Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='jbk']Witam deszczowo :( Noooooooooooo... Kooooooooooooopa za oknem! Robiłaś już poranne przegrzebki papierów? :cool3: [quote name='apple']to może spróbuj jak jest czymś zajęta.....przy kapieli....zrób jej piany niech się bawi i wtedy.....albo przy myciu głowy.....może nie zwroci uwagi:roll: taaaaaaaaaaaaa... Ją tylko siłą :shake: [quote name='Menrzuś']Ale coś mi oko zaczęło kikać nerwowo :crazyeye: Biedactwo :calus: (dobrze wyszło? :razz:) A co Was pogięło z tym deszczem? - Słoneczko świeci, pieski doopki grzeją.... :crazyeye: Tik nerwowy masz? :evil_lol: Pogięło, pogięło! Cię pogieło z tym słońcem! :razz: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 To spróbuję Wam fufnąć to słoneczko na południe :evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']To spróbuję Wam fufnąć to słoneczko na południe :evil_lol: Ty nie próbuj tylko działaj skutecznie:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):To spróbuję Wam fufnąć to słoneczko na południe :evil_lol: To fufaj! Byle mooooocno i szybkoooooooooooo! :p Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 O....jakie chętne :evil_lol:......taaaaaki wysiłek z samego rana :shake: Popróbuję ;) Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):O....jakie chętne :evil_lol:......taaaaaki wysiłek z samego rana :shake: Popróbuję ;) Ale tak od serca! :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale tak od serca! :loveu: W tv powiedzieli, że juz Słonko na Kujawach jest :p Dalej fufam :p Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Dalej fufam :p A co to znaczy "fufam" ?? Moje chłopy tak mówią o pewnej czynności fizjologicznej, do której się nie powinno przyznawać na głos.... :oops: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Noooooooooooo... Kooooooooooooopa za oknem! Robiłaś już poranne przegrzebki papierów? :cool3: Kopię właśnie w RCX, RZA, DRA ;) Buzi porannie :buzi: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jbk napisał(a):A co to znaczy "fufam" ?? Moje chłopy tak mówią o pewnej czynności fizjologicznej, do której się nie powinno przyznawać na głos.... :oops: No to dmuchnij, a usłyszysz "fuuuuuuu"......więc fufam :evil_lol: Twoje chłopy mają widać goopie skojarzenia :diabloti: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):No to dmuchnij, a usłyszysz "fuuuuuuu"......więc fufam :evil_lol: Twoje chłopy mają widać goopie skojarzenia :diabloti: Odwrotną stroną też czasem można zrobić fuuuuu :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):W tv powiedzieli, że juz Słonko na Kujawach jest :p Dalej fufam :p Dawaj, dawaj! Bo tu się nic, ale to nic, nie przejaśnia! :shake: jbk napisał(a):A co to znaczy "fufam" ?? Moje chłopy tak mówią o pewnej czynności fizjologicznej, do której się nie powinno przyznawać na głos.... :oops: hihihihihihii jbk napisał(a):Kopię właśnie w RCX, RZA, DRA ;) Buzi porannie :buzi: Buuuuuuuuuuuuuziol! :buzi: Wykopki nr jeden i dwa- ukończone! :multi: Menrzuś napisał(a):No to dmuchnij, a usłyszysz "fuuuuuuu"......więc fufam :evil_lol: Twoje chłopy mają widać goopie skojarzenia :diabloti: Ogólnie chłopy mają goopie skojarzenia :evil_lol: jbk napisał(a):Odwrotną stroną też czasem można zrobić fuuuuu :diabloti: Co racja, to racja! A przodują w tym... boksery! Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A przodują w tym... boksery! Ja bym powiedziała, że samoyedki ;P Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 jbk napisał(a):Ja bym powiedziała, że samoyedki ;P nieeeeeeeeeeeeeee... Samojedkom gazy bojowe rozchodzą się częściowo po futrze... A boksiom nie mają gdzie :roll: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 jbk napisał(a):Odwrotną stroną też czasem można zrobić fuuuuu :diabloti: Niieeeeee.....tam to dźwięczne głoski słychać :diabloti:....czasami tylko jest "puf" - więc dalej fufanie jest odpowiednie do tego co staram się zrobić :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):Dawaj, dawaj! Bo tu się nic, ale to nic, nie przejaśnia! :shake: Ogólnie chłopy mają goopie skojarzenia :evil_lol: Co racja, to racja! A przodują w tym... boksery! Już ponoć do Mazowsza dotarło :crazyeye: - ale jestem dobry :p Ty tak nie uogólniaj....dobra? :cool1: Nie miałaś buldożka :shake:....aż oczy pieką :diabloti: jbk napisał(a):Ja bym powiedziała, że samoyedki ;P Tu Iza ma rację - weź na tymczas buldożka, a poczujesz raj :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Niieeeeee.....tam to dźwięczne głoski słychać :diabloti:....czasami tylko jest "puf" - więc dalej fufanie jest odpowiednie do tego co staram się zrobić :evil_lol: Już ponoć do Mazowsza dotarło :crazyeye: - ale jestem dobry :p Ty tak nie uogólniaj....dobra? :cool1: Nie miałaś buldożka :shake:....aż oczy pieką :diabloti: Tu Iza ma rację - weź na tymczas buldożka, a poczujesz raj :diabloti: Mówisz, ża mała doopa dużo może? :crazyeye: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Menrzuś napisał(a):Niieeeeee.....tam to dźwięczne głoski słychać :diabloti:....czasami tylko jest "puf" - więc dalej fufanie jest odpowiednie do tego co staram się zrobić :evil_lol: Tu Iza ma rację - weź na tymczas buldożka, a poczujesz raj :diabloti: Ja tam się nie zastanawiam nad dźwięcznością tych głosek, dama o takich sprawach nie myśli :diabloti: Wzięłabym i na stałe buldożka, ale co będzie, jak mi zje samoyedki? Poza tym, skoro oczy aż pieką, to nie wiem, czy to dobry pomysł :evil_lol: Soczewki by mi w oczach spłonęły i co, przestałabym widzieć ;P Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 jbk napisał(a):Ja tam się nie zastanawiam nad dźwięcznością tych głosek, dama o takich sprawach nie myśli :diabloti: Wzięłabym i na stałe buldożka, ale co będzie, jak mi zje samoyedki? Poza tym, skoro oczy aż pieką, to nie wiem, czy to dobry pomysł :evil_lol: Soczewki by mi w oczach spłonęły i co, przestałabym widzieć ;P To teraz wiem, skąd te moje problemy z soczewkami :evil_lol: Quote
jbk Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Iza i Avanti napisał(a):To teraz wiem, skąd te moje problemy z soczewkami :evil_lol: :roflt: patrz kurde, mi się też ostatnio coś dzieje.... :roflt: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 jbk napisał(a)::roflt: patrz kurde, mi się też ostatnio coś dzieje.... :roflt: Jakąś taką mgłę czasami mam prze oczami... :crazyeye: :evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 ide bo tu jakies smierdzoNce tematy poruszają:roll::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='apple']ide bo tu jakies smierdzoNce tematy poruszają:roll::evil_lol: A czy Ty posiadasz psa, który pierdzi fiołkami? :crazyeye: Cześć Jabłuszkowa! Quote
apple Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A czy Ty posiadasz psa, który pierdzi fiołkami? :crazyeye: Cześć Jabłuszkowa!Nie...........ale jemu się to tak żadko zdarza że nawet nie zwracam na to specjalnej uwagi:eviltong: Cześć CI:loveu: Quote
jbk Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Swoją drogą, ciągle to samo te psy jedzą, a zapachy bywają różne ;P Witaj Izu znad papierów :) Quote
Menrzuś Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 jbk napisał(a):Swoją drogą, ciągle to samo te psy jedzą, a zapachy bywają różne ;P Witaj Izu znad papierów :) To wyczuwasz takie subtelne różnice? :evil_lol: Quote
Recommended Posts