apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a)::roflt::roflt::roflt:......aleś dała do pieca :diabloti: Jak facet kłamie to od razu widać, a Wy, aktorki, nawet między sobą kłamiecie. "Jakie piękne ciuszki masz" - a myslicie "Gdzieś zdziro je kupiła" :diabloti: Siedzi teraz na bazarkach :p Fcale nie zdziro......ewentualnie.....Boszzz co za totalne bezguście:evil_lol: Poza tym kobiety kłamią w mało ważnych sparwach :roll:a mężczyźni najczęsciej w tych życiowych................................... chociaż jak tak głębiej pomyśleć to nam też sie czasem zdarza baaardzo skłamac ale nie powiem kiedy....Iza na pewno wie:evil_lol::diabloti: A co do tej waszej przygody szpitalnej to niezazdroszczę......mam tylko nadzieję że to szybko sie skończy... Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Fcale nie zdziro......ewentualnie.....Boszzz co za totalne bezguście:evil_lol: Poza tym kobiety kłamią w mało ważnych sparwach :roll:a mężczyźni najczęsciej w tych życiowych................................... chociaż jak tak głębiej pomyśleć to nam też sie czasem zdarza baaardzo skłamac ale nie powiem kiedy....Iza na pewno wie:evil_lol::diabloti: A co do tej waszej przygody szpitalnej to niezazdroszczę......mam tylko nadzieję że to szybko sie skończy... Iza może i wie, ale ja nie wiem :shake::roll: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Iza może i wie, ale ja nie wiem :shake::roll:No i baaardzo dobrze bo to kobieca tajemnica jest:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Iza może i wie, ale ja nie wiem :shake::roll: No i dopsze! Coś Ty taki ciekawy? :cool3: CześćKochani! Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Dooooooobra :obrazic:....... też Wam nie będę mówił :shake::eviltong: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Dooooooobra :obrazic:....... też Wam nie będę mówił :shake::eviltong:Ojej no proszę cię nie fochaj...nie mozemy ci powiedzieć bo zdradziłybyśmy najwiekszą tajemnicę najesz płci.......czy ty zdajesz sobie sprawe co ONE by z nami zrobiły:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Dooooooobra :obrazic:....... też Wam nie będę mówił :shake::eviltong: Aleś się spfyfał! :evil_lol: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Aleś się spfyfał! :evil_lol:Ale chyba nie tak na serio bo jednym okiem łypie:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Ojej no proszę cię nie fochaj...nie mozemy ci powiedzieć bo zdradziłybyśmy najwiekszą tajemnicę najesz płci.......czy ty zdajesz sobie sprawe co ONE by z nami zrobiły:roll: ONE by nas......... sru i po nas....:shake: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Ale chyba nie tak na serio bo jednym okiem łypie:evil_lol: Menrzu ś się nigdy na serio, serio nie gniewa! Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Eeeeeech.....przyjdzie żyć w nieświadomości :roll: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Menrzu ś się nigdy na serio, serio nie gniewa! Psycholożka się znalazła :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeeeeech.....przyjdzie żyć w nieświadomości :roll: :evil_lol: Menrzuś napisał(a):Psycholożka się znalazła :evil_lol: Co nie? Od siedmiu boleści:roll: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::evil_lol: Co nie? Od siedmiu boleści:roll: Wiercisz, wiercisz, aż przewiercisz......nic się nie ukryje przed Tobą :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 Ja też na chwilkę muszę zniknąć! Czas zacząć pracować! Buziaczków sto i do zobaczyska za dłuższą chwilkę! Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja też na chwilkę muszę zniknąć! Czas zacząć pracować! Buziaczków sto i do zobaczyska za dłuższą chwilkę! Czymnij się i nie przepracuj się :multi: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Buhahahahahahahahha ale miałas odzew:evil_lol: Hmmmmm czyżbym miała taki sam:roll: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 apple napisał(a):Buhahahahahahahahha ale miałas odzew:evil_lol: Hmmmmm czyżbym miała taki sam:roll: Tak mnie kochacie... :shake: :loveu: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Tak mnie kochacie... :shake: :loveu: No przecież wiesz że ja cię koffom:loveu: nie to co on....on tylko tak mami:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted September 18, 2008 Author Posted September 18, 2008 apple napisał(a):No przecież wiesz że ja cię koffom:loveu: nie to co on....on tylko tak mami:diabloti: To jak mię tak koffffffffffffasz, to zrozumiesz, że idę do domciu... Umieeeeeeeeeeeeeram... Mam śpik do pasa, boli mnie głowa, kaszlę... Bleeeeeeeeeee:shake: Quote
apple Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a):To jak mię tak koffffffffffffasz, to zrozumiesz, że idę do domciu... Umieeeeeeeeeeeeeram... Mam śpik do pasa, boli mnie głowa, kaszlę... Bleeeeeeeeeee:shake: No czego się nie robi z miłości.......no ić ić...kuruj się.....tylko Zuzieńki nie zaraź bo :mad: papapapapa:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 apple napisał(a):No przecież wiesz że ja cię koffom:loveu: nie to co on....on tylko tak mami:diabloti: Mami....mami????? O żesz Ty.... :mad: Quote
apple Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Mami....mami????? O żesz Ty.... :mad:No co? No już mi nie machaj tym bejsbolem bo siem bede ją ją ją jąkać:roll: Czesc Smarkatko gdzie się podziewasz:loveu: Quote
Menrzuś Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 apple napisał(a):No co? No już mi nie machaj tym bejsbolem bo siem bede ją ją ją jąkać:roll: Czesc Smarkatko gdzie się podziewasz:loveu: Ależ cudnie się ją ją jąkasz :evil_lol::loveu: Pudruje sobie czerwonego noska :diabloti: Izuuuuuuuuś......przybieżaj tu :diabloti:.......witanko :sweetCyb: Quote
Recommended Posts