Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Tymczasem....

Borem, lasem....

Weekend czas zacząć!!!

Buziole i lecę do domciu!

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua

:loveu:

Wypoczywaj kochana:loveu: u mnie weekend za 3 h:multi:

całuski dla Zuzi:loveu:

Posted

Ten katar to Wam chyba zwoje zaatakował :diabloti:

A Sudafed jest naprawdę extra - znam ten specyfik ponad 10 lat. Najlepszy jest ten 24-godzinny, tylko przy nim trzeba duzo płynów pić ;)

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ten katar to Wam chyba zwoje zaatakował :diabloti:

A Sudafed jest naprawdę extra - znam ten specyfik ponad 10 lat. Najlepszy jest ten 24-godzinny, tylko przy nim trzeba duzo płynów pić ;)
Dlaczego na zwoje:crazyeye: po czym wnosisz:mad:

teee aptekarz....zamiast sie chwalić ze znasz od 10 lat to byś polecił koleżankom a nie tak same, biedne, schorowane musimy szukać i testować....ehhhhh te chłopy:shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
Dlaczego na zwoje:crazyeye: po czym wnosisz:mad:

teee aptekarz....zamiast sie chwalić ze znasz od 10 lat to byś polecił koleżankom a nie tak same, biedne, schorowane musimy szukać i testować....ehhhhh te chłopy:shake:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Nie od teraz wiadomo, że poskie kobitki jak nikt inny, znają się na medycynie :eviltong:.....nie chciałem sie wtryncać w rozmówki :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nie od teraz wiadomo, że poskie kobitki jak nikt inny, znają się na medycynie :eviltong:.....nie chciałem sie wtryncać w rozmówki :roll:
A od kiedy ty taki niewtrącajacy jestes:diabloti::razz:

czesć Izabello:loveu:

Posted

apple napisał(a):
A od kiedy ty taki niewtrącajacy jestes:diabloti::razz:

czesć Izabello:loveu:

No jak to od kiedy - od zawsze przecież :eviltong:

Właśnie - czeeeeeeeść Iza :multi::loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No jak to od kiedy - od zawsze przecież :eviltong:

Właśnie - czeeeeeeeść Iza :multi::loveu:
To ja ci od dzisiaj pozwalam sie wtrącać:p........bossszzz co to bedzie się działo:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
To ja ci od dzisiaj pozwalam sie wtrącać:p........bossszzz co to bedzie się działo:evil_lol:

No właśnie - aż sie boję o tym mysleć. Chyba jednak się nie bedę zmieniał :eviltong::p

Posted

Menrzuś napisał(a):
No właśnie - aż sie boję o tym mysleć. Chyba jednak się nie bedę zmieniał :eviltong::p
eeeeee tam dlaczego eksperymentowanie czasem jest wskazane:evil_lol: Moze odkryjemy nową jakość:razz:

Posted

apple napisał(a):
eeeeee tam dlaczego eksperymentowanie czasem jest wskazane:evil_lol: Moze odkryjemy nową jakość:razz:

Pppppppppppppppppppfffffffffffffffffff.......a co to - jestem wybrakowany? :crazyeye:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Pppppppppppppppppppfffffffffffffffffff.......a co to - jestem wybrakowany? :crazyeye:

No dlaczego wybrakowany:roll:...... czy ja coś takiego powiedziałam:roll:.....bossszzz jaki wrażliwy:evil_lol: ( no z resztą co mnie to dziwi- chłop w końcu:evil_lol:) No przeca powiedziałam NOWĄ jakość......nie lepszą a NOWĄ.....to moze być fascynujace:evil_lol:

Posted

apple napisał(a):
No dlaczego wybrakowany:roll:...... czy ja coś takiego powiedziałam:roll:.....bossszzz jaki wrażliwy:evil_lol: ( no z resztą co mnie to dziwi- chłop w końcu:evil_lol:) No przeca powiedziałam NOWĄ jakość......nie lepszą a NOWĄ.....to moze być fascynujace:evil_lol:

Czuję się wybrakowaaaaaaanyyyyyyyyy :placz::placz::placz:......odrzut z exportu :placz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Czuję się wybrakowaaaaaaanyyyyyyyyy :placz::placz::placz:......odrzut z exportu :placz:

Ojjjjjj no nie powinienieś noooooo....bosssszzz oć utulkam noooo:calus:
Nigdy nie zrozumiem tej wrażliwości:hmmmm:

Posted

apple napisał(a):
Ojjjjjj no nie powinienieś noooooo....bosssszzz oć utulkam noooo:calus:
Nigdy nie zrozumiem tej wrażliwości:hmmmm:

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :p
Mówiłem Ci, że ten katar zwoje zaatakował :eviltong:.....a tak w ogóle jak tam zdrówko? Polepszyło się?

Posted

Menrzuś napisał(a):
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :p
Mówiłem Ci, że ten katar zwoje zaatakował :eviltong:.....a tak w ogóle jak tam zdrówko? Polepszyło się?
No ciesz się ze już sie uspokoiłeś......jakoś nie mogę patrzeć na męskie łzy:roll:

No już w sumie lepiej............jeszcze troszkę katarku mam ale to mały pikuś;)

Posted

apple napisał(a):
No ciesz się ze już sie uspokoiłeś......jakoś nie mogę patrzeć na męskie łzy:roll:

No już w sumie lepiej............jeszcze troszkę katarku mam ale to mały pikuś;)

Cóż za wrażliwość :oops:

Alutka nie ucierpiała na zdrowiu?

Posted

Menrzuś napisał(a):
Cóż za wrażliwość :oops:

Alutka nie ucierpiała na zdrowiu?

No wiesz.......znowu we mnie zwątpiłeś:shake::cool1:

Alutce w sumie nic nie jest.........tylko ten katar pieuński ma nadal:mad:.........eeeeehhhhhhhh moze na dniach jej przejdzie......bo poza katarem to jest ok:roll:

Posted

apple napisał(a):
No wiesz.......znowu we mnie zwątpiłeś:shake::cool1:

Alutce w sumie nic nie jest.........tylko ten katar pieuński ma nadal:mad:.........eeeeehhhhhhhh moze na dniach jej przejdzie......bo poza katarem to jest ok:roll:

A u mnie cUś z pieskami sie stało - sra....ą dalej niż widzą i to wszystkie trzy :shake:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A u mnie cUś z pieskami sie stało - sra....ą dalej niż widzą i to wszystkie trzy :shake:
Qurcze to musiały cos zjesc.........co ostatnio miały na obiad?:roll:

Daj im smekty....niech sie nie męcza:roll:

Posted

apple napisał(a):
Qurcze to musiały cos zjesc.........co ostatnio miały na obiad?:roll:

Daj im smekty....niech sie nie męcza:roll:

Jadły to co zawsze - każdy co innego

A co to jest "smekty"? :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Jadły to co zawsze - każdy co innego

A co to jest "smekty"? :roll:
Smekta to jest taki lek dla ludzi sprzedawany w aptece....w saszetkach...podawany na biegunki. Rozpuszczasz go z wodą....dla trzech takich psów to rozpusć dwie saszetki i podziel na trzy psy..........pomoże zobaczysz....ja to zawsze mam pod ręką;)

Posted

apple napisał(a):
Smekta to jest taki lek dla ludzi sprzedawany w aptece....w saszetkach...podawany na biegunki. Rozpuszczasz go z wodą....dla trzech takich psów to rozpusć dwie saszetki i podziel na trzy psy..........pomoże zobaczysz....ja to zawsze mam pod ręką;)

Aaaaaaaaaaa.....tylko teraz aptekę trzeba znaleźć

Nigdy tego nie stosowałem.....dzięki :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Aaaaaaaaaaa.....tylko teraz aptekę trzeba znaleźć

Nigdy tego nie stosowałem.....dzięki :loveu:
Widzisz jednak na coś się przydaję czasami:roll:

I jak pomogło?:razz:

Posted

apple napisał(a):
Widzisz jednak na coś się przydaję czasami:roll:

I jak pomogło?:razz:

Co ja bym bez Ciebie zrobił :shake:.......aaaaaaave :modla::modla:

Mozliwe, że pomogło. Chociaż przed podaniem już jakby lepiej było.

Terz lepiej powiedz czym te szambiarskie ślady wyczyścić :evil_lol: