apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Urlopik urlopikiem, ale TZ-em też trza się zająć :roll::evil_lol: :loveu:Taaaaaaaaa a to gorzej jak dzieckiem:cool1: Cześć Izuś:loveu: czekam na cia Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Taaaaaaaaa a to gorzej jak dzieckiem:cool1: Cześć Izuś:loveu: czekam na cia No wiesz co? :shake: ..... utulać, ululać - sama przyjemność :evil_lol: Witanko Izuniuuu :loveu: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiesz co? :shake: ..... utulać, ululać - sama przyjemność :evil_lol: Witanko Izuniuuu :loveu:Taaaaa żeby to o utulanie chodziło......:roll: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Taaaaa żeby to o utulanie chodziło......:roll: Oj, Ty mi tu nie kracz - optymistką trza być :evil_lol: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Oj, Ty mi tu nie kracz - optymistką trza być :evil_lol: No dobra:roll: czy tyle optymizmu wystarczy:razz: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']No dobra:roll: czy tyle optymizmu wystarczy:razz: To jest minimum jakie potrzebujesz :p Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']To jest minimum jakie potrzebujesz :pNo jak minimum:crazyeye: toż ja już cała spocona Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']No jak minimum:crazyeye: toż ja już cała spocona To pewnie osłabienie pokatarkowe :shake:.....trzy podskoki i padasz :shake: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']To pewnie osłabienie pokatarkowe :shake:.....trzy podskoki i padasz :shake:Ja jestem ciekawa ile podskoków ty dasz rade cwaniaku:razz::eviltong: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Ja jestem ciekawa ile podskoków ty dasz rade cwaniaku:razz::eviltong: Jak napnę kaloryferek....jak wypnę te moje A.....nak naprężę tyły.... to napewno więcej niż Ty :eviltong::diabloti: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak napnę kaloryferek....jak wypnę te moje A.....nak naprężę tyły.... to napewno więcej niż Ty :eviltong::diabloti:Chcę to zobaczyć wiec nie obiecuj tylko pokazuj:diabloti: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Chcę to zobaczyć wiec nie obiecuj tylko pokazuj:diabloti: No wiesz co? :oops: Iza znowu by była zazdrosna :diabloti: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No wiesz co? :oops: Iza znowu by była zazdrosna :diabloti: No co ty czego sie wstydzisz:lol::razz: No a niby o co ma być zazdrosna.....przecież ona też zobaczy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple'] No co ty czego sie wstydzisz:lol::razz: No a niby o co ma być zazdrosna.....przecież ona też zobaczy:evil_lol: Wstydam się :oops::eviltong: Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Ja myślałam, że faceci lubią pokazywać muskuły kobietom i widzieć zachwyt w ich oczach ;) Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Wstydam się :oops::eviltong:Musimy jakoś popracować nad twoją wstydliwością:cool1: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jbk napisał(a):Ja myślałam, że faceci lubią pokazywać muskuły kobietom i widzieć zachwyt w ich oczach ;) I tuś sie pomyliła - niektórzy prężą zwoje :evil_lol: Quote
jbk Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Menrzuś napisał(a):I tuś sie pomyliła - niektórzy prężą zwoje :evil_lol: Mam nadzieję, że mózgowe ;) Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 jbk napisał(a):Mam nadzieję, że mózgowe ;) No oczywista.....a przy Japkowej to mi się naprężaja na maxa :evil_lol: Quote
apple Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Menrzuś']No oczywista.....a przy Japkowej to mi się naprężaja na maxa :evil_lol: Bosssszzzz jak miło słyszeć ze działam tak stymulująco na twoje zwoje :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Menrzuś Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='apple']Bosssszzzz jak miło słyszeć ze działam tak stymulująco na twoje zwoje :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Hahaha.....dobre - aż nie wiem co odpowiedzieć :evil_lol:......czyba gdzieś mam przerwę na synapsie - zbyt chyba naprężyłem te zwoje :diabloti: Quote
apple Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Hahaha.....dobre - aż nie wiem co odpowiedzieć :evil_lol:......czyba gdzieś mam przerwę na synapsie - zbyt chyba naprężyłem te zwoje :diabloti:No nie wierze że nie wiesz co powiedzieć.....juz chyba zresetowałeś mózg przez noc:cool3: Cześć Iza:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Cześć Gadułki me kochane! Te stare i te nowe! :-) Proszę mi się tu za bardzo nie prężyć, bo mi bloga rozwalicie! Spieszę się Wam donieść, że moje cud dziecko ma śliczne kolczyki w uszach!!! (Jabcokowa! Mnie też wkurzało, że wszyscy ją z chłopakiem mylili ;-) Zuch dziwucha nawet nie pisnęła!!! Była zachwycona gablotą z biżuterią... hihihihihi Quote
jbk Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Gadułki me kochane! Te stare i te nowe! :-) Proszę mi się tu za bardzo nie prężyć, bo mi bloga rozwalicie! Spieszę się Wam donieść, że moje cud dziecko ma śliczne kolczyki w uszach!!! (Jabcokowa! Mnie też wkurzało, że wszyscy ją z chłopakiem mylili ;-) Zuch dziwucha nawet nie pisnęła!!! Była zachwycona gablotą z biżuterią... hihihihihi Zdjęcie kolczyków poprosimy :) Quote
Iza i Avanti Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Nie mam kabelka :-( Jak tylko wrocę do pracy, czyt: poniedziałek, wstawię zdjęcia. Na razie tylko powiem, że są to malutkie przebitki z niebieskim oczkiem. Słodkie ! Quote
Recommended Posts