apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ależ cudnie się ją ją jąkasz :evil_lol::loveu: Pudruje sobie czerwonego noska :diabloti: Izuuuuuuuuś......przybieżaj tu :diabloti:.......witanko :sweetCyb:Ja wszystko robie cudnie....zapomniałeś:razz: takiej czerwieni to nawet najmocniejszy puder nie zakryje:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Ja wszystko robie cudnie....zapomniałeś:razz: takiej czerwieni to nawet najmocniejszy puder nie zakryje:evil_lol: Wiem przecież......ale to było pierwszy raz więc nie mogłem się powstrzymać żeby nie skomentować :cool3: Eeee tam - Iza ma cud-puder.....wszystko zasłoni ;) Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Wiem przecież......ale to było pierwszy raz więc nie mogłem się powstrzymać żeby nie skomentować :cool3: Eeee tam - Iza ma cud-puder.....wszystko zasłoni ;)Gdyby był taki cud to juz by tu była.......a jej nie ma....bo się wstydzi:turn-l: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Gdyby był taki cud to juz by tu była.......a jej nie ma....bo się wstydzi:turn-l: Może oczy ma czerwone jak króliczek :hmmmm: Izaaaaaaaa.......no chodź tutaj - nie bedziemy się śmiać :shake: (tzn ja nie będę, bo za Jabłkową ręczyć nie mogę :evil_lol:) Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Może oczy ma czerwone jak króliczek :hmmmm: Izaaaaaaaa.......no chodź tutaj - nie bedziemy się śmiać :shake: (tzn ja nie będę, bo za Jabłkową ręczyć nie mogę :evil_lol:) No choć ja też się powstrzymam....chociaz bedzie to dla mnie baaardzo trudne Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a): No choć ja też się powstrzymam....chociaz bedzie to dla mnie baaardzo trudne Grzeczna dziewczynka - czasami trzeba się powstrzymać dla dobra bliźniego....(bliźniej? :roll:) Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Grzeczna dziewczynka - czasami trzeba się powstrzymać dla dobra bliźniego....(bliźniej? :roll:)Taaaaak:roll: A co ciebie takie górnolotne mysli dopadły:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Taaaaak:roll: A co ciebie takie górnolotne mysli dopadły:evil_lol: No trzeba dbać przecież o psyche tej katowickiej Kruszynki :razz: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):No trzeba dbać przecież o psyche tej katowickiej Kruszynki :razz:No taaaa przeca to takie chucherko:roll::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):No taaaa przeca to takie chucherko:roll::evil_lol: A do tego jeszcze sie odwodni poprzez te sople u nosa :-( Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Oczko Izy się świeci - Żyje!!!! :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool::cunao: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):A do tego jeszcze sie odwodni poprzez te sople u nosa :-( nieeee no nie mozemy na to pozwolić:shake: jak ona by wygladała gdyby wyschła na wiór:crazyeye: Iza co byś sie nie odwodniła Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):No co? No już mi nie machaj tym bejsbolem bo siem bede ją ją ją jąkać Czesc Smarkatko gdzie się podziewasz W pracy się podziewam :roll: Musiałam ciut popracować, no i zdjęcia dla Was przygotowałam! Menrzuś napisał(a):Ależ cudnie się ją ją jąkasz Pudruje sobie czerwonego noska :diabloti: Izuuuuuuuuś......przybieżaj tu .......witanko Przybieżłam!!! :multi: Nie mam czerwonego nosa! :eviltong: apple napisał(a):Ja wszystko robie cudnie....zapomniałeś takiej czerwieni to nawet najmocniejszy puder nie zakryje śFińka 1! Menrzuś napisał(a):Wiem przecież......ale to było pierwszy raz więc nie mogłem się powstrzymać żeby nie skomentować Eeee tam - Iza ma cud-puder.....wszystko zasłoni śFińka 2! apple napisał(a):Gdyby był taki cud to juz by tu była.......a jej nie ma....bo się wstydzi:turn-l: Ja się nie wstydzę! Ja BEZWSTYDNA jestem! :evil_lol: Menrzuś napisał(a):Może oczy ma czerwone jak króliczek Izaaaaaaaa.......no chodź tutaj - nie bedziemy się śmiać (tzn ja nie będę, bo za Jabłkową ręczyć nie mogę ) I co jeszcze mam czerwone? No co? apple napisał(a): No choć ja też się powstrzymam....chociaz bedzie to dla mnie baaardzo trudne Pośmiej się, pośmiej! Śmiech to zdrowie (póki Iza się nie dowie)! Menrzuś napisał(a):No trzeba dbać przecież o psyche tej katowickiej Kruszynki Kruszynka? :crazyeye: apple napisał(a):No taaaa przeca to takie chucherko Taaaaaaaaaaaaaaaa... A tera uwaga! Uwaga! Zasypię Was zdjęciami! Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Ulubiony plac zabaw... W knajpie... Przynajmniej mogliśmy spokojnie piffko sączyć! W pokoju Oczywiście cała zawartość szafek kuchennych została dokładnie obejrzana... Biegi przełajowe... Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a): A tera uwaga! Uwaga! Zasypię Was zdjęciami! jessssso już sie boję:evil_lol: A miałam isć załatwaiać śmierdząca sprawę ale jeszcze minutkę poczekam:evil_lol: No poka:razz: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Tylko tyle:roll: No dajże wiecej:razz: A tu jak powaznie wyszła:crazyeye: http://images36.fotosik.pl/12/e5ed06309fe0f16e.jpg Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Uciekinierka została złapana i doprowadzone przed oblicze... tatusia! Widoczek z naszego tajemniczego miejsca w Krynicy... Żadnej maszynie nie odpuściła... A to my... Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Ależ Zuzia urosła :crazyeye:......czym Ty ją karmisz? Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 I znowu my... Samotne wędrówki... Kierowca bombowca! Moje śliczności! A to jest Hektor... Około 9 letni dog... Został opuszczony przez swoją właścicielkę, która wyjechała z Krynicy, zostawiając go samego.... Przez ponad rok był dokarmiany przez turystów, mieszkańców... Parę dni przed naszym wyjazdem został zabrany przez dobre duszyczki do nowego domu do Torunia! Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Mmmmmmmmm.......extra :multi: http://images39.fotosik.pl/12/eea60097371b9126.jpg Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Hektorek był dokarmiany również przez nas... Dzik Czesław. Przychodził do nas na kolację... Lej po Zuzi ;-) Dla zmęczonych wędrowców... Ucieeeeeeeeeeeeeeeeekammmmmmmmmmmmm Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 apple napisał(a):Tylko tyle No dajże wiecej:razz: A tu jak powaznie wyszła http://images36.fotosik.pl/12/e5ed06309fe0f16e.jpg Taka niecierpliwa, a już jej nie ma :diabloti: Menrzuś napisał(a):Ależ Zuzia urosła :crazyeye:......czym Ty ją karmisz? hihihihihi... Kobita se lubi podjeść! :evil_lol: Menrzuś napisał(a):Mmmmmmmmm.......extra :multi: http://images39.fotosik.pl/12/eea60097371b9126.jpg Cieszkam się, że się podoba! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 O kurde! Mama leci! Kocia mama ;-) Mamy kije i nie zawachamy się ich użyć! Kije zostały rzucone... Ostatni dzień... Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 No to miałaś zwierzęce atrakcje. Szkoda, że ludzie te dziki dokarmiają - napewno skończy się na wywózce. Fotel jest exta :diabloti: Quote
Recommended Posts