Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dryb, dryb, dryb.... Muszę jechać do banku, a tak mi się nie chce... :shake: Zrób coś, żeby mi się chciało.... Facetowi bym kopa zasadził:evil_lol:....ale Tobie :PROXY5:...sam nie wiem :shake: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Facetowi bym kopa zasadził:evil_lol:....ale Tobie :PROXY5:...sam nie wiem :shake: Ja też nie wiem... Chyba już naprawdę muszę jechać... Papa! Wpadnę później... Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 To dawaj pytkę - wyciągnę Ciebie stąd.....no choooooo - bo Ciebie na barana wezmę i goopio będziesz z tą wypieta poopą wyglądać :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):To dawaj pytkę - wyciągnę Ciebie stąd.....no choooooo - bo Ciebie na barana wezmę i goopio będziesz z tą wypieta poopą wyglądać :diabloti: Se wypraszam! Ja nigdy goopio z wypiętą poopą nie wyglądam! O! Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Se wypraszam! Ja nigdy goopio z wypiętą poopą nie wyglądam! O! No i co się tak rozptasiorzyłaś? No co? :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):No i co się tak rozptasiorzyłaś? No co? :eviltong: No bo... No bo... Ja se WYPRASZAM!!!! :mad: :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='jbk']Co się tu dzieje :crazyeye: Dzień doberek :) Gospodyni to chyba potrzebuje OKURARÓW :diabloti: Przyjmij w zastępstwie - Witankooooo :multi: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No bo... No bo... Ja se WYPRASZAM!!!! :mad: :loveu: Do mnie takie słowa? :crazyeye: "WYPRASZAM"? :crazyeye: OK....to se idem :roll: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='jbk']Co się tu dzieje :crazyeye: Dzień doberek :) Jej! Praszam, że Cię nie zauważyłam! Doberek! :loveu: [quote name='Menrzuś']Gospodyni to chyba potrzebuje OKURARÓW :diabloti: Przyjmij w zastępstwie - Witankooooo :multi: Gospodyni soczewki nosi! Tylko chyba już nieco starawe :roll: [quote name='Menrzuś']Do mnie takie słowa? :crazyeye: "WYPRASZAM"? :crazyeye: OK....to se idem :roll: :diabloti: Wróć! Wróć! :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jej! Praszam, że Cię nie zauważyłam! Doberek! :loveu: Gospodyni soczewki nosi! Tylko chyba już nieco starawe :roll: Wróć! Wróć! :loveu: No jeZdem, jeZdem :razz:....ale i tak juz muszę znikać :loveu: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Zwabił mnie temat wypietej poopy Izy:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='apple']Zwabił mnie temat wypietej poopy Izy:diabloti: Finia! :evil_lol: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Finia! :evil_lol: udam ze nie rozumiem:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']udam ze nie rozumiem:roll::evil_lol: A ja zrozumiałem - od blondynek Ciebie wyzywa :megagrin: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']A ja zrozumiałem - od blondynek Ciebie wyzywa :megagrin: łooooo masz taka łobelga z samego rana:shake: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']łooooo masz taka łobelga z samego rana:shake: No właśnie - przecież Ty pasemkowa jesteś :shake: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No właśnie - przecież Ty pasemkowa jesteś :shake: Baleyage'owa8) Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Baleyage'owa8) yyyyyyyyyy.....nooooo :evil_lol: Taka zeberka :p Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']yyyyyyyyyy.....nooooo :evil_lol: Taka zeberka :p No jest to pewne uproszczenie ale niech ci bedzie;) Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']No jest to pewne uproszczenie ale niech ci bedzie;) Rano, przed ukończeniem kawki - trzeba do mnie prostym językiem :roll::evil_lol: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Rano, przed ukończeniem kawki - trzeba do mnie prostym językiem :roll::evil_lol:Tak jest prze pana siem bede starała:roll: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Tak jest prze pana siem bede starała:roll: No to dawaj :evil_lol: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No to dawaj :evil_lol:jestem pasiasta.......trzykolorowa......nowy gatunek- baleyagus niepospolius:p Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']jestem pasiasta.......trzykolorowa......nowy gatunek- baleyagus niepospolius:p No no no :p brzmi niepospolicie :cool3: ale mi dogo muli :shake: Quote
Recommended Posts