Rinuś Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Dajcie mi jakąś stronkę, gdzie mogę zdjęcia hostować, bo na imageshake cuś się po....ło u mnie image dziala :D Quote
Iza i Avanti Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Działa, działa, ale nowych zdjęć nie mogę załadować! Proszę o inną stronkę do ładowania zdjęć>>> W......am się! Idę i wrócę ciut później... Quote
bonita Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Iza nie denerwuj Ty sje ;) To wszystko przez tą śnieżycę tak żle działa. Quote
Pysia Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 www.photobucket.com :) Tej końcówki pewna nie jestem :evil_lol: Quote
Medorowa Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Iza i Avanti napisał(a)::evil_lol: Szykuje się na "Taniec z Gwiazdami" :cool1: :cool3: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Pysia napisał(a):www.photobucket.com :) Tej końcówki pewna nie jestem :evil_lol: Dzięki Pysiu! Będę dziś próbować...:mad: madzia i medor napisał(a)::razz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja Ci się pośmieję :mad: :loveu: Byłam w czwartek u lekarza... Stwierdził, że córuś będzie miała dłuuuuuuugie nogi (bo nogi ma na 27 tydzień ciąży, a ja jestem w 26) :loveu: Tylko nie wiem czemu mój małżonek powiedział "To po mnie" :crazyeye: Quote
Medorowa Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Iza i Avanti napisał(a): :loveu: Byłam w czwartek u lekarza... Stwierdził, że córuś będzie miała dłuuuuuuugie nogi (bo nogi ma na 27 tydzień ciąży, a ja jestem w 26) :loveu: Tylko nie wiem czemu mój małżonek powiedział "To po mnie" :crazyeye: No to będzie długonoga bokseromaniaczka - taką to ze świecą szukać:cool3: :cool3: :loveu: Małżonkowi widocznie za mało komplementów prawisz i sam sobie biedak musi 'słodzić";) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Uwaga! Wklejamy zdjęcia! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Ale jakość buuuuuuuuuuuuuuu... :( Coś ten photobucket się nie spisuje... Quote
Kitka20 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 ooo moja dofgomaniacka miłość:loveu: Iza masz świetnego piesia Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Kitka20 napisał(a): ooo moja dofgomaniacka miłość:loveu: Iza masz świetnego piesia Oj już niedługo będzie miał się z kim bawić i Kogo pilnowac:cool3: :loveu: Pozdrowionka:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego jakość wklejonych zdjęć jest do doopy??? Zdjęcia mają rozmiar 400x300, a widać jakieś dziwne piksele... Już nie mam pomysłu, co z tym zrobić... A mam tyyyyyyyyyle zdjęć... Quote
bonita Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Czy ktoś ma jakiś pomysł dlaczego jakość wklejonych zdjęć jest do doopy??? Zdjęcia mają rozmiar 400x300, a widać jakieś dziwne piksele... Już nie mam pomysłu, co z tym zrobić... A mam tyyyyyyyyyle zdjęć... Ja nie widzę żeby były złej jakosci:cool3: , nie żebym Ci słodziła- naprawdę może jedynie to jest trochę niewyrażne ale reszta OK. Wklejaj nie marudz:evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 dzieńdobry/wieczór:multi::multi::multi::multi: popieram bonitę:p Quote
Pysia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Pełny relax ;) Dwugłowy smok :diabloti: Super ze dwie głowy bo więcej fafli do całowania :loveu: Tutaj tulipanka ktoś nie wcisnął ;) Iza Twój TZ prawi sobie identyczne komplementy jak mój :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bodziulka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 o joj biedactwo na zimnych kafelkach śpi :mad: :mad: :evil_lol: ;) :loveu: Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Iza i Avanti napisał(a): Wspaniały dzień ma nastąpić ok. 9 maja. Zdobywczyni serc będzie miała na imię Zuzanna :loveu: Zuziu, bądź grzeczna, nie kop Mamci:lol: Quote
Jagoda1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Iza, zapraszamy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=40031 :lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dobra. Koniec tego lenistwa! Wklejamy zdjęcia: Uwaga! Kafelki nie są zimne- pod spodem lecą rurki z c.o. ! No i na co mi ta kura??? Taaaaa. Do nosa mi ją jeszcze wepchnij! No dobra! Wstaję! Moja Koko Szanel, moja piękna... Buuuuuuuuuuuziaczek.. Dobra kurka, dobra.... Quote
Kitka20 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 OOOO moje piękności się pojawiło:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Dla ciekawych wieści p.t. "Z brzucha mamy" :loveu: Nienarodzona Zuzia rośnie... Rośnie i się rozpycha... :) Jak nie śpi :sleep2: to kręci fikołki, lub przemieszcza się z prawej na lewą:bigcool: Od czasu do czasu sprzeda mi kopa, ewentualnie trochę poboksuje :olympic: Ja rówinież rosnę...:splat: Wszerz... Nigdy nie byłam taaaka, hmm, obła :eek2::wallbash: Quote
Kitka20 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Iza jeszcze będziesz mówić wyjdź już mi z tego brzucha:evil_lol: Moja siora w 8 miesiącu już była tak obolała od kopniaków że szok, najbardziej skopana została po wątrobie. Kiedyś idziemy a tu na środku savi wystawała mojej siostrze nóżka przez brzuch hehe fajny widok. Powodzonka życzę Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Iza i Avanti napisał(a):Dla ciekawych wieści p.t. "Z brzucha mamy" :loveu: Nienarodzona Zuzia rośnie... Rośnie i się rozpycha... :) Jak nie śpi :sleep2: to kręci fikołki, lub przemieszcza się z prawej na lewą:bigcool: Od czasu do czasu sprzeda mi kopa, ewentualnie trochę poboksuje :olympic: Ja rówinież rosnę...:splat: Wszerz... Nigdy nie byłam taaaka, hmm, obła :eek2::wallbash: Będziesz wspominać do końca swojego życia te chwile z błogim uśmiechem :) A jak Zuzi za lat kilka opowiesz z jaką miłościa wsłuchiwałaś się w jej ruchy to ona zrozumie jak bardzo już wtedy ją kochałaś :loveu: Mój syn do tej pory słucha tego opowiadania z wielką przyjemnością :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Pysia napisał(a):Będziesz wspominać do końca swojego życia te chwile z błogim uśmiechem :) A jak Zuzi za lat kilka opowiesz z jaką miłościa wsłuchiwałaś się w jej ruchy to ona zrozumie jak bardzo już wtedy ją kochałaś :loveu: Mój syn do tej pory słucha tego opowiadania z wielką przyjemnością :loveu: :loveu: Kupiliśmy nawet stetoskop! Coby córunię lepiej słyszeć! :loveu: Quote
Recommended Posts