jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Zrozumiałam:diabloti: Bo Bystra JESTEM:B-fly: Nie ma to jak samokrytyka :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Cześć Ciotka...oć bo się po tym weekendzie stęskniłam za tobą jak jasny gwint:loveu: Jestem już, jestem! Kof Cię i też tęskniłam! :loveu: [quote name='Menrzuś']Jak ja sie stęskniłem, to już nie powiem :roll: :multi: :loveu: Nieeeeeeeeeeee mów :crazyeye: [quote name='apple']Nooo widzisz Iza.....tak się stęsknił ze mu mowe odjęło....znaczy sie ze baaaardzo:evil_lol: hihihihihihhi! Bo za mną to się tylko bardzo tęskni! A nie tak po trochu! [quote name='jbk']To ja też się przyznam po cichutku, że się stęskniłam ;) :loveu: Och! Jak ja Was koffffffffffffffff! [quote name='apple']Jak ciemno? Jak ciemno?:mad: To już mój balsk cię nie oślepia:crazyeye: Mój blask oślepia! :cool1: [quote name='apple']hmmmmmmm:roll::cool1: ale blaskiem tez kcem być:placz: Kcem, kcem! Nie każdy może! [quote name='jbk']Blaski, ciepełka, słoneczka, tęsknotki...... Iza wyłaź, bo Cię tu chcą!! Wylazłam! A raczej wygrzebałam się spod porannej sterty papierów! :shake: [quote name='jbk']Nie ma to jak samokrytyka :diabloti: Taaaaaaaaaaaaaa.. Jabłuszkowa słynie na dogo z samokrytycyzmu :evil_lol::roll: Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Wylazłam! A raczej wygrzebałam się spod porannej sterty papierów! :shake: O, to robisz odwrotnie niż ja, ja najpierw dogo, a potem się zakopuję w papierach ;) I właśnie się idę zakopać ;) Muuuuuuua! :buzi: Quote
Iza i Avanti Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 jbk napisał(a):O, to robisz odwrotnie niż ja, ja najpierw dogo, a potem się zakopuję w papierach ;) I właśnie się idę zakopać ;) Muuuuuuua! :buzi: Ja muszę się najpierw odkopać, bo później znów się zakopuję! I tak wkoło Macieju! Miłego zakopywania! Muuuuuuuuuuuua :buzi: Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja muszę się najpierw odkopać, bo później znów się zakopuję! I tak wkoło Macieju! Miłego zakopywania! Muuuuuuuuuuuua :buzi: Najgorsze jest to wkoło właśnie...... ech :shake: Quote
Iza i Avanti Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 jbk napisał(a):Najgorsze jest to wkoło właśnie...... ech :shake: Wykopałam się spod drugiej sterty :multi: Czekam na trzecią... :shake: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='jbk']Nie ma to jak samokrytyka :diabloti:No ba:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Jestem już, jestem! Kof Cię i też tęskniłam! :loveu: ależżżż:loveu: :loveu: Och! Jak ja Was koffffffffffffffff! My cie tysz:loveu: Mój blask oślepia! :cool1: Owszem- Zaraz po moim:diabloti: Kcem, kcem! Nie każdy może! ja nie jestem każdy:cool1:....ja jestem wyjatkowa:loveu: Wylazłam! A raczej wygrzebałam się spod porannej sterty papierów! :shake: Bosszzz co oni cie tam tak meczą....oć do mnie....siedze i popijam kaff:diabloti: Taaaaaaaaaaaaaa.. Jabłuszkowa słynie na dogo z samokrytycyzmu :evil_lol::roll:Co chciałaś przez to powiedzieć:razz::mad: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Pierwszy szron dzisiaj widziałem :multi: Witanko w ten słonkowy dzień :loveu: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Pierwszy szron dzisiaj widziałem :multi: Witanko w ten słonkowy dzień :loveu:Nawet mnie nie denerwuj:angryy: Witaj Zakopana:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Nawet mnie nie denerwuj:angryy: Witaj Zakopana:loveu: Że szron widziałem, czy że słonkowy dzień dziś nastał, bez żadnej chmurki? :razz:........:evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Że szron widziałem, czy że słonkowy dzień dziś nastał, bez żadnej chmurki? :razz:........:evil_lol: I jedno i drugie:angryy: Własnie Ala zaliczyła kolejny wypadek:cool1:........bosszzz ale ona kombinuje jak koń pod góre........efekt: siwy policzek:mdleje: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']I jedno i drugie:angryy: Własnie Ala zaliczyła kolejny wypadek:cool1:........bosszzz ale ona kombinuje jak koń pod góre........efekt: siwy policzek:mdleje: Biedne jabłuszko - nie może się jakoś w slonku zarumienić :loveu: Mamine geny ma - na poopie nie usiedzi :evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Biedne jabłuszko - nie może się jakoś w slonku zarumienić :loveu: Mamine geny ma - na poopie nie usiedzi :evil_lol:No nie moge.....taka biedna blada chodze:placz: mamine geny......mam się po stołach nie rzuca.......bosszzz jak ona wyglada......masakra.......babcia mnie zabije:placz: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']No nie moge.....taka biedna blada chodze:placz: mamine geny......mam się po stołach nie rzuca.......bosszzz jak ona wyglada......masakra.......babcia mnie zabije:placz: to z córeczką sie pobawić, a nie ledwo oczy otworzysz, to od razu za klawiaturę :mad::eviltong: Ciekawe co sinego będziesz miała :evil_lol: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']to z córeczką sie pobawić, a nie ledwo oczy otworzysz, to od razu za klawiaturę :mad::eviltong: Ciekawe co sinego będziesz miała :evil_lol:Ona nie lubi sie z kimś bawić:shake:.......to typ samotnika:roll:..........denerwuje się jak chcesz sie z nią pobawić albo poczytać jej bajeczkę....To ONA musi chcieć....jak ma ochote to przychodzi i zaprasza cię do zabwy w innym wypadku sa nerwy:evil_lol: Spytaj czego nie bede miała siwego:roll: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='apple']Ona nie lubi sie z kimś bawić:shake:.......to typ samotnika:roll:..........denerwuje się jak chcesz sie z nią pobawić albo poczytać jej bajeczkę....To ONA musi chcieć....jak ma ochote to przychodzi i zaprasza cię do zabwy w innym wypadku sa nerwy:evil_lol: Spytaj czego nie bede miała siwego:roll: No to nam Księżniczka rośnie :lol:....oj będziesz jeszcze z Alą trzy światy miała :evil_lol: No to już nie muszę się pytać...... :glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='apple']No ba:diabloti: Co chciałaś przez to powiedzieć:razz::mad: To co powiedziałam :eviltong: [quote name='Menrzuś']Pierwszy szron dzisiaj widziałem :multi: Witanko w ten słonkowy dzień :loveu: Menrzuś! A pałą chcesz??? :mad: [quote name='apple']Nawet mnie nie denerwuj:angryy: Witaj Zakopana:loveu: Cześć Jałuszkowa mła! :loveu: [quote name='Menrzuś']Że szron widziałem, czy że słonkowy dzień dziś nastał, bez żadnej chmurki? :razz:........:evil_lol: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy: [quote name='apple']I jedno i drugie:angryy: Własnie Ala zaliczyła kolejny wypadek:cool1:........bosszzz ale ona kombinuje jak koń pod góre........efekt: siwy policzek:mdleje: Bosz! Bidulka! [quote name='Menrzuś']Biedne jabłuszko - nie może się jakoś w slonku zarumienić :loveu: Mamine geny ma - na poopie nie usiedzi :evil_lol: hihihihihihi [quote name='apple']No nie moge.....taka biedna blada chodze:placz: mamine geny......mam się po stołach nie rzuca.......bosszzz jak ona wyglada......masakra.......babcia mnie zabije:placz: Eeeeeeeeeee, tam! nie zabije! Ale doopsko obtłucze! :evil_lol: [quote name='Menrzuś']to z córeczką sie pobawić, a nie ledwo oczy otworzysz, to od razu za klawiaturę :mad::eviltong: Ciekawe co sinego będziesz miała :evil_lol: :roll: [quote name='apple']Ona nie lubi sie z kimś bawić:shake:.......to typ samotnika:roll:..........denerwuje się jak chcesz sie z nią pobawić albo poczytać jej bajeczkę....To ONA musi chcieć....jak ma ochote to przychodzi i zaprasza cię do zabwy w innym wypadku sa nerwy:evil_lol: Spytaj czego nie bede miała siwego:roll: Zuza też jest kombinatorką pierwszej wody :roll: Ciotka! Często ruszłaś jej kolczykami? Bo mała za cholerę mi nie pozwala! Kończy się to okrutnym krzykiem... A tak w ogóle to: dooooooooooooooooooooooberek! Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Doberek, doberek.......ładnie to tak z samego rana gościa pałą straszyć? :shake: :eviltong: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']No to nam Księżniczka rośnie :lol:....oj będziesz jeszcze z Alą trzy światy miała :evil_lol: No to już nie muszę się pytać...... :glaszcze:No nie musisz mi mówić.................wiem.......az sie boję:evil_lol: Taaaaak pozałuj mnie jeszcze:roll: [quote name='Iza i Avanti'] Menrzuś! A pałą chcesz??? :mad: ja chcę to zobaczyć:diabloti: Bosz! Bidulka! ale mama mówiła......nie rób tak.....nie posłuchała to teraz ma.....sie nie uderzy sie nie nauczy gdzie są granice:roll: Eeeeeeeeeee, tam! nie zabije! Ale doopsko obtłucze! :evil_lol: Ty wiesz co moze babcia:cool1: Zuza też jest kombinatorką pierwszej wody :roll: Ciotka! Często ruszłaś jej kolczykami? Bo mała za cholerę mi nie pozwala! Kończy się to okrutnym krzykiem... A tak w ogóle to: dooooooooooooooooooooooberek!Cioteczko często nie często- jak sobie przypomniałam to ruszałam........raz dziennie chyba...........najczęściej jak spała już wieczorem.......wtedy nie protestowała:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś']Doberek, doberek.......ładnie to tak z samego rana gościa pałą straszyć? :shake: :eviltong: Tylko nie mów, że się boisz! Bo i tak Ci nie uwierzę! :evil_lol: [quote name='apple']No nie musisz mi mówić.................wiem.......az sie boję:evil_lol: Taaaaak pozałuj mnie jeszcze:roll: Cioteczko często nie często- jak sobie przypomniałam to ruszałam........raz dziennie chyba...........najczęściej jak spała już wieczorem.......wtedy nie protestowała:evil_lol: Ja też próbowałam jak śpi, to mało co mi siniaka pod okiem nie nabiła! Tak rękami machała :roll: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='jbk']Witam deszczowo :( No kicha jest za oknem:shake: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Ja też próbowałam jak śpi, to mało co mi siniaka pod okiem nie nabiła! Tak rękami machała :roll:to może spróbuj jak jest czymś zajęta.....przy kapieli....zrób jej piany niech się bawi i wtedy.....albo przy myciu głowy.....może nie zwroci uwagi:roll: Quote
Menrzuś Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Tylko nie mów, że się boisz! Bo i tak Ci nie uwierzę! :evil_lol: Ale coś mi oko zaczęło kikać nerwowo :crazyeye: [quote name='apple']No nie musisz mi mówić.................wiem.......az sie boję:evil_lol: Taaaaak pozałuj mnie jeszcze:roll: Biedactwo :calus: (dobrze wyszło? :razz:) [quote name='jbk']Witam deszczowo :( A co Was pogięło z tym deszczem? - Słoneczko świeci, pieski doopki grzeją.... :crazyeye: Quote
apple Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='Menrzuś'] Biedactwo :calus: (dobrze wyszło? :razz:) doppppszzze.........:loveu: A co Was pogięło z tym deszczem? - Słoneczko świeci, pieski doopki grzeją.... :crazyeye::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts