Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 jbk napisał(a):Gdzie nie zajrzę, tam sex........ :oops: A to wszystko przez Jabcokową i Manuela! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No właśnie! Na pewno nie byłam to ja.... A kto ślinotoku dostał??? :diabloti: A w krasnoludki wierzysz? :roflt::roflt::roflt: Już nie :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Własnie.....wystarczy jedną fotkę wkleić i juz szał :shake:....eeeeech Ale jaką fotkę! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Już nie :diabloti: Ja siem nie ślinię! :diabloti: :roll: Ja też w krasnale nie wierzę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale jaką fotkę! :loveu: Ja tam nic ciekawego nie widziałem :eviltong: Iza i Avanti napisał(a):Ja siem nie ślinię! :diabloti: :roll: Ja też w krasnale nie wierzę :evil_lol: Noooooo.....Jabłkowa poszła sobie z Manuelem - myślisz, że się pochwali co tam przy chlebku w sklepie robili? :diabloti: Quote
jbk Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Mówię Wam, Manuel jest gejem i wolałby pójść buty kupować ;) Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 jbk napisał(a):Mówię Wam, Manuel jest gejem i wolałby pójść buty kupować ;) Przecież ja to od początku mówiłem :p......a One jak otumanione :shake::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja tam nic ciekawego nie widziałem :eviltong: Noooooo.....Jabłkowa poszła sobie z Manuelem - myślisz, że się pochwali co tam przy chlebku w sklepie robili? :diabloti: Myślę, że tak! Będzie mi chciała na złość zrobić :placz: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Myślę, że tak! Będzie mi chciała na złość zrobić :placz: Nie wiem jak ten weekend wytrzymasz :glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 jbk napisał(a):Mówię Wam, Manuel jest gejem i wolałby pójść buty kupować ;) Menrzuś napisał(a):Przecież ja to od początku mówiłem :p......a One jak otumanione :shake::evil_lol: Ale Wy pierdoły gadacie! :eviltong: I tak Wam nie wierzę!~O! Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale Wy pierdoły gadacie! :eviltong: I tak Wam nie wierzę!~O! Zdejmij te różowe okurary - lajf is brutal :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie wiem jak ten weekend wytrzymasz :glaszcze: Ja też nie wiem! :placz: Menrzuś napisał(a):Zdejmij te różowe okurary - lajf is brutal :evil_lol: I full of zasadzkas! :evil_lol: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Cześć Ciotka...oć bo się po tym weekendzie stęskniłam za tobą jak jasny gwint:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Cześć Ciotka...oć bo się po tym weekendzie stęskniłam za tobą jak jasny gwint:loveu: Jak ja sie stęskniłem, to już nie powiem :roll: :multi: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak ja sie stęskniłem, to już nie powiem :roll: :multi:Nooo widzisz Iza.....tak się stęsknił ze mu mowe odjęło....znaczy sie ze baaaardzo:evil_lol: Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Cześć Ciotka...oć bo się po tym weekendzie stęskniłam za tobą jak jasny gwint:loveu: [quote name='Menrzuś']Jak ja sie stęskniłem, to już nie powiem :roll: :multi: To ja też się przyznam po cichutku, że się stęskniłam ;) Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Nooo widzisz Iza.....tak się stęsknił ze mu mowe odjęło....znaczy sie ze baaaardzo:evil_lol: Izaaaaaaaa.....wyjdź wreszcie zza chmurek, bo jakoś tak ciemno :-( Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 jbk napisał(a):To ja też się przyznam po cichutku, że się stęskniłam ;) A Ty tak nie siedź cichutko w kąciku, tylko wyjdź na mówinicę i krzyknij - może ta zapracowana usłyszy i przyjdzie wreszcie :evil_lol: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Izaaaaaaaa.....wyjdź wreszcie zza chmurek, bo jakoś tak ciemno :-( Jak ciemno? Jak ciemno?:mad: To już mój balsk cię nie oślepia:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Jak ciemno? Jak ciemno?:mad: To już mój balsk cię nie oślepia:crazyeye: Ty to jesteś ciepełko :oops:.........:razz: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty to jesteś ciepełko :oops:.........:razz: hmmmmmmm:roll::cool1: ale blaskiem tez kcem być:placz: Quote
jbk Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Blaski, ciepełka, słoneczka, tęsknotki...... Iza wyłaź, bo Cię tu chcą!! Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']hmmmmmmm:roll::cool1: ale blaskiem tez kcem być:placz: Tylko kcem i kcem :eviltong::evil_lol: (jesteśmy u Izy przecież, więc ciiiiicho bądź :loveu:) [quote name='jbk']Blaski, ciepełka, słoneczka, tęsknotki...... Iza wyłaź, bo Cię tu chcą!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie :diabloti: Quote
apple Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Tylko kcem i kcem :eviltong::evil_lol: (jesteśmy u Izy przecież, więc ciiiiicho bądź :loveu:) Zrozumiałam:diabloti: Bo Bystra JESTEM:B-fly: Quote
Menrzuś Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='apple']Zrozumiałam:diabloti: Bo Bystra JESTEM:B-fly: Nareszcie :multi: (ciężko już było :evil_lol:) Quote
Recommended Posts