Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple']No jak o rożnych zawsze o tej samej ok 9 a potem jak mi się uda to koło 14 a wy co......raz 10 raz 11 raz 12 co jest z wami......bo doopalony strzepie za takie nieregularności:mad::evil_lol:

Doopalona to Ty będziesz mieć obitego! Weź Ty się ustosunkuj i wchodź normalnie- jak ludź! O 8.15! O! :eviltong:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Doopalona to Ty będziesz mieć obitego! Weź Ty się ustosunkuj i wchodź normalnie- jak ludź! O 8.15! O! :eviltong:

Właśnie!!!! Popieram - o 8:15 wieczorem :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doopalona to Ty będziesz mieć obitego! Weź Ty się ustosunkuj i wchodź normalnie- jak ludź! O 8.15! O! :eviltong:

[quote name='Menrzuś']Właśnie!!!! Popieram - o 8:15 wieczorem :evil_lol:
:mdleje: No i jak tu się zgrać jak każdy chce inaczej...... ale to wy pozmienialiście.......ja jestem Zawsze tak samo............no chyba że mnie nie ma:evil_lol:

Iza.....uć na kaff i ciacho, przerwa w pracy:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Przerwę to ja se dopiero teraz mogłam zrobić... Ale teraz to siedzę tu sama. Eeeeeeeeeeeech...Ehhhhhh do doopy z takim interesem:cool1: Teraz ja jestem a ciebie nie ma:placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']I mi się też to coraz częściej zdarza :-(Bo ja ci powiem Menrzusiu jak to jest..............iza nas po prostu unika.....już nas nie koffa:placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']I mi się też to coraz częściej zdarza :-(

Nie pakaj!!! :p

[quote name='apple']Bo ja ci powiem Menrzusiu jak to jest..............iza nas po prostu unika.....już nas nie koffa:placz:

No so Ty opowiadzasz! Ja Was kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam :loveu: Mooooooooocno!

Posted

[quote name='apple']Bo ja ci powiem Menrzusiu jak to jest..............iza nas po prostu unika.....już nas nie koffa:placz:

Cuś w tym musi być :placz:
[quote name='Iza i Avanti']Nie pakaj!!! :p

No so Ty opowiadzasz! Ja Was kofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffam :loveu: Mooooooooocno!
Noooooo......eeeeech :eviltong:

Posted

[quote name='Jagoda*']Witaj, słonecznie, ciepło....:lol:

Cześć Jagódko :loveu:

[quote name='apple']A co ty dzisiaj strajkujesz......:crazyeye:

Jak tam Avanti.......było kilka dni brzydkiej pogody....jak jego wrzody?????

Nie strajkuję! Po prostu ciut później przyjechałam do pracy (o 12.00 :evil_lol: )

Avanti całkiem dobrze zniósł to załamanie pogody. Nawet łapki mu nie doskwierały :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']
Nie strajkuję! Po prostu ciut później przyjechałam do pracy (o 12.00 :evil_lol: )

Avanti całkiem dobrze zniósł to załamanie pogody. Nawet łapki mu nie doskwierały :multi:No faktycznie ciut ciut:evil_lol:

To dobrze że z Avantim ok.....a jak Zuzol:razz::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mam doła... Ogromnego... Wszystko mi się wali... Wszystko... Buziaczki, IzaCiotka co jest? Gadaj mnie tu jak na świętej spowiedzi.....zakopiemy doła.....RAZEM:loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Z tego wszystkiego Gacuś był najlepszy!

Dziękuję.

Przynajmniej trochę się uśmiechnęłam...

Zabieram się do pracy, wpadnę później!

Pa!

Pierwsze dwa były w napięciu przedspacerkowym, a Gacek to napięcie "olał" :evil_lol:

Miłego :loveu: