Iza i Avanti Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='apple']No jak o rożnych zawsze o tej samej ok 9 a potem jak mi się uda to koło 14 a wy co......raz 10 raz 11 raz 12 co jest z wami......bo doopalony strzepie za takie nieregularności:mad::evil_lol: Doopalona to Ty będziesz mieć obitego! Weź Ty się ustosunkuj i wchodź normalnie- jak ludź! O 8.15! O! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Doopalona to Ty będziesz mieć obitego! Weź Ty się ustosunkuj i wchodź normalnie- jak ludź! O 8.15! O! :eviltong: Właśnie!!!! Popieram - o 8:15 wieczorem :evil_lol: Quote
apple Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Doopalona to Ty będziesz mieć obitego! Weź Ty się ustosunkuj i wchodź normalnie- jak ludź! O 8.15! O! :eviltong: [quote name='Menrzuś']Właśnie!!!! Popieram - o 8:15 wieczorem :evil_lol: :mdleje: No i jak tu się zgrać jak każdy chce inaczej...... ale to wy pozmienialiście.......ja jestem Zawsze tak samo............no chyba że mnie nie ma:evil_lol: Iza.....uć na kaff i ciacho, przerwa w pracy:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Przerwę to ja se dopiero teraz mogłam zrobić... Ale teraz to siedzę tu sama. Eeeeeeeeeeeech... Quote
Jagoda1 Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Obejrzałam zdjęcia, filmiki... Zuzia rośnie.... Avanti w b. dobrej formie... Pozdrawiam... Quote
apple Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Przerwę to ja se dopiero teraz mogłam zrobić... Ale teraz to siedzę tu sama. Eeeeeeeeeeeech...Ehhhhhh do doopy z takim interesem:cool1: Teraz ja jestem a ciebie nie ma:placz: Quote
Menrzuś Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='apple']Ehhhhhh do doopy z takim interesem:cool1: Teraz ja jestem a ciebie nie ma:placz: I mi się też to coraz częściej zdarza :-( Quote
apple Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Menrzuś']I mi się też to coraz częściej zdarza :-(Bo ja ci powiem Menrzusiu jak to jest..............iza nas po prostu unika.....już nas nie koffa:placz: Quote
Iza i Avanti Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 [quote name='Menrzuś']I mi się też to coraz częściej zdarza :-( Nie pakaj!!! :p [quote name='apple']Bo ja ci powiem Menrzusiu jak to jest..............iza nas po prostu unika.....już nas nie koffa:placz: No so Ty opowiadzasz! Ja Was kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam :loveu: Mooooooooocno! Quote
Menrzuś Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='apple']Bo ja ci powiem Menrzusiu jak to jest..............iza nas po prostu unika.....już nas nie koffa:placz: Cuś w tym musi być :placz: [quote name='Iza i Avanti']Nie pakaj!!! :p No so Ty opowiadzasz! Ja Was kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam :loveu: Mooooooooocno! Noooooo......eeeeech :eviltong: Quote
apple Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A co ty dzisiaj strajkujesz......:crazyeye: Jak tam Avanti.......było kilka dni brzydkiej pogody....jak jego wrzody????? Quote
Iza i Avanti Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='Jagoda*']Witaj, słonecznie, ciepło....:lol: Cześć Jagódko :loveu: [quote name='apple']A co ty dzisiaj strajkujesz......:crazyeye: Jak tam Avanti.......było kilka dni brzydkiej pogody....jak jego wrzody????? Nie strajkuję! Po prostu ciut później przyjechałam do pracy (o 12.00 :evil_lol: ) Avanti całkiem dobrze zniósł to załamanie pogody. Nawet łapki mu nie doskwierały :multi: Quote
apple Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Nie strajkuję! Po prostu ciut później przyjechałam do pracy (o 12.00 :evil_lol: ) Avanti całkiem dobrze zniósł to załamanie pogody. Nawet łapki mu nie doskwierały :multi:No faktycznie ciut ciut:evil_lol: To dobrze że z Avantim ok.....a jak Zuzol:razz::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Mam doła... Ogromnego... Wszystko mi się wali... Wszystko... Buziaczki, Iza Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Mam doła... Ogromnego... Wszystko mi się wali... Wszystko... Buziaczki, IzaCiotka co jest? Gadaj mnie tu jak na świętej spowiedzi.....zakopiemy doła.....RAZEM:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Długo by opowiadać... A ja już nie mam na to siły i ochoty... Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Długo by opowiadać... A ja już nie mam na to siły i ochoty...Ojjjjjjjjj..................................... :glaszcze: Quote
Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Długo by opowiadać... A ja już nie mam na to siły i ochoty... Jakby co, to ja też z łopatką stoję :glaszcze: Quote
Iza i Avanti Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Menrzuś napisał(a):Jakby co, to ja też z łopatką stoję :glaszcze: Kofam Was, wiecie? Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kofam Was, wiecie?Z wzajemnością:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Kofam Was, wiecie? ......i z wzajemnością ;) na pocieszenie sobie oglądnij: http://www.youtube.com/v/5JjGgeAcoww Przed spacerkiem Quote
Iza i Avanti Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Z tego wszystkiego Gacuś był najlepszy! Dziękuję. Przynajmniej trochę się uśmiechnęłam... Zabieram się do pracy, wpadnę później! Pa! Quote
Menrzuś Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Z tego wszystkiego Gacuś był najlepszy! Dziękuję. Przynajmniej trochę się uśmiechnęłam... Zabieram się do pracy, wpadnę później! Pa! Pierwsze dwa były w napięciu przedspacerkowym, a Gacek to napięcie "olał" :evil_lol: Miłego :loveu: Quote
apple Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Byłaś już później:roll: :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts