Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']No przecieżnie umówię się z Wami czterema gdzieś tam na południu :shake::placz:No....bo już myślałam że bedzie zdrada:cool1:

Izuś ale ja musze go zabrać bo się sfocha na mnie....wiesz zawyczaj mu doopalona truje że za mało ze soba czasu spędzamy, że mało w niedziele wychodzimy a teraz mu walnę ze ide sama:roll: sfocha się..........:cool1:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']No....bo już myślałam że bedzie zdrada:cool1:

Izuś ale ja musze go zabrać bo się sfocha na mnie....wiesz zawyczaj mu doopalona truje że za mało ze soba czasu spędzamy, że mało w niedziele wychodzimy a teraz mu walnę ze ide sama:roll: sfocha się..........:cool1:

no to jak ma się sfochać, to lepiej go zabierz... To ja mojego też chyba będę musiała zabrać :cool1:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']no to jak ma się sfochać, to lepiej go zabierz... To ja mojego też chyba będę musiała zabrać :cool1:Co się martwisz zajma się sobą, podejmą fascynujący temat : A który rocznik masz? A ile pali? A ile przejechał? itp. itd.... I bedziemy miały czas tylko dla siebie:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Co się martwisz zajma się sobą, podejmą fascynujący temat : A który rocznik masz? A ile pali? A ile przejechał? itp. itd.... I bedziemy miały czas tylko dla siebie:diabloti:

:cool3:

To jeszcze muszę się z TZ-em rozmówić co i jak w ten weekend... :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Będę! Jak bulterier! Jak pittbull! Jak Tommy Lee Jones w ściganym! Będę! :evil_lol:
NO! A jakby co to : memory-five- i wszystko jasne:evil_lol:

Posted

Ciotka jestem a ty kaj?:cool1:

Chciałam tylko powiedziec że niedziela - jak najbardziej nam pasuje, weźmiemy Alę i Krosa i w drogę tylko daj znać czy tobie pasuje jak tak to o której?:roll:

Posted

[quote name='apple']Ciotka jestem a ty kaj?:cool1:

Chciałam tylko powiedziec że niedziela - jak najbardziej nam pasuje, weźmiemy Alę i Krosa i w drogę tylko daj znać czy tobie pasuje jak tak to o której?:roll:

To co? Jak będzie pogoda to spotykamy się pod Żyrafą. O której? My się dopasujemy, bo mamy blisko. To Wy musicie dojechać....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To co? Jak będzie pogoda to spotykamy się pod Żyrafą. O której? My się dopasujemy, bo mamy blisko. To Wy musicie dojechać....
Ok pod Żyrafą.....tak gdzieś po obiedzie, puszcze Ci jeszcze sms-ka jak bede wiedzieć na którą teściowa obiad zrobi......Już się ciesze:multi:

Posted

[quote name='apple']Ok pod Żyrafą.....tak gdzieś po obiedzie, puszcze Ci jeszcze sms-ka jak bede wiedzieć na którą teściowa obiad zrobi......Już się ciesze:multi:

Dopsz! Ale daj znać wcześniej cobym wcelowała ze swoim i Zuzy obiadem! :roll:

Ja też się cieszkam! :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dopsz! Ale daj znać wcześniej cobym wcelowała ze swoim i Zuzy obiadem! :roll:

Ja też się cieszkam! :multi:
Dopszzz dam znac rano....jak wstane:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Dopszzz dam znac rano....jak wstane:diabloti:

No mówiłam, że kaca będziesz miała :evil_lol:

[quote name='Menrzuś']A ze mną nikt się nie chce umówić :placz::placz:

Cześć Izuniu :p

Pod Żyrafą!

[quote name='apple']To pod Zyrafą :cool3::diabloti:

:evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ja tutaj to mam żyrafę tylko w ZOO :roll:

W ZOO to my też mamy :eviltong: No i jeszcze jedną mamy- taką baaaaardzo charakterystyczną. Ciut wyrośniętą ;)

Ceść Menrzusiu! :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ja tutaj to mam żyrafę tylko w ZOO :roll:My też.....no prawie:evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']No mówiłam, że kaca będziesz miała :evil_lol:

Jakiego kaca:crazyeye: Po czym:roll:

Pod Żyrafą!

:evil_lol:hihihihihihi:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']W ZOO to my też mamy :eviltong: No i jeszcze jedną mamy- taką baaaaardzo charakterystyczną. Ciut wyrośniętą ;)

Ceść Menrzusiu! :loveu:Ale on tez prawie w ZOO:evil_lol: