Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']A ty co się śmiejesz...byłam w harcerstwie......ja ci dam za dychę:mad::evil_lol:

CZUWAJ!:diabloti:
No co....też byłem (nawet bordowy beret udało mi się zdobyć :p)

ta dycha to w euro była :diabloti:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']No co....też byłem (nawet bordowy beret udało mi się zdobyć :p)

eeee to ty szycha byłeś:evil_lol:

ta dycha to w euro była :diabloti:No ja myśle że nie w rublach:evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No wiesz co?....... :obrazic:

Miłegooooooooo :multi:
jeju patrzcie jak się sfochał......no nie fochaj...przeca wiem że to w funtach było tylko się publicznie nie chciałeś przyznać co by się Iza nie upomniała......ups...siem wygadalam:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']jeju patrzcie jak się sfochał......no nie fochaj...przeca wiem że to w funtach było tylko się publicznie nie chciałeś przyznać co by się Iza nie upomniała......ups...siem wygadalam:roll:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A skąd wiedziałaś? :hmmmm:....przed Tobą widać nic się nie ukryje :eviltong:

A Iza, to.......albo nie powiem :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']A skąd wiedziałaś? :hmmmm:....przed Tobą widać nic się nie ukryje :eviltong:

A Iza, to.......albo nie powiem :roll:Coooooo? Iza dostała wiecej:crazyeye:- zdrajca:obrazic:

Cześć Izabella:loveu:..............zostaw tą stemplownicę bo ci biceps urośnie.....choć na kaff... ja już piję

Posted

[quote name='apple']Coooooo? Iza dostała wiecej:crazyeye:- zdrajca:obrazic:

Cześć Izabella:loveu:..............zostaw tą stemplownicę bo ci biceps urośnie.....choć na kaff... ja już piję
Ja też już piję :multi:

Cześć Bella :evil_lol::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Iza zna włoski, to zrozumie :razz::eviltong:Ja też znam i rozumiem:eviltong: tylko to mi się jakoś tak jednoznacznie kojarzy :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ja też znam i rozumiem:eviltong: tylko to mi się jakoś tak jednoznacznie kojarzy :evil_lol:
Co nie napiszę, to Ci się goopio skojarza....:obrazic:

pppppppfffffffffffffffffffffffffff :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Co nie napiszę, to Ci się goopio skojarza....:obrazic:

pppppppfffffffffffffffffffffffffff :eviltong:No co ja poradze że mam goopie myśli nooo.............jakąś taką głupawkę mam przy tobie:roll:....głoopawkowo na mnie działasz:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']No co ja poradze że mam goopie myśli nooo.............jakąś taką głupawkę mam przy tobie:roll:....głoopawkowo na mnie działasz:evil_lol:
Dobra, dobra - już nic nie napiszę, bo Ci się znowu z czymś skojarzy :eviltong::evil_lol:

Posted

Jagoda* napisał(a):
Witaj, Izko z Zuzią i Avantusiem...:lol:

Hmmmm....chyba jako najbardziej udzielający się na tym wątku, pod długą nieobecność gospodyni, mogę gospodarzować, no nie?

Witamy Jagódkę w skromnych progach :multi::p

Posted

[quote name='Menrzuś']Boszsz.....nie wiem, czy to się da leczyć :crazyeye:......:glaszcze:

Nie musisz sie zastanawiać- Już ci mówię- TO beznadziejny przypadek:evil_lol:

:eviltong::evil_lol:

Gdzie ta Iza? :hmmmm:No właśnie nie pokazuje się już od dwóch dni.......:roll:
CIOTKA OBRAZIŁAŚ SIĘ NA MNIE CZY CO?:roll:

Posted

[quote name='apple']No właśnie nie pokazuje się już od dwóch dni.......:roll:
CIOTKA OBRAZIŁAŚ SIĘ NA MNIE CZY CO?:roll:
A to dobrze - przynajmniej nie trzeba czasu marnować na lekarzy tylko od razu można sobie poużywać :diabloti:

Izuuuuuś ........ :placz:......deszcz pada jak Ciebie nie ma :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']A to dobrze - przynajmniej nie trzeba czasu marnować na lekarzy tylko od razu można sobie poużywać :diabloti:

Ja ci poużywam:mad::evil_lol:

Izuuuuuś ........ :placz:......deszcz pada jak Ciebie nie ma :placz:

Lyje dysc,
lyje dysc,
lyje sikawica
Uleje, usiece
Uleje, usiece,
Uleje, usiece,
Menrzusiowe lica.....

więc wracaj szybko bo chłopaka zmoczy:evil_lol:

Posted

[quote name='apple']

Lyje dysc,
lyje dysc,
lyje sikawica
Uleje, usiece
Uleje, usiece,
Uleje, usiece,
Menrzusiowe lica.....

więc wracaj szybko bo chłopaka zmoczy:evil_lol:

upsssssss......nic juz nie powiem - widac pomyłka w diagnozie :oops: (:evil_lol:)

Bossssssssko :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='Menrzuś']upsssssss......nic juz nie powiem - widac pomyłka w diagnozie :oops: (:evil_lol:)

NO!:diabloti:

Bossssssssko :sweetCyb::sweetCyb::bigcool::bigcool:

Aleeeżżżz.................................................................wiem:B-fly:

Posted

[quote name='apple']Aleeeżżżz.................................................................wiem:B-fly:
Grunt to samozadowolenie - człek od razu się lepiej czuje :multi::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Grunt to samozadowolenie - człek od razu się lepiej czuje :multi::evil_lol:Ojjjj tak.......dlatego ja się prawe zawsze dobrze czuję:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Ojjjj tak.......dlatego ja się prawe zawsze dobrze czuję:diabloti:
Bym coś powiedział, bo mi się skojarzyło :diabloti:..... ale nie powiem :eviltong: