Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja mam bronić Manuela? :crazyeye: Jeszcze mnie za....ktoś weźmie :roll: :crazyeye::evil_lol: [quote name='apple']No co trza się oszczędzać:roll: Swojego Manuela niech se kupi:cool1: nie poddawaj sie....świetnie ci idzie:evil_lol: Se nie kupi! Se od Jabcokowej pożyczy! :evil_lol: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeeee tam Manuel......ppppppfffffffffffffff. Podaje kawkę w klubie gejowskim :eviltong: Nie takie pfffffff:razz: A ty skąd wiesz:crazyeye: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye::evil_lol: Se nie kupi! Se od Jabcokowej pożyczy! :evil_lol: No dobra jako że cię lubiem to ci go pożyczem:roll:.................. jak sie znudzem:eviltong::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Pffffffffff mam swoje większe se moge zawsze popatrzać:eviltong: :roll: Ojejku! I co siem chwalisz? :roll: Nie moja wina, że mi po wykarmieniu Zuzy, dwa wypierdki mamuta zostały :roll: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Nie takie pfffffff:razz: A ty skąd wiesz:crazyeye: eeeeeee.....nooooooooo.......:oops: :roflt: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::roll: Ojejku! I co siem chwalisz? :roll: Nie moja wina, że mi po wykarmieniu Zuzy, dwa wypierdki mamuta zostały :roll: I nic Ci nie zostawiła? :crazyeye: A to ssak jeden :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='apple']No dobra jako że cię lubiem to ci go pożyczem:roll:.................. jak sie znudzem:eviltong::diabloti: Zanim Ty się znudzisz, to on już będzie stary, przydki, pomarszczony i z obwisłym.... policzkiem... Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:roll: Ojejku! I co siem chwalisz? :roll: Nie moja wina, że mi po wykarmieniu Zuzy, dwa wypierdki mamuta zostały :roll:To se masuj a nie macaj mi Manuela:evil_lol: [quote name='Menrzuś']eeeeeee.....nooooooooo.......:oops: :roflt:No co się śmiejesz......moja docielkiwosć się włączyła:roll: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Zanim Ty się znudzisz, to on już będzie stary, przydki, pomarszczony i z obwisłym.... policzkiem... Całe szczęście że tylko z policzkiem.........to jeszcze przeżyje:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']To se masuj a nie macaj mi Manuela:evil_lol: No co się śmiejesz......moja docielkiwosć się włączyła:roll: Nie wiesz, że automasaż jest mało skuteczny? :eviltong: :siara::siara::siara: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie wiesz, że automasaż jest mało skuteczny? :eviltong: :siara::siara::siara: I ty Brutusie przeciwko mnie:crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):I nic Ci nie zostawiła? :crazyeye: A to ssak jeden :evil_lol: No zostawiła... Wypierdki! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']I ty Brutusie przeciwko mnie:crazyeye: Przeca o Twoich przodach nie mówimy teraz :eviltong::evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']No zostawiła... Wypierdki! :evil_lol: ...ale mamucie przecież :multi:......:evil_lol: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś'] ...ale mamucie przecież :multi:......:evil_lol:Buhahahahahaha:roflt::roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='apple']To se masuj a nie macaj mi Manuela:evil_lol: No co się śmiejesz......moja docielkiwosć się włączyła:roll: Samo masowanie, samemu sie nic nie daje! Tu trzeba Manuela! [quote name='apple']Całe szczęście że tylko z policzkiem.........to jeszcze przeżyje:diabloti: hhhhhiiiii :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Nie wiesz, że automasaż jest mało skuteczny? :eviltong: :siara::siara::siara: No fłaśnie! [quote name='apple']I ty Brutusie przeciwko mnie:crazyeye: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Samo masowanie, samemu sie nic nie daje! Tu trzeba Manuela! Manuel jest od kawki tylko :eviltong: No fłaśnie! Jakaś Jabłuszkowa nie kumata jest w tej materii :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Przeca o Twoich przodach nie mówimy teraz :eviltong::evil_lol: ...ale mamucie przecież :multi:......:evil_lol: A Ty widziałeś mamuci wyp[ierdek! Jest tyci, tyci... Bo wyschnięty :roflt: [quote name='apple']Buhahahahahaha:roflt::roflt::roflt: :roflt: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Samo masowanie, samemu sie nic nie daje! Tu trzeba Manuela! MANUEL MNIE MASUJE:diabloti: No fłaśnie! No ale chyba masz tam jakiegoś Manuela w domu?:razz: :eviltong:Język ci wyschnie:p [quote name='Menrzuś']Jakaś Jabłuszkowa nie kumata jest w tej materii :diabloti:Bo ja taka niewinna panienka jestem a wy mnie w takie brzydkie rozmowy wciągacie:oops: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A Ty widziałeś mamuci wyp[ierdek! Jest tyci, tyci... Bo wyschnięty :roflt: Nieeeeeee.....ten wyschnięty to jest kozi bobek :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakaś Jabłuszkowa nie kumata jest w tej materii :diabloti: Albo tylko udaje! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple'] Bo ja taka niewinna panienka jestem a wy mnie w takie brzydkie rozmowy wciągacie:oops: Że jak? :crazyeye:....a kto tu wytrzeszczu oczu do stał na widok kawiarka? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Albo tylko udaje! :evil_lol: Taaaaaa......myslisz, że aż taki wstydzioch z Jabłkowej? :razz:........:roflt: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Że jak? :crazyeye:....a kto tu wytrzeszczu oczu do stał na widok kawiarka? :crazyeye: No właśnie! Na pewno nie byłam to ja.... Menrzuś napisał(a):Taaaaaa......myslisz, że aż taki wstydzioch z Jabłkowej? :razz:........:roflt: A w krasnoludki wierzysz? :roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 jbk napisał(a):Gdzie nie zajrzę, tam sex........ :oops: Własnie.....wystarczy jedną fotkę wkleić i juz szał :shake:....eeeeech Quote
Recommended Posts