Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 jbk napisał(a):Jakie tu dziś miłośne klimaty :) Bo my tu wszyscy kochamy Avantiego :multi::loveu: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Menrzuś']A co Ty dzisiaj taka niedopieszczona? :crazyeye: :calus:No jak to....każda zdrowa baba ma czasem takie dni...co sie dziwujesz:roll: [quote name='jbk']Jakie tu dziś miłośne klimaty :)jak zawsze.......gdzie miłość tam MY:loveu: [quote name='Menrzuś']Bo my tu wszyscy kochamy Avantiego :multi::loveu:I Izę.....nie zapomnij bo się drugiej nery pozbędziesz:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='Menrzuś']A co Ty dzisiaj taka niedopieszczona? Siakoś tak,.... Nie wiem czemu... :calus: [quote name='jbk']Jakie tu dziś miłośne klimaty :loveu: [quote name='Menrzuś']Bo my tu wszyscy kochamy Avantiego :loveu: A mnie to już nie? :placz: Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz: [quote name='apple']No jak to....każda zdrowa baba ma czasem takie dni...co sie dziwujesz jak zawsze.......gdzie miłość tam MY I Izę.....nie zapomnij bo się drugiej nery pozbędziesz Moja Ty! :loveu: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Moja Ty! :loveu:Noooooooo twoja twoja:loveu:......se chyba tatuaża strzele z aktem własności:evil_lol: Ino gdzie by się taki cały akt zmieścil:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Noooooooo twoja twoja:loveu:......se chyba tatuaża strzele z aktem własności:evil_lol: Ino gdzie by się taki cały akt zmieścil:roll: Na plecach? :cool1: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Na plecach? :cool1:eeeeeeeeeee zbyt nierówno :roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']eeeeeeeeeee zbyt nierówno :roll: Na plecach? :crazyeye: Nierówno? :crazyeye: To co Ty? Garba masz? :crazyeye: Uciekam! Papa! Całusków 102! Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='apple']No jak to....każda zdrowa baba ma czasem takie dni...co sie dziwujesz:roll: jak zawsze.......gdzie miłość tam MY:loveu: I Izę.....nie zapomnij bo się drugiej nery pozbędziesz:evil_lol: No niby tak......ale co dwa tygodnie? :crazyeye: Boszsz....ależ to zabrzmiało :evil_lol::multi: Miłośc do Izy to dogmat na tym wątku :p Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Siakoś tak,.... Nie wiem czemu... :calus: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Buhahahahahahahahahahaha bo siem posikam:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']No niby tak......ale co dwa tygodnie? :crazyeye: Boszsz....ależ to zabrzmiało :evil_lol::multi: Miłośc do Izy to dogmat na tym wątku :p buuuuuuuuuuuhahahahahahahaaaaaaaaaaa :evil_lol: [quote name='Menrzuś'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Boskie!!! Poproszę oryginalny rozmiar na maila! Muuuuuuuuuuuuuuuuua Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahaha bo siem posikam:evil_lol: To nie pij tyle kawy :eviltong::evil_lol:.....Iza nie wiedziała dlaczego, więc może to jest odpowiedź :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahahahahahaha bo siem posikam:evil_lol: Ja się posikałam! :eviltong::evil_lol: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja się posikałam! :eviltong::evil_lol:To akurat było do przewidzenia:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):buuuuuuuuuuuhahahahahahahaaaaaaaaaaa :evil_lol: Boskie!!! Poproszę oryginalny rozmiar na maila! Muuuuuuuuuuuuuuuuua I co się śmiejesz? :eviltong: Spróbuję znaleźć Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ja się posikałam! :eviltong::evil_lol: [quote name='apple']To akurat było do przewidzenia:evil_lol: Wy to tylko o jednym - nogi zacisnąć, a będzie dobrze :eviltong::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):To nie pij tyle kawy :eviltong::evil_lol:.....Iza nie wiedziała dlaczego, więc może to jest odpowiedź :diabloti: :evil_lol: tiaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='apple']To akurat było do przewidzenia:evil_lol: Pf!!! [quote name='Menrzuś']I co się śmiejesz? :eviltong: Spróbuję znaleźć A co? Pośmiać się nie mogę? [quote name='Menrzuś']Wy to tylko o jednym - nogi zacisnąć, a będzie dobrze :eviltong::diabloti: Zacieśnięte nogi nie pomogą! :cool3::evil_lol: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Wy to tylko o jednym - nogi zacisnąć, a będzie dobrze :eviltong::diabloti: Nietypowy facet z ciebie:roll: Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: tiaaaaaaaaaaaa :evil_lol: Chorerka - znowu nie trafiłem :roll: [quote name='Iza i Avanti']Pf!!! A co? Pośmiać się nie mogę? Zacieśnięte nogi nie pomogą! :cool3::evil_lol: No to jeszcze skrzyżuj je :diabloti: [quote name='apple']Nietypowy facet z ciebie:roll: A co tu jest nietypowego? :crazyeye: Quote
apple Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś'] A co tu jest nietypowego? :crazyeye:No nie wiem:roll:.........ja to zawsze słyszałam w drugą strone:evil_lol: No nie pfyfaj sie:loveu:......bossszz jaka ona ostatnio pfyfająca:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Chorerka - znowu nie trafiłem :roll: No to jeszcze skrzyżuj je :diabloti: A co tu jest nietypowego? :crazyeye: Skrzyżowane! [quote name='apple']No nie wiem:roll:.........ja to zawsze słyszałam w drugą strone:evil_lol: No nie pfyfaj sie:loveu:......bossszz jaka ona ostatnio pfyfająca:roll:~ Pf ;) Quote
Menrzuś Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='apple']No nie wiem:roll:.........ja to zawsze słyszałam w drugą strone:evil_lol: No nie pfyfaj sie:loveu:......bossszz jaka ona ostatnio pfyfająca:roll: Trochę się pogubiłem - mówisz o tych zaciśniętych? :roll: [quote name='Iza i Avanti']Skrzyżowane! ~ Pf ;) To teraz podrybdaj do kibelka :evil_lol:....i będzie luzik :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Trochę się pogubiłem - mówisz o tych zaciśniętych? :roll: To teraz podrybdaj do kibelka :evil_lol:....i będzie luzik :diabloti: Dryb, dryb, dryb.... Muszę jechać do banku, a tak mi się nie chce... :shake: Zrób coś, żeby mi się chciało.... Quote
Recommended Posts