jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 No tak, ja też głównie w pracy się tu bawię ;) Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple']No nie wierze że nie wiesz co powiedzieć.....juz chyba zresetowałeś mózg przez noc:cool3: Cześć Iza:loveu: Nie musiałem resetować - pewien sms mi zresetował :roll: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Gadułki me kochane! Te stare i te nowe! :-) Proszę mi się tu za bardzo nie prężyć, bo mi bloga rozwalicie! Spieszę się Wam donieść, że moje cud dziecko ma śliczne kolczyki w uszach!!! (Jabcokowa! Mnie też wkurzało, że wszyscy ją z chłopakiem mylili ;-) Zuch dziwucha nawet nie pisnęła!!! Była zachwycona gablotą z biżuterią... hihihihihi Zuzia chłopakiem??? :crazyeye: To powiedz tym "im", żeby se okurary kupili :mad: Żeby Alutkę pomylić - to rozumiem :evil_lol:, ale Zuzię? :shake: Quote
apple Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Gadułki me kochane! Te stare i te nowe! :-) Proszę mi się tu za bardzo nie prężyć, bo mi bloga rozwalicie! Spieszę się Wam donieść, że moje cud dziecko ma śliczne kolczyki w uszach!!! (Jabcokowa! Mnie też wkurzało, że wszyscy ją z chłopakiem mylili ;-) Zuch dziwucha nawet nie pisnęła!!! Była zachwycona gablotą z biżuterią... hihihihihiJeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nareszcie......super! dzielna dziewuszka:loveu: Buziak od cioteczki:loveu: [quote name='Menrzuś']Nie musiałem resetować - pewien sms mi zresetował :roll: wiem.................strasznie mi przykro:roll: wyobrażam sobie co Aga przeżywa:shake: Zuzia chłopakiem??? :crazyeye: To powiedz tym "im", żeby se okurary kupili :mad: Żeby Alutkę pomylić - to rozumiem :evil_lol:, ale Zuzię? :shake:Coooooooooooooo przeca moja Alutka to taka kobieca jest ze normalnie................................. pffffffff:roll: ;) Quote
Menrzuś Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='apple'] Coooooooooooooo przeca moja Alutka to taka kobieca jest ze normalnie................................. pffffffff:roll: ;) Co pfyfasz? Przecież ja nie mylę :loveu: Quote
jbk Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Poniedziałek mamy - kabelek jest? Foty są? Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie musiałem resetować - pewien sms mi zresetował :roll: Zuzia chłopakiem??? :crazyeye: To powiedz tym "im", żeby se okurary kupili :mad: Żeby Alutkę pomylić - to rozumiem :evil_lol:, ale Zuzię? :shake: A ja dopiero przeczytałam, co stąło się Nikosiowi... Bosz... Aga ma jakąś czarną serię w życiu... [quote name='apple']Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nareszcie......super! dzielna dziewuszka:loveu: Buziak od cioteczki:loveu: Coooooooooooooo przeca moja Alutka to taka kobieca jest ze normalnie................................. pffffffff:roll: ;) No pefno, że kobieca! :loveu: Zuzia zostanie wyciumkana! [quote name='Menrzuś']Co pfyfasz? Przecież ja nie mylę :loveu: hihihihihi.. Nieeeeeeeee... Ty jesteś nieomylny! :roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 jbk napisał(a):Poniedziałek mamy - kabelek jest? Foty są? :splat::splat::splat: zapomniałam.... :oops::oops::oops: Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A ja dopiero przeczytałam, co stąło się Nikosiowi... Bosz... Aga ma jakąś czarną serię w życiu... Aż trudno to zrozumieć, że jeszcze z tym wszystkim daje sobie radę :shake: Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Menrzuś napisał(a):Aż trudno to zrozumieć, że jeszcze z tym wszystkim daje sobie radę :shake: Bo to twarda kobitka jest! Quote
Menrzuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bo to twarda kobitka jest! Taaaaaaaa......i oby dalej taka była :loveu: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Co pfyfasz? Przecież ja nie mylę :loveu:No to co mi tu takie androny opowiadasz:mad::loveu: [quote name='Iza i Avanti']:splat::splat::splat: zapomniałam.... :oops::oops::oops:I SŁUSZNIE WSTYDASZ SŁUSZNIE:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple']No to co mi tu takie androny opowiadasz:mad::loveu: I SŁUSZNIE WSTYDASZ SŁUSZNIE:diabloti: No soooooooooo :oops: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No soooooooooo :oops:No nic......ładnie ci w rumieńcu:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple']No nic......ładnie ci w rumieńcu:loveu: Buhahahahahahahahaha :lol: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Buhahahahahahahahaha :lol:a co ciebie tak rozbawiło.......czerwień się dalej przeca komplementa dostałaś:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='apple']a co ciebie tak rozbawiło.......czerwień się dalej przeca komplementa dostałaś:roll: Nieeeeeeeeeeeeeeee no! Dzięki za komplementa! :loveu: Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nieeeeeeeeeeeeeeee no! Dzięki za komplementa! :loveu: ależ prossszzzzzz zawsze do uslug:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 Uciekam Cioteczko. Muszę dokończyć pracę i do domciu... Papa, całusków 102! Quote
apple Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Uciekam Cioteczko. Muszę dokończyć pracę i do domciu... Papa, całusków 102!Paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A co ty ciotka do siebie nie zaglądasz a ja tu czekam na cia:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']A co ty ciotka do siebie nie zaglądasz a ja tu czekam na cia:loveu: Bo mnie nikt nie kofffffffffffffffa :placz: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bo mnie nikt nie kofffffffffffffffa :placz:Jak to nikt cie nie koffa:crazyeye:................Jo ciem koffom goopia:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 [quote name='apple']Jak to nikt cie nie koffa:crazyeye:................Jo ciem koffom goopia:loveu: :loveu: Moja Ty :loveu: Quote
apple Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:loveu: Moja Ty :loveu: Nooooooooo:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Bo mnie nikt nie kofffffffffffffffa :placz: A co Ty dzisiaj taka niedopieszczona? :crazyeye: :calus: Quote
Recommended Posts