czeeeeeee Izuniu.......comon tutaj :multi:Albo co gorsze straciłam autorytet:crazyeye: eeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeee papióry ma w uszach na pewno:roll: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Albo co gorsze straciłam autorytet:crazyeye: eeeeeeeeeeeee nieeeeeeeeee papióry ma w uszach na pewno:roll: Twój rytet? Eeeee tam.....Izie rózowy kolor się zaciął i przecież tym kolorem do Ciebie nie będzie pisać :eviltong: ..... albo sobie z tych papiórów papiloty robi :diabloti: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Twój rytet? Eeeee tam.....Izie rózowy kolor się zaciął i przecież tym kolorem do Ciebie nie będzie pisać :eviltong: ..... albo sobie z tych papiórów papiloty robi :diabloti:Nieee no zdecydowanie nie przyjmuję postów w kolorze różowym:evil_lol: Papiloty? Hmmmmmmmmm interesujący na pewno wyglada.......buhahahahaha:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Izaaaaaa........pokaż się.....no nie wstydaj się :razz: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Izaaaaaa........pokaż się.....no nie wstydaj się :razz: Moze coś nie wyszło z tymi papilotami......może sie włosy sfilcowały:roll: Oć IZA nie wstydaj:razz: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Moze coś nie wyszło z tymi papilotami......może sie włosy sfilcowały:roll: Oć IZA nie wstydaj:razz: No bo goopol jeden na kredowy papier zawijała pewnie :shake: Gazetowy jest najlepszy !!!! :diabloti: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No bo goopol jeden na kredowy papier zawijała pewnie :shake: Gazetowy jest najlepszy !!!! :diabloti: Widzę że doskonale znasz temat:evil_lol:........to mnie przeraża:roll: Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Widzę że doskonale znasz temat:evil_lol:........to mnie przeraża:roll: No wieeeeesz......eeeeeee......:roll::oops: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']No wieeeeesz......eeeeeee......:roll::oops:No co........w sumie po dłuzszym zastanowieniu to czemu niby nie:roll: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 A sposoby na rozprostowanie też znacie? Czy tylko na kręcenie?? IZA IZA IZA IZA IZA IZA! Chono! Quote
Menrzuś Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='apple']No co........w sumie po dłuzszym zastanowieniu to czemu niby nie:roll: Z innymi radami już się powstrzymam :diabloti: Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Z innymi radami już się powstrzymam :diabloti:Nie no co ty.............świetnie ci idzie:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='apple']Nie no co ty.............świetnie ci idzie:evil_lol: Boski jest, nie? Ale nie podejrzewałam, że zna się na kręceniu loczków... Papiloty, te sprawy... hmmmmmmmmmmmm :evil_lol: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Dzień dobry Izo :) Gratulacje z okazji 400 strony ;) Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 jbk napisał(a):Dzień dobry Izo :) Gratulacje z okazji 400 strony ;) Doberek Cioteczko :loveu: Na patrz! Ja nawet nie zauważyłam, że to już 400 stron... :evil_lol: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Doberek Cioteczko :loveu: Na patrz! Ja nawet nie zauważyłam, że to już 400 stron... :evil_lol: Może jakiś :tort: z tej okazji? Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 jbk napisał(a):Może jakiś :tort: z tej okazji? To ja biegnę z kaff! :kaffee_2: Dawaj po kawałku! Potem walniem se po jednym :drinking: i w tany! :cunao: Quote
jbk Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):To ja biegnę z kaff! :kaffee_2: Dawaj po kawałku! Potem walniem se po jednym :drinking: i w tany! :cunao: Piwko o tej porze? Hmmmm..... a co mi tam, mamy dziś teoretycznie zamknięte, więc dawaj! Hopsa hopsa hopsa :) Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 jbk napisał(a):Piwko o tej porze? Hmmmm..... a co mi tam, mamy dziś teoretycznie zamknięte, więc dawaj! Hopsa hopsa hopsa :) A mnie teoretycznie nic nie działa! :roll::p Quote
apple Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Boski jest, nie? Ale nie podejrzewałam, że zna się na kręceniu loczków... Papiloty, te sprawy... hmmmmmmmmmmmm :evil_lol:No on to jest.......ciagle mnie zaskakuje..........ciekawe co jeszcze przed nami ukrywa:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 [quote name='apple']No on to jest.......ciagle mnie zaskakuje..........ciekawe co jeszcze przed nami ukrywa:diabloti: Ukryte talenta :cool3: Quote
Recommended Posts