Iza i Avanti Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='apple']Ty się nie staraj ino wstawiaj ciotka:diabloti: A tak poza tym to dawaj pyskacza bo się stęskniłam:loveu: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: [quote name='Menrzuś']No taaaak.....u mnie mojego pyskacza nie chciała :placz:.....i o tęsknocie też nic nie było :placz::placz: ;) Nie pakaj! Daj pyska! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Na resztę postów nie odpowiem, bo ociekają jakimiś takimi bezeceństwami! :oops: No i coś tam też było o mojej niby jeNdzowatości... :mad: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Nie pakaj! Daj pyska! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Na resztę postów nie odpowiem, bo ociekają jakimiś takimi bezeceństwami! :oops: No i coś tam też było o mojej niby jeNdzowatości... :mad: Daję :multi::loveu: A to Jabłuszkową na ksiuty wzięło.....spoko :p Quote
Iza i Avanti Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Menrzuś napisał(a):Daję :multi::loveu: A to Jabłuszkową na ksiuty wzięło.....spoko :p Na co ją wzięło? :crazyeye: Na ksiuty? :crazyeye: A co to jest? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Na co ją wzięło? :crazyeye: Na ksiuty? :crazyeye: A co to jest? :crazyeye: A to już niech Ci Jabłuszkowa wytłumaczy.....jeszcze oberwę :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 Menrzuś napisał(a):A to już niech Ci Jabłuszkowa wytłumaczy.....jeszcze oberwę :evil_lol: Jabcooooooooooooooooooooo! Oć no tu! Wytłumacz mi!!! :lol: Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszszzzzz.....ale tam u Ciebie musi być gorąc :shake::mdleje: jak chorera :loveu:Nooooo bardzo gorąco....ale dalej nie kumam ......prosze mnie tu jak krowie na rowie wytłumaczyć:mad: [quote name='Iza i Avanti']Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Nie pakaj! Daj pyska! Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua :loveu: Na resztę postów nie odpowiem, bo ociekają jakimiś takimi bezeceństwami! :oops: No i coś tam też było o mojej niby jeNdzowatości... :mad:Pfffff jaka delykatna......patrzcie ją.....się wstydła chyba:evil_lol: [quote name='Menrzuś']Daję :multi::loveu: A to Jabłuszkową na ksiuty wzięło.....spoko :pNa co:crazyeye: [quote name='Menrzuś']A to już niech Ci Jabłuszkowa wytłumaczy.....jeszcze oberwę :evil_lol:Kiedy ja nie mam bladego pojecia co to te ksiuty są:roll: Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jabcooooooooooooooooooooo! Oć no tu! Wytłumacz mi!!! :lol: Bosszzz toż on jakims kodem dzisiaj mówi....pojęcia nie mam:roll: Quote
apple Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 [quote name='Menrzuś']:evil_lol::siara::siara::siara:Ćwiniak:loveu: CZeee Izaura oć no tu .....bo czekam:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 4, 2008 Author Posted August 4, 2008 [quote name='apple']Ćwiniak:loveu: CZeee Izaura oć no tu .....bo czekam:loveu: Czeeeeeeeeee.... Jestem... Ale ciebie nie ma... :shake: :loveu: Quote
Menrzuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='apple']Ćwiniak:loveu: Że kto??? :crazyeye: [quote name='Iza i Avanti']Czeeeeeeeeee.... Jestem... Ale ciebie nie ma... :shake: :loveu: Ale ja już jestem :razz: No i co z tym filmem? YouTube się zacięło, cycuś? Quote
Iza i Avanti Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Że kto??? :crazyeye: Ale ja już jestem :razz: No i co z tym filmem? YouTube się zacięło, cycuś? cycuś! :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']cycuś! :evil_lol: Cycuś się nie zacina :eviltong: Dzie ten filmik???? :mad: Quote
Iza i Avanti Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Zdjęcia! Weekend u babci i dziadka... Quote
Iza i Avanti Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Ta to lubi wodę :loveu:.....słodkości :p Uwielbia! Cały weekend sią taplała :roll: Tutaj są zdjęcia jeszcze w pampersie, ale po pewnym czasie to już na golasa biegała :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=-K9zjsITEiA http://pl.youtube.com/watch?v=fW-IfZvKlv8&feature=user Quote
Menrzuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Iza i Avanti']http://pl.youtube.com/watch?v=-K9zjsITEiA http://pl.youtube.com/watch?v=fW-IfZvKlv8&feature=user No to chłopak dzielnie się trzyma jak może tak tego kijasa chrupać :lol: Przecież to cuś wyraźnie Zuzi nie konweniowało :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Kijas został schrypany w całości :-) A Zuzi wszystko konweniowało! Tylko tutaj minkę ma nie teges, bo woda jeszcze zimna była.... Quote
Menrzuś Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kijas został schrypany w całości :-) A Zuzi wszystko konweniowało! Tylko tutaj minkę ma nie teges, bo woda jeszcze zimna była.... Ale przecież wywaliła to cuś, bo zajmowało miejsce na taplanie :evil_lol: Quote
apple Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Wow normalnie szoka doznałam:crazyeye: filmy i foty.....to dla mnie za dużo jak na jeden raz.......muszę iść ochłonąć:evil_lol: Uszzz......Boskie.....Zuzia z wodą.............:p A tą fotę nazywam: Transformers- to ukryta moc:evil_lol::eviltong::loveu: http://images34.fotosik.pl/335/d875796a264a5caa.jpg Quote
apple Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Cioteczko a ty gdzie......boszzz nikogo dzisiaj nie ma:roll: co to się z Wami dzieje:roll: Quote
Menrzuś Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='apple']Cioteczko a ty gdzie......boszzz nikogo dzisiaj nie ma:roll: co to się z Wami dzieje:roll: Ty też ostatnio o różnych porach wskakujesz :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted August 6, 2008 Author Posted August 6, 2008 [quote name='apple']Cioteczko a ty gdzie......boszzz nikogo dzisiaj nie ma:roll: co to się z Wami dzieje:roll: Jestem! Ale Ciebie znów nie ma!!! Quote
apple Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty też ostatnio o różnych porach wskakujesz :eviltong: [quote name='Iza i Avanti']Jestem! Ale Ciebie znów nie ma!!!No jak o rożnych zawsze o tej samej ok 9 a potem jak mi się uda to koło 14 a wy co......raz 10 raz 11 raz 12 co jest z wami......bo doopalony strzepie za takie nieregularności:mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts