Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):no mówię ci przeszło jak ręka odjął....super sprawa:multi: Tymczasem.... Borem, lasem.... Weekend czas zacząć!!! Buziole i lecę do domciu! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tymczasem.... Borem, lasem.... Weekend czas zacząć!!! Buziole i lecę do domciu! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Wypoczywaj kochana:loveu: u mnie weekend za 3 h:multi: całuski dla Zuzi:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ten katar to Wam chyba zwoje zaatakował :diabloti: A Sudafed jest naprawdę extra - znam ten specyfik ponad 10 lat. Najlepszy jest ten 24-godzinny, tylko przy nim trzeba duzo płynów pić ;) Quote
apple Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Ten katar to Wam chyba zwoje zaatakował :diabloti: A Sudafed jest naprawdę extra - znam ten specyfik ponad 10 lat. Najlepszy jest ten 24-godzinny, tylko przy nim trzeba duzo płynów pić ;)Dlaczego na zwoje:crazyeye: po czym wnosisz:mad: teee aptekarz....zamiast sie chwalić ze znasz od 10 lat to byś polecił koleżankom a nie tak same, biedne, schorowane musimy szukać i testować....ehhhhh te chłopy:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 apple napisał(a):Dlaczego na zwoje:crazyeye: po czym wnosisz:mad: teee aptekarz....zamiast sie chwalić ze znasz od 10 lat to byś polecił koleżankom a nie tak same, biedne, schorowane musimy szukać i testować....ehhhhh te chłopy:shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nie od teraz wiadomo, że poskie kobitki jak nikt inny, znają się na medycynie :eviltong:.....nie chciałem sie wtryncać w rozmówki :roll: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie od teraz wiadomo, że poskie kobitki jak nikt inny, znają się na medycynie :eviltong:.....nie chciałem sie wtryncać w rozmówki :roll:A od kiedy ty taki niewtrącajacy jestes:diabloti::razz: czesć Izabello:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):A od kiedy ty taki niewtrącajacy jestes:diabloti::razz: czesć Izabello:loveu: No jak to od kiedy - od zawsze przecież :eviltong: Właśnie - czeeeeeeeść Iza :multi::loveu: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):No jak to od kiedy - od zawsze przecież :eviltong: Właśnie - czeeeeeeeść Iza :multi::loveu:To ja ci od dzisiaj pozwalam sie wtrącać:p........bossszzz co to bedzie się działo:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):To ja ci od dzisiaj pozwalam sie wtrącać:p........bossszzz co to bedzie się działo:evil_lol: No właśnie - aż sie boję o tym mysleć. Chyba jednak się nie bedę zmieniał :eviltong::p Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):No właśnie - aż sie boję o tym mysleć. Chyba jednak się nie bedę zmieniał :eviltong::peeeeee tam dlaczego eksperymentowanie czasem jest wskazane:evil_lol: Moze odkryjemy nową jakość:razz: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):eeeeee tam dlaczego eksperymentowanie czasem jest wskazane:evil_lol: Moze odkryjemy nową jakość:razz: Pppppppppppppppppppfffffffffffffffffff.......a co to - jestem wybrakowany? :crazyeye: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Pppppppppppppppppppfffffffffffffffffff.......a co to - jestem wybrakowany? :crazyeye: No dlaczego wybrakowany:roll:...... czy ja coś takiego powiedziałam:roll:.....bossszzz jaki wrażliwy:evil_lol: ( no z resztą co mnie to dziwi- chłop w końcu:evil_lol:) No przeca powiedziałam NOWĄ jakość......nie lepszą a NOWĄ.....to moze być fascynujace:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):No dlaczego wybrakowany:roll:...... czy ja coś takiego powiedziałam:roll:.....bossszzz jaki wrażliwy:evil_lol: ( no z resztą co mnie to dziwi- chłop w końcu:evil_lol:) No przeca powiedziałam NOWĄ jakość......nie lepszą a NOWĄ.....to moze być fascynujace:evil_lol: Czuję się wybrakowaaaaaaanyyyyyyyyy :placz::placz::placz:......odrzut z exportu :placz: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Czuję się wybrakowaaaaaaanyyyyyyyyy :placz::placz::placz:......odrzut z exportu :placz: Ojjjjjj no nie powinienieś noooooo....bosssszzz oć utulkam noooo:calus: Nigdy nie zrozumiem tej wrażliwości:hmmmm: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):Ojjjjjj no nie powinienieś noooooo....bosssszzz oć utulkam noooo:calus: Nigdy nie zrozumiem tej wrażliwości:hmmmm: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :p Mówiłem Ci, że ten katar zwoje zaatakował :eviltong:.....a tak w ogóle jak tam zdrówko? Polepszyło się? Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :p Mówiłem Ci, że ten katar zwoje zaatakował :eviltong:.....a tak w ogóle jak tam zdrówko? Polepszyło się?No ciesz się ze już sie uspokoiłeś......jakoś nie mogę patrzeć na męskie łzy:roll: No już w sumie lepiej............jeszcze troszkę katarku mam ale to mały pikuś;) Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):No ciesz się ze już sie uspokoiłeś......jakoś nie mogę patrzeć na męskie łzy:roll: No już w sumie lepiej............jeszcze troszkę katarku mam ale to mały pikuś;) Cóż za wrażliwość :oops: Alutka nie ucierpiała na zdrowiu? Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Cóż za wrażliwość :oops: Alutka nie ucierpiała na zdrowiu? No wiesz.......znowu we mnie zwątpiłeś:shake::cool1: Alutce w sumie nic nie jest.........tylko ten katar pieuński ma nadal:mad:.........eeeeehhhhhhhh moze na dniach jej przejdzie......bo poza katarem to jest ok:roll: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):No wiesz.......znowu we mnie zwątpiłeś:shake::cool1: Alutce w sumie nic nie jest.........tylko ten katar pieuński ma nadal:mad:.........eeeeehhhhhhhh moze na dniach jej przejdzie......bo poza katarem to jest ok:roll: A u mnie cUś z pieskami sie stało - sra....ą dalej niż widzą i to wszystkie trzy :shake: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):A u mnie cUś z pieskami sie stało - sra....ą dalej niż widzą i to wszystkie trzy :shake:Qurcze to musiały cos zjesc.........co ostatnio miały na obiad?:roll: Daj im smekty....niech sie nie męcza:roll: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):Qurcze to musiały cos zjesc.........co ostatnio miały na obiad?:roll: Daj im smekty....niech sie nie męcza:roll: Jadły to co zawsze - każdy co innego A co to jest "smekty"? :roll: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Jadły to co zawsze - każdy co innego A co to jest "smekty"? :roll:Smekta to jest taki lek dla ludzi sprzedawany w aptece....w saszetkach...podawany na biegunki. Rozpuszczasz go z wodą....dla trzech takich psów to rozpusć dwie saszetki i podziel na trzy psy..........pomoże zobaczysz....ja to zawsze mam pod ręką;) Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):Smekta to jest taki lek dla ludzi sprzedawany w aptece....w saszetkach...podawany na biegunki. Rozpuszczasz go z wodą....dla trzech takich psów to rozpusć dwie saszetki i podziel na trzy psy..........pomoże zobaczysz....ja to zawsze mam pod ręką;) Aaaaaaaaaaa.....tylko teraz aptekę trzeba znaleźć Nigdy tego nie stosowałem.....dzięki :loveu: Quote
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaaaaaaaa.....tylko teraz aptekę trzeba znaleźć Nigdy tego nie stosowałem.....dzięki :loveu:Widzisz jednak na coś się przydaję czasami:roll: I jak pomogło?:razz: Quote
Menrzuś Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 apple napisał(a):Widzisz jednak na coś się przydaję czasami:roll: I jak pomogło?:razz: Co ja bym bez Ciebie zrobił :shake:.......aaaaaaave :modla::modla: Mozliwe, że pomogło. Chociaż przed podaniem już jakby lepiej było. Terz lepiej powiedz czym te szambiarskie ślady wyczyścić :evil_lol: Quote
Recommended Posts