Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dajcie mi jakąś stronkę, gdzie mogę zdjęcia hostować, bo na imageshake cuś się po....ło

u mnie image dziala :D

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Pysia napisał(a):
www.photobucket.com :) Tej końcówki pewna nie jestem :evil_lol:

Dzięki Pysiu! Będę dziś próbować...:mad:

madzia i medor napisał(a):
:razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ja Ci się pośmieję :mad:

:loveu: Byłam w czwartek u lekarza... Stwierdził, że córuś będzie miała dłuuuuuuugie nogi (bo nogi ma na 27 tydzień ciąży, a ja jestem w 26) :loveu: Tylko nie wiem czemu mój małżonek powiedział "To po mnie" :crazyeye:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):

:loveu: Byłam w czwartek u lekarza... Stwierdził, że córuś będzie miała dłuuuuuuugie nogi (bo nogi ma na 27 tydzień ciąży, a ja jestem w 26) :loveu: Tylko nie wiem czemu mój małżonek powiedział "To po mnie" :crazyeye:

No to będzie długonoga bokseromaniaczka - taką to ze świecą szukać:cool3: :cool3: :loveu:
Małżonkowi widocznie za mało komplementów prawisz i sam sobie biedak musi 'słodzić";) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Kitka20 napisał(a):

ooo moja dofgomaniacka miłość:loveu: Iza masz świetnego piesia

Oj już niedługo będzie miał się z kim bawić i Kogo pilnowac:cool3:
:loveu: Pozdrowionka:loveu:

Posted

Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego jakość wklejonych zdjęć jest do doopy??? Zdjęcia mają rozmiar 400x300, a widać jakieś dziwne piksele... Już nie mam pomysłu, co z tym zrobić... A mam tyyyyyyyyyle zdjęć...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego jakość wklejonych zdjęć jest do doopy??? Zdjęcia mają rozmiar 400x300, a widać jakieś dziwne piksele... Już nie mam pomysłu, co z tym zrobić... A mam tyyyyyyyyyle zdjęć...

Ja nie widzę żeby były złej jakosci:cool3: , nie żebym Ci słodziła- naprawdę
może jedynie to jest trochę niewyrażne

ale reszta OK.
Wklejaj nie marudz:evil_lol:

Posted

Pełny relax ;)

Dwugłowy smok :diabloti:

Super ze dwie głowy bo więcej fafli do całowania :loveu:

Tutaj tulipanka ktoś nie wcisnął ;)
Iza Twój TZ prawi sobie identyczne komplementy jak mój :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dobra. Koniec tego lenistwa! Wklejamy zdjęcia:

Uwaga! Kafelki nie są zimne- pod spodem lecą rurki z c.o. !

No i na co mi ta kura???

Taaaaa. Do nosa mi ją jeszcze wepchnij!

No dobra! Wstaję!

Moja Koko Szanel, moja piękna...

Buuuuuuuuuuuziaczek..

Dobra kurka, dobra....

Posted

Dla ciekawych wieści p.t. "Z brzucha mamy" :loveu:

Nienarodzona Zuzia rośnie... Rośnie i się rozpycha... :) Jak nie śpi :sleep2: to kręci fikołki, lub przemieszcza się z prawej na lewą:bigcool: Od czasu do czasu sprzeda mi kopa, ewentualnie trochę poboksuje :olympic:

Ja rówinież rosnę...:splat: Wszerz... Nigdy nie byłam taaaka, hmm, obła :eek2::wallbash:

Posted

Iza jeszcze będziesz mówić wyjdź już mi z tego brzucha:evil_lol:
Moja siora w 8 miesiącu już była tak obolała od kopniaków że szok, najbardziej skopana została po wątrobie. Kiedyś idziemy a tu na środku savi wystawała mojej siostrze nóżka przez brzuch hehe fajny widok. Powodzonka życzę

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Dla ciekawych wieści p.t. "Z brzucha mamy" :loveu:

Nienarodzona Zuzia rośnie... Rośnie i się rozpycha... :) Jak nie śpi :sleep2: to kręci fikołki, lub przemieszcza się z prawej na lewą:bigcool: Od czasu do czasu sprzeda mi kopa, ewentualnie trochę poboksuje :olympic:

Ja rówinież rosnę...:splat: Wszerz... Nigdy nie byłam taaaka, hmm, obła :eek2::wallbash:

Będziesz wspominać do końca swojego życia te chwile z błogim uśmiechem :) A jak Zuzi za lat kilka opowiesz z jaką miłościa wsłuchiwałaś się w jej ruchy to ona zrozumie jak bardzo już wtedy ją kochałaś :loveu: Mój syn do tej pory słucha tego opowiadania z wielką przyjemnością :loveu:

Posted

Pysia napisał(a):
Będziesz wspominać do końca swojego życia te chwile z błogim uśmiechem :) A jak Zuzi za lat kilka opowiesz z jaką miłościa wsłuchiwałaś się w jej ruchy to ona zrozumie jak bardzo już wtedy ją kochałaś :loveu: Mój syn do tej pory słucha tego opowiadania z wielką przyjemnością :loveu:

:loveu: Kupiliśmy nawet stetoskop! Coby córunię lepiej słyszeć! :loveu: