Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Spokojnie, spokojnie! Wszystko będzie... I zdjęcia i opowieści! Tylko muszę najpierw zaleglości w pracy nadrobić, zdjęcia pozgrywać, a w środę szpital z Zuzą odwiedzić (jeszcze jeden ostrzyk naczyniaka...)

KW :loveu:

No to pospiesz się, bo mi włosy z łydek odpadają od tarcia z niecierpliwości :evil_lol:
W środę oczywiście kciukasy :thumbs:

TCK :loveu:

Posted

[quote name='apple']No i co? Już żeś zniknęła........no choćże na ploty no....opowiadaj.....foty wklejaj

Taaaaaa... Na ploty... O 15:55? Chybaś ocipła! :roll: O tej godzinie to ja do domu wychodzę! :eviltong:

[quote name='dii']Iza gdzie byłaś jak Cię nie było ;) opowiadaj i zdjęcia wklejaj ( oczywiście jak dojdziesz do siebie po urlopie :lol: )

W Krynicy Morskiej byłam! :loveu:

[quote name='Menrzuś']No to pospiesz się, bo mi włosy z łydek odpadają od tarcia z niecierpliwości :evil_lol:
W środę oczywiście kciukasy :thumbs:

TCK :loveu:

]To nie trzyj tak mocno! Bo do krwi wytrzesż!

Posted

To tylko niewielka część zdjęć... Resztę muszę zgrać z TZ-ta telefonu i z kamery...

Było super, hiper, extra!!! :loveu:
Pogoda- słoneczko, cieplutko, lekki wietrzyk... Na 18 dni pobytu padało 3 dni ( w czym dwa ostatnie).
Zuzka dostała kociokwiku jak zobaczyła ciągnącą się kilometrami piaskownicę i duuuuuuuuuuuuuuuuuużą wannę. :evil_lol: A ja ćwiczyłam biegi przełajowe przez plażę, bo Mała co chwilkę uciekała do wody.:roll:
Każde odciągnięcie jej od morza kończyło się dzikim wrzaskiem i po dwóch dniach karcących spojrzeń innych plażowiczów w stosunku do mnie, zaczęliśmy jeździć na pustą plażę do Piasków. Tam się mogła wydzierać do woli! :-)
Co z tego, że nogi sine, a woda miała zabójczo "wysoką" temperaturę 16 stopni :crazyeye:
Zaliczyliśmy też wesele przyjaciół w Elblągu- wytańczyłam się za wszystkie czasy!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Taaaaaa... Na ploty... O 15:55? Chybaś ocipła! :roll: O tej godzinie to ja do domu wychodzę! :eviltong:

Fcale nie ocipłam tylko siem stęskniłam:roll:

To fajowo ze urlop wam się udał......Zuza na zdjęciach boska.....zwłaszcza w okularkach....wymiata po prostu:loveu:

A co do akcji z woda to ja miałam to samo.......fajnie co?:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ciekawe tylko po kim te małe Anielice ten kociokwik mają, jeżeli uroda po mamusiach :evil_lol:

Cudne foty :loveu:
No chyba sobie już sam odpowiedziałeś:diabloti:

PO TATUSIACH:diabloti:

Iza oć i lej mi ciepłą kawę i ferwex bo choram cosik:roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież tatusiowie są tacy cisi - całkowicie zdominowani przez Was. Nieeeeee cUś się tu nie zgadza - ten kociokwik to nie po tatusiach :eviltong::p
Taaaaaak co złego to nie my:cool1:....skad ja to znam ale my z Izą i tak wiem swoje:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Taaaaaak co złego to nie my:cool1:....skad ja to znam ale my z Izą i tak wiem swoje:diabloti:
No taaak - tylko co dobre i piękniste to po Was....ppppffffffffffffff:eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To są dziewczynki i wszystko mają po Was - no, może piękne oczka mają po tatusiach :diabloti:
taaa te piekne oczy ale "kot ze shreka" jak coś zmajstrują:evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A to już wychodzi ta Wasza kokieteria i "to nie moja wina":eviltong:

jasne....najlepiej zwalić na nas.....nikt tak nie potrafi kłamać jak faceci:diabloti:

A ty ciotka co......myslisz ze jak tam pare fotek wsatwisz to już se mozesz znikac bez usparwiedliwienia......chono mnie tu ino zaraz:mad:

Posted

apple napisał(a):
jasne....najlepiej zwalić na nas.....nikt tak nie potrafi kłamać jak faceci:diabloti:

A ty ciotka co......myslisz ze jak tam pare fotek wsatwisz to już se mozesz znikac bez usparwiedliwienia......chono mnie tu ino zaraz:mad:

:roflt::roflt::roflt:......aleś dała do pieca :diabloti:
Jak facet kłamie to od razu widać, a Wy, aktorki, nawet między sobą kłamiecie. "Jakie piękne ciuszki masz" - a myslicie "Gdzieś zdziro je kupiła" :diabloti:
Siedzi teraz na bazarkach :p

Posted

apple napisał(a):
Fcale nie ocipłam tylko siem stęskniłam

Kof Cię, wiesz?! :loveu:
To fajowo ze urlop wam się udał......Zuza na zdjęciach boska.....zwłaszcza w okularkach....wymiata po prostu

Bo to mała wymiatara jest!
A co do akcji z woda to ja miałam to samo.......fajnie co?

Taaaaaaaaaaa... Zarąbiście! :diabloti:

Menrzuś napisał(a):
Ciekawe tylko po kim te małe Anielice ten kociokwik mają, jeżeli uroda po mamusiach

Cudne foty

Kociokwik po tatusiach!

apple napisał(a):
No chyba sobie już sam odpowiedziałeś

PO TATUSIACH

Iza oć i lej mi ciepłą kawę i ferwex bo choram cosik

Buuuuuuuuhahahahahaha

Menrzuś napisał(a):
Przecież tatusiowie są tacy cisi - całkowicie zdominowani przez Was. Nieeeeee cUś się tu nie zgadza - ten kociokwik to nie po tatusiach

Taaaaaaaaaa... Zdominowani... Srutu- tutu :angryy::evil_lol:

Menrzuś napisał(a):
No taaak - tylko co dobre i piękniste to po Was....ppppffffffffffffff

Oczywiździe! :evil_lol:

apple napisał(a):
jasne....najlepiej zwalić na nas.....nikt tak nie potrafi kłamać jak faceci

A ty ciotka co......myslisz ze jak tam pare fotek wsatwisz to już se mozesz znikac bez usparwiedliwienia......chono mnie tu ino zaraz

No nie mogłam wczoraj!

Menrzuś napisał(a):
......aleś dała do pieca
Jak facet kłamie to od razu widać, a Wy, aktorki, nawet między sobą kłamiecie. "Jakie piękne ciuszki masz" - a myslicie "Gdzieś zdziro je kupiła" :diabloti:
Siedzi teraz na bazarkach

A tam. Od razu zdziro... Pf :roll:

Byłam wczoraj z Zuzą na ostrzyku. Cały dzień spędziłam w szpitalu.... kazali nam przyjść na 9.00 na izbę przyjęć. Oczywiści na czczo. Na blok operacyjny wzięli Zuzę o 13.30... Bidulka nic nie jadła od dnia poprzedniego od 19.00 :razz: Jak odebrałam ją z bloku operacyjnego i wróciłyśmy na oddział, dostała wkurwa okrutnistego. Darła się jak opętana- była głodna i urażał ją wenflon. A musiałyśmy czekać jeszcze godzinę zanim coś zjadła. Pierwszy posiłek dostała o... 17! Wrąbała zupkę, za chwilkę 3 kromki chleba, a po powrocie do domu o 18.30 kaszkę! Bidulka była zagłodzona :roll:

A tak w ogóle to wygląda jak bokser po ciężkiej walce. Całą lewą stronę buzi ma spuchniętą i to do tego stopnia, że nie może oczka otwirzyć. vPowieka spuchnięta... :shake: A na dodatek dostała w nocy gorączki, kaszelku i katarku...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Lekarz obstawia, że to już ostatni raz... Oby...

I ja mam nadzieję. Dzieciaki powinny mieć szczęśliwe dzieciństwo, a nie łazić po szpitalach :shake: