Menrzuś Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):.......................:placz:........................ :loveu: No już nie płakaj :placz::placz: :loveu: Quote
apple Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie chciałem tak brutalnie o sobie mówić :evil_lol:No powiedz że sie sfochałeś:crazyeye: A zresztą to nie ja powiedziałam ja tylko zacytowałam Sthura na niego sie fochaj:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='apple']No powiedz że sie sfochałeś:crazyeye: A zresztą to nie ja powiedziałam ja tylko zacytowałam Sthura na niego sie fochaj:diabloti: A kto tu się sfochał? :eviltong:.....psiary brzmi bardzo sexy :diabloti: [quote name='apple']Ale się ciotka obijasz:evil_lol: Iza się nie obija, tylko przeżywa wciąż :shake:........:diabloti: Quote
apple Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Menrzuś']A kto tu się sfochał? :eviltong:.....psiary brzmi bardzo sexy :diabloti: No ja myśle tak miało zabrzmiec:diabloti: Iza się nie obija, tylko przeżywa wciąż :shake:........:diabloti:Myslisz?:cool1::cool3::loveu: Izzzzaaaa! Oć do nas Quote
Menrzuś Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='apple']Myslisz?:cool1::cool3::loveu: Izzzzaaaa! Oć do nas Jak się rozpłakała z rozpaczy, to w całej Polsce leje :p Quote
apple Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak się rozpłakała z rozpaczy, to w całej Polsce leje :pNo ty sie nie śmiej ja myślałam że mi okna powyrywa, juz nie wspomnę o tym drzewie przed moim oknem które aż się kładło:roll: Quote
Menrzuś Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 [quote name='apple']No ty sie nie śmiej ja myślałam że mi okna powyrywa, juz nie wspomnę o tym drzewie przed moim oknem które aż się kładło:roll: Tam u Was zawsze coś się dzieje :p - jak nie upał, to powodzie :roll: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Menrzuś']Tam u Was zawsze coś się dzieje :p - jak nie upał, to powodzie :roll: Noooo bo my tak nieszczęśliwie położeni jesteśmy...żaden kataklizm nas nie chce ominąć:cool1: cześć Iza....jak tam twoje autko po tych gradobiciach:roll: Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Ale się ciotka obijasz:evil_lol: Ja? Always!!!! :evil_lol: [quote name='apple']Myslisz?:cool1::cool3::loveu: Izzzzaaaa! Oć do nas Jestem, jestem! Ale dziś! [quote name='Menrzuś']Jak się rozpłakała z rozpaczy, to w całej Polsce leje :p Ha! Ha! Ale funny!!!! :angryy: [quote name='apple']No ty sie nie śmiej ja myślałam że mi okna powyrywa, juz nie wspomnę o tym drzewie przed moim oknem które aż się kładło:roll: Mnie na Śląsku nie było... Ale sąsiadka do mnie dzwoniła, że koszmarrrrr... [quote name='apple']Noooo bo my tak nieszczęśliwie położeni jesteśmy...żaden kataklizm nas nie chce ominąć:cool1: cześć Iza....jak tam twoje autko po tych gradobiciach:roll: Autko? Ma góry i doliny na dachu i masce :placz: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Autko? Ma góry i doliny na dachu i masce :placz:O chorera.......to TZ pewno przezywa jak diabli:cool1: Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='apple']O chorera.......to TZ pewno przezywa jak diabli:cool1: No właśnie nie bardzo. Bo jego autkiem byliśmy u teściów! To moje jest pokiereszowane :placz: [quote name='apple']Ciotka musze lecieć.....papa:loveu: Już? No to pa! Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No właśnie nie bardzo. Bo jego autkiem byliśmy u teściów! To moje jest pokiereszowane :placz: No to rzeczywiście pech:cool1: Powinno być na odwrót:diabloti: Już? No to pa!Juz jestem i widze że ty tez:razz: Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Juz jestem i widze że ty tez:razz: Sem, sem.... Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ciotka! Co robisz w weekend?W sobote idę na grilla dogomaniackiego do Iny...bedzie jeszcze pare osób z Dogo a w niedziele....w sumie nic, chyba nie mam planów:roll: Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='apple']W sobote idę na grilla dogomaniackiego do Iny...bedzie jeszcze pare osób z Dogo a w niedziele....w sumie nic, chyba nie mam planów:roll: Ale będziesz miała kaca... :evil_lol: A jakbyś nie miała, byłaby pogoda, chęć i inne takie, to może byśmy się z małymi na jakiś spacer do parku/zoo/etc. wybrały/li? Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale będziesz miała kaca... :evil_lol: Eeeeee nie przewiduje:evil_lol: A jakbyś nie miała, byłaby pogoda, chęć i inne takie, to może byśmy się z małymi na jakiś spacer do parku/zoo/etc. wybrały/li?Wiesz co.......musze pogadać z D czy on czegoś nie zaplanował, jesli nie to bardzo chętnie......baaaardzo:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 [quote name='apple']Wiesz co.......musze pogadać z D czy on czegoś nie zaplanował, jesli nie to bardzo chętnie......baaaardzo:loveu: Dopsz! To gadaj, ja też pogadam. A najlepiej by było jakbyśmy tylko 4 baby się spotkały :cool3: :p A teraz już muszę uciekać, dokończyć sprawy w pracy i do domciu :multi: Papa! :loveu: Quote
apple Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dopsz! To gadaj, ja też pogadam. A najlepiej by było jakbyśmy tylko 4 baby się spotkały :cool3: :p A teraz już muszę uciekać, dokończyć sprawy w pracy i do domciu :multi: Papa! :loveu:W cztery baby.....toż to mój Tz powie ze to dyskryminacja i się sfocha.......ja nie mam wyjścia musze go zabrać ze sobą:roll::evil_lol: Papa:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Muszę sobie tez znaleźć kogoś na poplotkowanie :p Quote
apple Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='Menrzuś']Muszę sobie tez znaleźć kogoś na poplotkowanie :p A my to co:crazyeye: od macochy:mad: Quote
Menrzuś Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 [quote name='apple']A my to co:crazyeye: od macochy:mad: No przecieżnie umówię się z Wami czterema gdzieś tam na południu :shake::placz: Quote
Iza i Avanti Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 [quote name='apple']W cztery baby.....toż to mój Tz powie ze to dyskryminacja i się sfocha.......ja nie mam wyjścia musze go zabrać ze sobą:roll::evil_lol: Papa:loveu: No wiesz co? :crazyeye: Drzewo do lasu ciągnąć? :crazyeye: [quote name='Menrzuś']Muszę sobie tez znaleźć kogoś na poplotkowanie :p Hę? [quote name='apple']A my to co:crazyeye: od macochy:mad: Właśnie! Quote
Recommended Posts