apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....to ma być niespodzianka - takie tadaaaaaaam :evil_lol: Ale pozwałam ino patrzeć......nie dotykac:cool1: Inaczej chyba już by tu była :roll:No masz moze trzeba jakąś pomoc wezwać:roll: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']No masz moze trzeba jakąś pomoc wezwać:roll: Ale pazerota :diabloti: Zaraz Ją za pytkę wyciągnę - chwilka :razz: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale pazerota :diabloti: Zaraz Ją za pytkę wyciągnę - chwilka :razz:Nie pazerota tylko włascicielka:diabloti: Za co ją wyciągniesz?:crazyeye: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Nie pazerota tylko włascicielka:diabloti: Za co ją wyciągniesz?:crazyeye: To Ty jesteś za niewolnictwem??? :crazyeye: Za pytkę....czyli kończynę :diabloti:.....ale jeNdza woli najpierw po bazarku pobuszować - prawdziwa kobieta :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Ile to trzeba się namęczyć, żeby Ją tu przytargać :mdleje: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']To Ty jesteś za niewolnictwem??? :crazyeye: Za niewolnictwem nie......ale za prawem własności tak:diabloti: Za pytkę....czyli kończynę :diabloti:.....ale jeNdza woli najpierw po bazarku pobuszować - prawdziwa kobieta :evil_lol: Menrzusiu....bo ona mi kce zabrać Manuela.......przylazła z tych sklepików i mi go czaruje tutaj:placz: Każ jej przestać:placz: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Cioteczko ty moja:loveu:...............oć na kafcię w doborowym towarzystwie:cool3: Kaf se wypijcie! [quote name='jbk']Jednak zapraszasz? A co z Manuelem? Manuela biorę JA!!! [quote name='Menrzuś']Izaaaa......wygrzeb się na chwilkę spod tych papiórów :p Witanko :multi: Cześć Menrzusiu! :loveu: [quote name='apple']No przeca ja ją zapraszam na kawe a nie na Manuela:evil_lol: Myślisz że ją zasypały:roll: Bossszzzz moje maleństwo.....IZA:loveu: Pf! Wolę Manuela! :loveu::evil_lol: [quote name='Menrzuś']Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....to ma być niespodzianka - takie tadaaaaaaam :evil_lol: Inaczej chyba już by tu była :roll: Estem, estem!!! :multi: [quote name='apple']No masz moze trzeba jakąś pomoc wezwać:roll: Nie trzeba! Tylko mnie tak Manuela wciągnął, że zapomniałam o bożym świecie :eviltong: [quote name='Menrzuś']Ale pazerota :diabloti: Zaraz Ją za pytkę wyciągnę - chwilka :razz: Ostaw moją pytkę!!! :p [quote name='apple']Nie pazerota tylko włascicielka:diabloti: Za co ją wyciągniesz?:crazyeye: hihihhihihihi... Jabcokowa nie wie, co to pytka! :evil_lol: [quote name='Menrzuś']To Ty jesteś za niewolnictwem??? :crazyeye: Za pytkę....czyli kończynę :diabloti:.....ale jeNdza woli najpierw po bazarku pobuszować - prawdziwa kobieta :evil_lol: No cooooooooooooooo...:oops: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ile to trzeba się namęczyć, żeby Ją tu przytargać :mdleje: Och! No nie przesadzaj! Przeca taka ciężka nie jestem! :roll: [quote name='apple']Menrzusiu....bo ona mi kce zabrać Manuela.......przylazła z tych sklepików i mi go czaruje tutaj:placz: Każ jej przestać:placz: Nie wyj! Bąź twarda! Jak pitbull! A Manuel jest i tak MÓJ!!! Bosz, ileż bym dała za taki "ekspres" do kawy... mmmmmmmmmmm Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Menrzusiu....bo ona mi kce zabrać Manuela.......przylazła z tych sklepików i mi go czaruje tutaj:placz: Każ jej przestać:placz: Jak zwał, tak zwał......boszszsz :shake::evil_lol: To piersią zasłoń - co to, nie potrafisz? :evil_lol: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Menrzusiu bo ona mi maca Manuela!!!!:placz: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak zwał, tak zwał......boszszsz :shake::evil_lol: To piersią zasłoń - co to, nie potrafisz? :evil_lol:Szkoda moich pięknych cyckófff udostępnij mi swoją:razz: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak zwał, tak zwał......boszszsz :shake::evil_lol: To piersią zasłoń - co to, nie potrafisz? :evil_lol: Piersi jej nie starczy! :diabloti: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Piersi jej nie starczy! :diabloti: pffffffffffff mi nie starczy:cool3: Poka swoje to pogadamy:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kaf se wypijcie! Manuela biorę JA!!! Tu się nie wtryncam - nie moja broszka :evil_lol: Cześć Menrzusiu! :loveu: Czeeeeeeee :loveu: Pf! Wolę Manuela! :loveu::evil_lol: :placz::placz::placz: Ostaw moją pytkę!!! :p A jak bym Ciebie tu przyciągnął? Za Manuelem byś pobiegła :eviltong: hihihhihihihi... Jabcokowa nie wie, co to pytka! :evil_lol: ciekawe jak jest pytka po śląsku - jak będę wiedział, to na drugi raz tak napiszę :evil_lol: No cooooooooooooooo...:oops: noooooooooo.....nareszcie u siebie jesteś :multi: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Menrzusiu bo ona mi maca Manuela!!!!:placz: I co wyjesz? To już se pomacać nie wolno??? :roll: [quote name='apple']Szkoda moich pięknych cyckófff udostępnij mi swoją:razz: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuahahahaha :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Och! No nie przesadzaj! Przeca taka ciężka nie jestem! :roll: To się nie opieraj (obojętnie jak to zabrzmi :diabloti:) Nie wyj! Bąź twarda! Jak pitbull! A Manuel jest i tak MÓJ!!! Bosz, ileż bym dała za taki "ekspres" do kawy... mmmmmmmmmmm Eeeeeech.......:roll: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Menrzusiu bo ona mi maca Manuela!!!!:placz: A kogo ma macać......Ciebie? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Piersi jej nie starczy! :diabloti: Przecież wczoraj Jej dyndały :crazyeye: [quote name='apple']pffffffffffff mi nie starczy:cool3: Poka swoje to pogadamy:diabloti: :mdleje:....poddaję się :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Szkoda moich pięknych cyckófff udostępnij mi swoją:razz: Ja mam bronić Manuela? :crazyeye: Jeszcze mnie za....ktoś weźmie :roll: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']I co wyjesz? To już se pomacać nie wolno??? :roll: Mojego nie wolno:mad: jestem jak pitbullll wrrrrrrrrr....jak kazałaś:roll: buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuahahahaha :evil_lol:No co trza się oszczędzać:roll: [quote name='Menrzuś']A kogo ma macać......Ciebie? :diabloti:Swojego Manuela niech se kupi:cool1: [quote name='Menrzuś']Przecież wczoraj Jej dyndały :crazyeye: :mdleje:....poddaję się :evil_lol:nie poddawaj sie....świetnie ci idzie:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']noooooooooo.....nareszcie u siebie jesteś :multi: Muuuuuuuuuuuua :loveu: [quote name='Menrzuś']Eeeeeech.......:roll: Co eeeeeech... [quote name='Menrzuś']A kogo ma macać......Ciebie? :diabloti: Oć Japuszkowa! Jak chcesz, to Cię pomacam... :diabloti::evil_lol: Kijem, jak Manuela ruszysz :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Przecież wczoraj Jej dyndały :crazyeye: :mdleje:....poddaję się :evil_lol: Patrz Menrzusiu! Cycki me c hce oglądać! No nieeeeeeeeee... Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja mam bronić Manuela? :crazyeye: Jeszcze mnie za....ktoś weźmie :roll: Za najemnika conajwyzej....w końcu działasz na moje zlecenie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Eeeee tam Manuel......ppppppfffffffffffffff. Podaje kawkę w klubie gejowskim :eviltong: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Oć Japuszkowa! Jak chcesz, to Cię pomacam... :diabloti::evil_lol: Kijem, jak Manuela ruszysz :evil_lol: ja se go już macam od rana:eviltong: macu tu macu tam......he he he:eviltong: A kijasek to se zostaw do podpierania....jak ciem moim kung-fu załatwie:diabloti::evil_lol: Uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:diabloti: Patrz Menrzusiu! Cycki me c hce oglądać! No nieeeeeeeeee...Pffffffffff mam swoje większe se moge zawsze popatrzać:eviltong: Quote
Recommended Posts