apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Menrzuś']No przecieżnie umówię się z Wami czterema gdzieś tam na południu :shake::placz:No....bo już myślałam że bedzie zdrada:cool1: Izuś ale ja musze go zabrać bo się sfocha na mnie....wiesz zawyczaj mu doopalona truje że za mało ze soba czasu spędzamy, że mało w niedziele wychodzimy a teraz mu walnę ze ide sama:roll: sfocha się..........:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Menrzuś napisał(a):No przecieżnie umówię się z Wami czterema gdzieś tam na południu :shake::placz: Taaaaaaaaaaaa... Obiecanki- cacanki... :shake: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='apple']No....bo już myślałam że bedzie zdrada:cool1: Izuś ale ja musze go zabrać bo się sfocha na mnie....wiesz zawyczaj mu doopalona truje że za mało ze soba czasu spędzamy, że mało w niedziele wychodzimy a teraz mu walnę ze ide sama:roll: sfocha się..........:cool1: no to jak ma się sfochać, to lepiej go zabierz... To ja mojego też chyba będę musiała zabrać :cool1: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']no to jak ma się sfochać, to lepiej go zabierz... To ja mojego też chyba będę musiała zabrać :cool1:Co się martwisz zajma się sobą, podejmą fascynujący temat : A który rocznik masz? A ile pali? A ile przejechał? itp. itd.... I bedziemy miały czas tylko dla siebie:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Co się martwisz zajma się sobą, podejmą fascynujący temat : A który rocznik masz? A ile pali? A ile przejechał? itp. itd.... I bedziemy miały czas tylko dla siebie:diabloti: :cool3: To jeszcze muszę się z TZ-em rozmówić co i jak w ten weekend... :roll: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:cool3: To jeszcze muszę się z TZ-em rozmówić co i jak w ten weekend... :roll:Bądź dzielna:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='apple']Bądź dzielna:evil_lol: Będę! Jak bulterier! Jak pittbull! Jak Tommy Lee Jones w ściganym! Będę! :evil_lol: Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Będę! Jak bulterier! Jak pittbull! Jak Tommy Lee Jones w ściganym! Będę! :evil_lol: NO! A jakby co to : memory-five- i wszystko jasne:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='apple']NO! A jakby co to : memory-five- i wszystko jasne:evil_lol: NO! :evil_lol: :loveu: Tośmy se pogadały.... Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Iza i Avanti']NO! :evil_lol: :loveu: Tośmy se pogadały....A jak? :evil_lol: Dobra u ciekam- KWM:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='apple']A jak? :evil_lol: Dobra u ciekam- KWM:loveu: Papa! Słodkich snów dla Alutki! :loveu: Quote
apple Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ciotka jestem a ty kaj?:cool1: Chciałam tylko powiedziec że niedziela - jak najbardziej nam pasuje, weźmiemy Alę i Krosa i w drogę tylko daj znać czy tobie pasuje jak tak to o której?:roll: Quote
Iza i Avanti Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='apple']Ciotka jestem a ty kaj?:cool1: Chciałam tylko powiedziec że niedziela - jak najbardziej nam pasuje, weźmiemy Alę i Krosa i w drogę tylko daj znać czy tobie pasuje jak tak to o której?:roll: To co? Jak będzie pogoda to spotykamy się pod Żyrafą. O której? My się dopasujemy, bo mamy blisko. To Wy musicie dojechać.... Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To co? Jak będzie pogoda to spotykamy się pod Żyrafą. O której? My się dopasujemy, bo mamy blisko. To Wy musicie dojechać.... Ok pod Żyrafą.....tak gdzieś po obiedzie, puszcze Ci jeszcze sms-ka jak bede wiedzieć na którą teściowa obiad zrobi......Już się ciesze:multi: Quote
Iza i Avanti Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='apple']Ok pod Żyrafą.....tak gdzieś po obiedzie, puszcze Ci jeszcze sms-ka jak bede wiedzieć na którą teściowa obiad zrobi......Już się ciesze:multi: Dopsz! Ale daj znać wcześniej cobym wcelowała ze swoim i Zuzy obiadem! :roll: Ja też się cieszkam! :multi: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dopsz! Ale daj znać wcześniej cobym wcelowała ze swoim i Zuzy obiadem! :roll: Ja też się cieszkam! :multi: Dopszzz dam znac rano....jak wstane:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 A ze mną nikt się nie chce umówić :placz::placz: Cześć Izuniu :p Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś']A ze mną nikt się nie chce umówić :placz::placz: Cześć Izuniu :pTo pod Zyrafą :cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='apple']To pod Zyrafą :cool3::diabloti: Ja tutaj to mam żyrafę tylko w ZOO :roll: Quote
Iza i Avanti Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 [quote name='apple']Dopszzz dam znac rano....jak wstane:diabloti: No mówiłam, że kaca będziesz miała :evil_lol: [quote name='Menrzuś']A ze mną nikt się nie chce umówić :placz::placz: Cześć Izuniu :p Pod Żyrafą! [quote name='apple']To pod Zyrafą :cool3::diabloti: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja tutaj to mam żyrafę tylko w ZOO :roll: W ZOO to my też mamy :eviltong: No i jeszcze jedną mamy- taką baaaaardzo charakterystyczną. Ciut wyrośniętą ;) Ceść Menrzusiu! :loveu: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja tutaj to mam żyrafę tylko w ZOO :roll:My też.....no prawie:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']No mówiłam, że kaca będziesz miała :evil_lol: Jakiego kaca:crazyeye: Po czym:roll: Pod Żyrafą! :evil_lol:hihihihihihi:evil_lol: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']W ZOO to my też mamy :eviltong: No i jeszcze jedną mamy- taką baaaaardzo charakterystyczną. Ciut wyrośniętą ;) Ceść Menrzusiu! :loveu:Ale on tez prawie w ZOO:evil_lol: Quote
apple Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Dooooobra - pójdę do tego ZOO :pTo o której bedziesz...my się dostosujemy.....w koncu mamy bliżej:diabloti: Quote
Recommended Posts