jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):To wyczuwasz takie subtelne różnice? :evil_lol: Subtelne? To czasami jakby obuchem w głowę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):Subtelne? To czasami jakby obuchem w głowę :diabloti: :diabloti: Ja to tylko rozróżniam kto własnie sobie ulżył. Najgorszy to ten maluch :shake::evil_lol: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a)::diabloti: Ja to tylko rozróżniam kto własnie sobie ulżył. Najgorszy to ten maluch :shake::evil_lol: U nas młodszy pierdzi, starsza beka ;) Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):U nas młodszy pierdzi, starsza beka ;) Boszszsz.....:evil_lol: Porozmawiajmy może o fiołkach, bo zasmrodzimy Izie cały wątek :diabloti: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Boszszsz.....:evil_lol: Porozmawiajmy może o fiołkach, bo zasmrodzimy Izie cały wątek :diabloti: Ale teraz nie sezon na fiołki ;) Chryzantemy już bardziej, ale one też śmierdzą ;) Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):Ale teraz nie sezon na fiołki ;) Chryzantemy już bardziej, ale one też śmierdzą ;) ....za to astry pachną :razz: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):....za to astry pachną :razz: Za bardzo się nie mogę w temat zagłębić, bo się nie znam ;)) Musiałabym mamy popytać :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Cześć Apple, cześć Jbk i cześć Menrzusiu :loveu: Wprowadzili siakieś dziwne zmiany... Multi-cycatu nie mogę zrobić! :angryy: Czuję... swąd :evil_lol: Byłam z Zulką na kontroli. Wyczekałam się jak zawsze, ale jset wszystko ok. Powinno dać radę i prawdopodobnie nie będziemy musieli robić następnego ostrzyku... Ale i tak znów za 6 tygodni muszę się pokazać w przychodni... Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Apple, cześć Jbk i cześć Menrzusiu :loveu: Wprowadzili siakieś dziwne zmiany... Multi-cycatu nie mogę zrobić! :angryy: Czuję... swąd :evil_lol: Byłam z Zulką na kontroli. Wyczekałam się jak zawsze, ale jset wszystko ok. Powinno dać radę i prawdopodobnie nie będziemy musieli robić następnego ostrzyku... Ale i tak znów za 6 tygodni muszę się pokazać w przychodni... Czeeeee :loveu: A ja u siebie mogę multicytat robić :crazyeye: (multi-cycat :roflt::thumbs:) No i nareszcie dobre wiadomości :multi: - mówiłem, że będzie dobrze :p Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Apple, cześć Jbk i cześć Menrzusiu :loveu: Wprowadzili siakieś dziwne zmiany... Multi-cycatu nie mogę zrobić! :angryy: Czuję... swąd :evil_lol: Byłam z Zulką na kontroli. Wyczekałam się jak zawsze, ale jset wszystko ok. Powinno dać radę i prawdopodobnie nie będziemy musieli robić następnego ostrzyku... Ale i tak znów za 6 tygodni muszę się pokazać w przychodni... Ja też właśnie nie mogę! Nie działa! Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Faktycznie - przestało działać. Ale u mnie rano działało - post 19510 :crazyeye: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Faktycznie - przestało działać. Ale u mnie rano działało - post 19510 :crazyeye: Że rano, to wiem, a teraz poopa :angryy: Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):Że rano, to wiem, a teraz poopa :angryy: A Ty znowu o zapachach :diabloti: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Menrzuś napisał(a):A Ty znowu o zapachach :diabloti: Jakoś tak samo wychodzi :evil_lol: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 ja tez nie mogę multicytować:crazyeye::angryy: QUTWA:angryy: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']ja tez nie mogę multicytować:crazyeye::angryy: QUTWA:angryy: Może im to wróci? Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']Może im to wróci?Musi bo zrobiem sztrajk:zly7: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Musi bo zrobiem sztrajk:zly7: To ja z Tobą! Szykuję pałę :mad: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']To ja z Tobą! Szykuję pałę :mad:Jeeeejjjuuuu ale brutal z ciebie:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):To ja z Tobą! Szykuję pałę :mad: Ja też :zly7: ale czasami :shithappens: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja też :zly7: ale czasami :shithappens: To jesteśmy trzy! Trzeba zgłosić demonstrację! :zly7: Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']To jesteśmy trzy! Trzeba zgłosić demonstrację! :zly7:Zgłosiłas się na ochotnika to dawaj:diabloti: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Zgłosiłas się na ochotnika to dawaj:diabloti: A bejsbole przygotowane? Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='jbk']A bejsbole przygotowane?No JA!:mad: Quote
Recommended Posts