Iza i Avanti Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Cześć Kochani! Widzę Menrzusiu, że zasrany dzionek miałeś ;-) Doniosłam Wam o przyczynach mojej nieobecności, gadułki koffffffffffane. Buziam moooooooooooocno! Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cześć Kochani! Widzę Menrzusiu, że zasrany dzionek miałeś ;-) Doniosłam Wam o przyczynach mojej nieobecności, gadułki koffffffffffane. Buziam moooooooooooocno! Raczej nockę i pół dzionka :shake::mdleje: Cmokasy :loveu: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Co ja bym bez Ciebie zrobił :shake:.......aaaaaaave :modla::modla: Mozliwe, że pomogło. Chociaż przed podaniem już jakby lepiej było. Terz lepiej powiedz czym te szambiarskie ślady wyczyścić :evil_lol:Hmmmmmm a czy ja wyglądam jakbym znała sie na praniu:roll: Chociaż proponuje Ludwika.....czyści wszystko:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):Hmmmmmm a czy ja wyglądam jakbym znała sie na praniu:roll: Chociaż proponuje Ludwika.....czyści wszystko:evil_lol: Zaraz tam na praniu - na czyszczeniu :p ....i żre wszystko. Producent chyba kwasu solnego do niego dodaje :shake: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Zaraz tam na praniu - na czyszczeniu :p ....i żre wszystko. Producent chyba kwasu solnego do niego dodaje :shake:Eeeeee tam nie ważne co w środku wazne że działa:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):Eeeeee tam nie ważne co w środku wazne że działa:evil_lol: Dobra, dobra - z dłoni by mi sam kościec został :shake:....cUś w szpraju spróbuję znaleźć :p Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobra, dobra - z dłoni by mi sam kościec został :shake:....cUś w szpraju spróbuję znaleźć :pNo to Wanish w sprey'u ci zostaje.....w sumie tyż niezły:roll: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):No to Wanish w sprey'u ci zostaje.....w sumie tyż niezły:roll: No widzisz.....cUś jednak z Ciebie wyciągnąłem :evil_lol: Quote
apple Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Menrzuś napisał(a):No widzisz.....cUś jednak z Ciebie wyciągnąłem :evil_lol: To wszystko podstępem:roll:........a tak sie chciałam odciąć od tego przeświadczenia ze kobiety to znają wszelkie środki czystości:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 apple napisał(a):To wszystko podstępem:roll:........a tak sie chciałam odciąć od tego przeświadczenia ze kobiety to znają wszelkie środki czystości:evil_lol: A przecież i tak wszystkim wiadomo, że świeże mamy znają sie na tym jak nikt inny :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):A przecież i tak wszystkim wiadomo, że świeże mamy znają sie na tym jak nikt inny :evil_lol: Taaaaaaaa... A na kupach w szczególności :roll: Dzień dobry Gadułki. Śpieszę donieść, że Zuzi lepiej, a i mnie całkiem nieźle w domu się siedzi ;) Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Taaaaaaaa... A na kupach w szczególności :roll: Dzień dobry Gadułki. Śpieszę donieść, że Zuzi lepiej, a i mnie całkiem nieźle w domu się siedzi ;) ....i nareszcie kawka pita w spokojności :evil_lol: Uściskaj Zuzię :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):....i nareszcie kawka pita w spokojności :evil_lol: Uściskaj Zuzię :loveu: Zuzol zostanie wyściskany od wujaszka, jak tylko wstanie :loveu: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Taaaaaaaa... A na kupach w szczególności :roll: Dzień dobry Gadułki. Śpieszę donieść, że Zuzi lepiej, a i mnie całkiem nieźle w domu się siedzi ;)Hihiihihihi jak na macierzyńskim tylko spokojniej co?:evil_lol: Ala ogląda Sezamkową na mini mini i piszczy tak ze aż pękają bębenki w uszach jak widzi swojego ulubieńca Grovera:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Zuzol zostanie wyściskany od wujaszka, jak tylko wstanie :loveu: Jeszcze śpi??? :crazyeye: Ty to masz dobrze :multi: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze śpi??? :crazyeye: Ty to masz dobrze :multi:Albo już śpi:evil_lol: Raczej to bym obstawiała:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Hihiihihihi jak na macierzyńskim tylko spokojniej co?:evil_lol: Ala ogląda Sezamkową na mini mini i piszczy tak ze aż pękają bębenki w uszach jak widzi swojego ulubieńca Grovera:evil_lol: Spokojniej... Nie trzeba co chwilkę cyca dawać, pieluchy zmieniać... To Alutka też taki mały telewidz, co? Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Jeszcze śpi??? :crazyeye: Ty to masz dobrze :multi: Już :loveu: [quote name='apple']Albo już śpi:evil_lol: Raczej to bym obstawiała:evil_lol: Hihihihi :p Wstała o 7.15, a o 10 już spała... :evil_lol: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Spokojniej... Nie trzeba co chwilkę cyca dawać, pieluchy zmieniać... To Alutka też taki mały telewidz, co? Nooooo straszny....bardzo lubi sezamkową, RYB, i reklamy:evil_lol: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Już :loveu: Hihihihi :p Wstała o 7.15, a o 10 już spała... :evil_lol: To ALa dzisiaj poszalała i pospała do 8.15:crazyeye: za to pójdzie spać koło 13:roll: Quote
Menrzuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Już :loveu: Hihihihi :p Wstała o 7.15, a o 10 już spała... :evil_lol: A to i tak masz dobrze :lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Nooooo straszny....bardzo lubi sezamkową, RYB, i reklamy:evil_lol: Moje RYB również uwielbia, reklamy kocha, a piszczy przy Boogie Beebies na CBeebies :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Menrzuś napisał(a):A to i tak masz dobrze :lol: Wyjątkowo dzisiaj :roll: Quote
apple Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Moje RYB również uwielbia, reklamy kocha, a piszczy przy Boogie Beebies na CBeebies :loveu: Patrzaj maja podobny gust:evil_lol: Nie mam tego C-cośtam:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='apple']Patrzaj maja podobny gust:evil_lol: Nie mam tego C-cośtam:roll: Bo to na Cyfrowym... khm.. khm.. Polsacie jest :oops: Quote
Recommended Posts