Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Aganieszka musi być strasznie załamana... Tak ją kochała... Wiem - rozmawiałem z Agą do późna w nocy....jeszcze musi byc na tyle silna, żeby tą wiadomość jakoś Nikosiowi przekazać Quote
Iza i Avanti Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Wiem - rozmawiałem z Agą do późna w nocy....jeszcze musi byc na tyle silna, żeby tą wiadomość jakoś Nikosiowi przekazać I to chyba będzie najgorsze... :shake: Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):I to chyba będzie najgorsze... :shake: Nic chyba nam nie pozostaje, tylko słać Agnieszce dobre myśli..... Quote
Iza i Avanti Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Uciekam Menrzusiu! Muszę trochę popracować... PaPa Quote
Menrzuś Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Uciekam Menrzusiu! Muszę trochę popracować... PaPa Ja też na spacerki śmigam :hand: Quote
apple Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Już Ty lepiej nie wydalaj tak tego powietrza :roflt: a np <zefirek ustny> :evil_lol:Z dwojga złego lepiej że tą stroną:diabloti: [quote name='Iza i Avanti']Cześć Kochani! Smutno mi... Nie ma już Thetki- Księżniczki...Mnie też smutno- piękna boksia z niej była i taka kochająca.............ehhhhhhhh straszne to wszystko:shake: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Jestem ciotka:multi:.......gotowa na lańsko......:roll: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Chętnie mogę być wykonawcą :diabloti:A zasłużyłeś na nagrode?:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple']A zasłużyłeś na nagrode?:cool3::diabloti: A to się Izy pytaj - mogę być Jej ramieniem wykonawczym, bo Ona taka zaryrana jest :evil_lol: Quote
apple Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='Menrzuś']A to się Izy pytaj - mogę być Jej ramieniem wykonawczym, bo Ona taka zaryrana jest :evil_lol:Iza na pewno Ci nie pozwoli..............ona zawsze wszystko SAMA:eviltong: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='apple']Iza na pewno Ci nie pozwoli..............ona zawsze wszystko SAMA:eviltong: Aaaaa tam - wyjątkowo napasie się tylko wzrokiem.....takie nowe doznanie :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='apple']Jestem ciotka.......gotowa na lańsko...... :mad: eeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Nie chce mi się :roll: [quote name='Menrzuś']Chętnie mogę być wykonawcą :diabloti: O! Proszę! Jaki chętny! :cool3: [quote name='apple']Iza na pewno Ci nie pozwoli..............ona zawsze wszystko SAMA:eviltong: Bo ja taka Zosia-samosia jestem! :multi: [quote name='Menrzuś']Aaaaa tam - wyjątkowo napasie się tylko wzrokiem.....takie nowe doznanie :diabloti: Nie chcę żadnych nowych doznań! Wolę stare!!! :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::mad: eeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Nie chce mi się :roll: O! Proszę! Jaki chętny! :cool3: Bo ja taka Zosia-samosia jestem! :multi: Nie chcę żadnych nowych doznań! Wolę stare!!! :loveu: Żadnych nowych wrażeń? :crazyeye: Biedna Iza :shake: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:mad: eeeeeeeeeeeeeeeee, tam... Nie chce mi się :roll: :loveu: hihihihihi :evil_lol:to dopsszz:roll: Witaj Ciotka Klotka:loveu: byłaś i znikłaś.........no chyba mi się nie sniło:roll: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']hihihihihi :evil_lol:to dopsszz:roll: Witaj Ciotka Klotka:loveu: byłaś i znikłaś.........no chyba mi się nie sniło:roll: Ten pierwszy dzień w pracy Ciebie wykończył i zwidy jakoweś masz :evil_lol: Dzieńdoberek cioteczki :multi::loveu::loveu: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Ten pierwszy dzień w pracy Ciebie wykończył i zwidy jakoweś masz :evil_lol: Dzieńdoberek cioteczki :multi::loveu::loveu:Ty się śmiej:cool1:.....juz u siebie na watku pisałam ale pewno nie czytałeś:diabloti: Nie wiem czy z racji tego że wróciłam do pracy czy z jakiegoś innego powodu strasznie źle się wczoraj czułam......ale to strasznie....myslałam ze się kończe....myślisz że mam uczulenie na parce:razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Ty się śmiej:cool1:.....juz u siebie na watku pisałam ale pewno nie czytałeś:diabloti: Nie wiem czy z racji tego że wróciłam do pracy czy z jakiegoś innego powodu strasznie źle się wczoraj czułam......ale to strasznie....myslałam ze się kończe....myślisz że mam uczulenie na parce:razz::evil_lol: Widać masz geny księżniczki :diabloti: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Widać masz geny księżniczki :diabloti:Pffffff też mi Amerykę odkryłeś....no przecież wiem o tym :B-fly: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Pffffff też mi Amerykę odkryłeś....no przecież wiem o tym :B-fly: Ty wiesz, ale ja nie wiedziałem :shake: :modla::modla: ave.... Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty wiesz, ale ja nie wiedziałem :shake: :modla::modla: ave....Bądź pozdrowiony:p.........I znowu cię oświecilam Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Bądź pozdrowiony:p.........I znowu cię oświecilam Boszsz.....coż ja bym bez Ciebie zrobił :p.....normalnie ciemna masa ze mnie :-( :eviltong: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszsz.....coż ja bym bez Ciebie zrobił :p.....normalnie ciemna masa ze mnie :-( :eviltong:Wiem... i dlatego czuwam:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='apple']Wiem... i dlatego czuwam:diabloti: Harcerka za dychę :roflt: Czuwaj!! :diabloti: Quote
apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 [quote name='Menrzuś']Harcerka za dychę :roflt: Czuwaj!! :diabloti:A ty co się śmiejesz...byłam w harcerstwie......ja ci dam za dychę:mad::evil_lol: CZUWAJ!:diabloti: Quote
Recommended Posts