Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Cześć Ciotka...oć bo się po tym weekendzie stęskniłam za tobą jak jasny gwint:loveu:

Jestem już, jestem! Kof Cię i też tęskniłam! :loveu:

[quote name='Menrzuś']Jak ja sie stęskniłem, to już nie powiem :roll:

:multi:

:loveu: Nieeeeeeeeeeee mów :crazyeye:

[quote name='apple']Nooo widzisz Iza.....tak się stęsknił ze mu mowe odjęło....znaczy sie ze baaaardzo:evil_lol:

hihihihihihhi! Bo za mną to się tylko bardzo tęskni! A nie tak po trochu!

[quote name='jbk']To ja też się przyznam po cichutku, że się stęskniłam ;)

:loveu: Och! Jak ja Was koffffffffffffffff!

[quote name='apple']Jak ciemno? Jak ciemno?:mad: To już mój balsk cię nie oślepia:crazyeye:

Mój blask oślepia! :cool1:

[quote name='apple']hmmmmmmm:roll::cool1: ale blaskiem tez kcem być:placz:

Kcem, kcem! Nie każdy może!

[quote name='jbk']Blaski, ciepełka, słoneczka, tęsknotki......

Iza wyłaź, bo Cię tu chcą!!

Wylazłam! A raczej wygrzebałam się spod porannej sterty papierów! :shake:

[quote name='jbk']Nie ma to jak samokrytyka :diabloti:

Taaaaaaaaaaaaaa.. Jabłuszkowa słynie na dogo z samokrytycyzmu :evil_lol::roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):

O, to robisz odwrotnie niż ja, ja najpierw dogo, a potem się zakopuję w papierach ;) I właśnie się idę zakopać ;) Muuuuuuua! :buzi:

Posted

jbk napisał(a):
O, to robisz odwrotnie niż ja, ja najpierw dogo, a potem się zakopuję w papierach ;) I właśnie się idę zakopać ;) Muuuuuuua! :buzi:

Ja muszę się najpierw odkopać, bo później znów się zakopuję! I tak wkoło Macieju!

Miłego zakopywania! Muuuuuuuuuuuua :buzi:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ja muszę się najpierw odkopać, bo później znów się zakopuję! I tak wkoło Macieju!

Miłego zakopywania! Muuuuuuuuuuuua :buzi:

Najgorsze jest to wkoło właśnie...... ech :shake:

Posted

[quote name='jbk']Nie ma to jak samokrytyka :diabloti:No ba:diabloti:

[quote name='Iza i Avanti']Jestem już, jestem! Kof Cię i też tęskniłam! :loveu:

ależżżż:loveu:

:loveu: Och! Jak ja Was koffffffffffffffff!

My cie tysz:loveu:

Mój blask oślepia! :cool1:

Owszem- Zaraz po moim:diabloti:

Kcem, kcem! Nie każdy może!

ja nie jestem każdy:cool1:....ja jestem wyjatkowa:loveu:

Bosszzz co oni cie tam tak meczą....oć do mnie....siedze i popijam kaff:diabloti:

Taaaaaaaaaaaaaa.. Jabłuszkowa słynie na dogo z samokrytycyzmu :evil_lol::roll:Co chciałaś przez to powiedzieć:razz::mad:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pierwszy szron dzisiaj widziałem :multi:

Witanko w ten słonkowy dzień :loveu:Nawet mnie nie denerwuj:angryy:

Witaj Zakopana:loveu:

Posted

[quote name='apple']Nawet mnie nie denerwuj:angryy:

Że szron widziałem, czy że słonkowy dzień dziś nastał, bez żadnej chmurki? :razz:........:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Że szron widziałem, czy że słonkowy dzień dziś nastał, bez żadnej chmurki? :razz:........:evil_lol:
I jedno i drugie:angryy:

Własnie Ala zaliczyła kolejny wypadek:cool1:........bosszzz ale ona kombinuje jak koń pod góre........efekt: siwy policzek:mdleje:

Posted

[quote name='apple']I jedno i drugie:angryy:

Własnie Ala zaliczyła kolejny wypadek:cool1:........bosszzz ale ona kombinuje jak koń pod góre........efekt: siwy policzek:mdleje:
Biedne jabłuszko - nie może się jakoś w slonku zarumienić :loveu:

Mamine geny ma - na poopie nie usiedzi :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Biedne jabłuszko - nie może się jakoś w slonku zarumienić :loveu:

Mamine geny ma - na poopie nie usiedzi :evil_lol:No nie moge.....taka biedna blada chodze:placz:

mamine geny......mam się po stołach nie rzuca.......bosszzz jak ona wyglada......masakra.......babcia mnie zabije:placz:

Posted

[quote name='apple']No nie moge.....taka biedna blada chodze:placz:

mamine geny......mam się po stołach nie rzuca.......bosszzz jak ona wyglada......masakra.......babcia mnie zabije:placz:
to z córeczką sie pobawić, a nie ledwo oczy otworzysz, to od razu za klawiaturę :mad::eviltong:

Ciekawe co sinego będziesz miała :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']to z córeczką sie pobawić, a nie ledwo oczy otworzysz, to od razu za klawiaturę :mad::eviltong:

Ciekawe co sinego będziesz miała :evil_lol:Ona nie lubi sie z kimś bawić:shake:.......to typ samotnika:roll:..........denerwuje się jak chcesz sie z nią pobawić albo poczytać jej bajeczkę....To ONA musi chcieć....jak ma ochote to przychodzi i zaprasza cię do zabwy w innym wypadku sa nerwy:evil_lol:

Spytaj czego nie bede miała siwego:roll:

Posted

[quote name='apple']Ona nie lubi sie z kimś bawić:shake:.......to typ samotnika:roll:..........denerwuje się jak chcesz sie z nią pobawić albo poczytać jej bajeczkę....To ONA musi chcieć....jak ma ochote to przychodzi i zaprasza cię do zabwy w innym wypadku sa nerwy:evil_lol:

No to nam Księżniczka rośnie :lol:....oj będziesz jeszcze z Alą trzy światy miała :evil_lol:

No to już nie muszę się pytać...... :glaszcze:

Posted

[quote name='apple']No ba:diabloti:

Co chciałaś przez to powiedzieć:razz::mad:

To co powiedziałam :eviltong:

[quote name='Menrzuś']Pierwszy szron dzisiaj widziałem :multi:

Witanko w ten słonkowy dzień :loveu:

Menrzuś! A pałą chcesz??? :mad:

[quote name='apple']Nawet mnie nie denerwuj:angryy:

Cześć Jałuszkowa mła! :loveu:

[quote name='Menrzuś']Że szron widziałem, czy że słonkowy dzień dziś nastał, bez żadnej chmurki? :razz:........:evil_lol:

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :angryy:

[quote name='apple']I jedno i drugie:angryy:

Bosz! Bidulka!

[quote name='Menrzuś']Biedne jabłuszko - nie może się jakoś w slonku zarumienić :loveu:

Mamine geny ma - na poopie nie usiedzi :evil_lol:

hihihihihihi

[quote name='apple']No nie moge.....taka biedna blada chodze:placz:

Eeeeeeeeeee, tam! nie zabije! Ale doopsko obtłucze! :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']to z córeczką sie pobawić, a nie ledwo oczy otworzysz, to od razu za klawiaturę :mad::eviltong:

Ciekawe co sinego będziesz miała :evil_lol:

:roll:

[quote name='apple']Ona nie lubi sie z kimś bawić:shake:.......to typ samotnika:roll:..........denerwuje się jak chcesz sie z nią pobawić albo poczytać jej bajeczkę....To ONA musi chcieć....jak ma ochote to przychodzi i zaprasza cię do zabwy w innym wypadku sa nerwy:evil_lol:

Zuza też jest kombinatorką pierwszej wody :roll:

Ciotka! Często ruszłaś jej kolczykami? Bo mała za cholerę mi nie pozwala! Kończy się to okrutnym krzykiem...

A tak w ogóle to: dooooooooooooooooooooooberek!

Posted

[quote name='Menrzuś']No to nam Księżniczka rośnie :lol:....oj będziesz jeszcze z Alą trzy światy miała :evil_lol:

No to już nie muszę się pytać...... :glaszcze:No nie musisz mi mówić.................wiem.......az sie boję:evil_lol:

Taaaaak pozałuj mnie jeszcze:roll:

[quote name='Iza i Avanti']

Menrzuś! A pałą chcesz??? :mad:

ja chcę to zobaczyć:diabloti:

Bosz! Bidulka!

ale mama mówiła......nie rób tak.....nie posłuchała to teraz ma.....sie nie uderzy sie nie nauczy gdzie są granice:roll:

Eeeeeeeeeee, tam! nie zabije! Ale doopsko obtłucze! :evil_lol:

Ty wiesz co moze babcia:cool1:

Zuza też jest kombinatorką pierwszej wody :roll:

Ciotka! Często ruszłaś jej kolczykami? Bo mała za cholerę mi nie pozwala! Kończy się to okrutnym krzykiem...

A tak w ogóle to: dooooooooooooooooooooooberek!Cioteczko często nie często- jak sobie przypomniałam to ruszałam........raz dziennie chyba...........najczęściej jak spała już wieczorem.......wtedy nie protestowała:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Doberek, doberek.......ładnie to tak z samego rana gościa pałą straszyć? :shake:

:eviltong:

Tylko nie mów, że się boisz! Bo i tak Ci nie uwierzę! :evil_lol:

[quote name='apple']No nie musisz mi mówić.................wiem.......az sie boję:evil_lol:

Cioteczko często nie często- jak sobie przypomniałam to ruszałam........raz dziennie chyba...........najczęściej jak spała już wieczorem.......wtedy nie protestowała:evil_lol:

Ja też próbowałam jak śpi, to mało co mi siniaka pod okiem nie nabiła! Tak rękami machała :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']

Ja też próbowałam jak śpi, to mało co mi siniaka pod okiem nie nabiła! Tak rękami machała :roll:to może spróbuj jak jest czymś zajęta.....przy kapieli....zrób jej piany niech się bawi i wtedy.....albo przy myciu głowy.....może nie zwroci uwagi:roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Tylko nie mów, że się boisz! Bo i tak Ci nie uwierzę! :evil_lol:

Ale coś mi oko zaczęło kikać nerwowo :crazyeye:
[quote name='apple']No nie musisz mi mówić.................wiem.......az sie boję:evil_lol:

Biedactwo :calus:

(dobrze wyszło? :razz:)
[quote name='jbk']Witam deszczowo :(
A co Was pogięło z tym deszczem? - Słoneczko świeci, pieski doopki grzeją.... :crazyeye:

Posted

[quote name='Menrzuś']

Biedactwo :calus:

(dobrze wyszło? :razz:)

doppppszzze.........:loveu:

A co Was pogięło z tym deszczem? - Słoneczko świeci, pieski doopki grzeją.... :crazyeye::mad::mad::mad::mad::mad: