Menrzuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple']To ja sie zgłaszam:diabloti: Ooooo Izaaaa Nieeeeeee......z tym batem to już pachnie perwersją :roflt: Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Nieeeeeee......z tym batem to już pachnie perwersją :roflt:Gdzie perwersją:crazyeye:...............bat ci pachnie perwersja:shake: Bosszzzzz toż to niewinny bacik:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple']Gdzie perwersją:crazyeye:...............bat ci pachnie perwersja:shake: Bosszzzzz toż to niewinny bacik:evil_lol: No nie tylko bat - maska, wysoki obcasik, krwista szminka :razz:.....boszszsz - Iza się jeszcze przestraszy i w ogóle nie wejdzie tutaj :roll: Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Menrzuś']No nie tylko bat - maska, wysoki obcasik, krwista szminka :razz:.....boszszsz - Iza się jeszcze przestraszy i w ogóle nie wejdzie tutaj :roll:Coś ty tylko wyczuje te klimaty i już tu bedzie:evil_lol: Nie ma jej jeszcze bo pewno zgubiła gdzies swój bacik:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple']Coś ty tylko wyczuje te klimaty i już tu bedzie:evil_lol: Nie ma jej jeszcze bo pewno zgubiła gdzies swój bacik:evil_lol: .....raczej kabelek do aparatu :evil_lol:.....albo w ogóle aparatu zapomniała:p Quote
Iza i Avanti Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 [quote name='Menrzuś']A to pojutrze to jest jutro czy dzisiaj? :hmmmm: Nie myśl tyle, bo się przegrzejesz... [quote name='apple']No jak czytasz....no jak? Przecież napisała ze się zastanowi JeNdza jedna JeNdza, JeNdza... Wymyślcie coś innego :eviltong: [quote name='Menrzuś']Ale już by było - potem to znowu kabelka zapomni, bakterie będą wyczerpane, itd A że jeNdza, to inna sprawa Następny.... :roll: [quote name='apple']A to jutro to nie było wczoraj a dzisiaj to nie to pojutrze...............się zgubiłam chyba Nooooooooo... Aż kolorek zgubiłaś :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Taaaaaa.....Iza jest miszczynią w kołowaceniu hihihihihhi [quote name='apple']Taaaaa za dużo informacji w jednym zdaniu jak na nas Co? Styki się Wam przepalają? :cool3: [quote name='apple']No dzisiaj to już byś ruszyła doopsko i nas uraczyła swoją śliczną osobą, swoją bystrością umysłu i elokwencją......... No moze trochę przesadziłam......ale musiałam tak napisać co by sie wreszcie zjawiła Uraczam................... [quote name='Menrzuś']A może i trzeba w tego doopalona strzelić, żeby sobie przypomniała o nas? I co? Myślisz, że się boję??? :eviltong: [quote name='Menrzuś']Nieeeeeee......z tym batem to już pachnie perwersją :crazyeye: [quote name='apple']Gdzie perwersją...............bat ci pachnie perwersja Bosszzzzz toż to niewinny bacik O! Mamy takie same poglądy :evil_lol: [quote name='Menrzuś']No nie tylko bat - maska, wysoki obcasik, krwista szminka .....boszszsz - Iza się jeszcze przestraszy i w ogóle nie wejdzie tutaj Ja się nie boję! Niczego i nikogo! A tym bardziej pejczyków, maseczek i innych takich... [quote name='apple']Coś ty tylko wyczuje te klimaty i już tu bedzie Nie ma jej jeszcze bo pewno zgubiła gdzies swój bacik Jeszcze go szukam... A jak nnie znajdę, to zawsze mam pejczyk... Taki do jazdy konnej! [quote name='Menrzuś'].....raczej kabelek do aparatu .....albo w ogóle aparatu zapomniała Ja? Nieeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Iza i Avanti Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Dziś Avanti kończy 10 lat... Myszku mój kochany! Życzę ci: - zdrowia... Bo to dla ciebie najważniejsze. - Dni bez bólu... - Uśmiechu na Twoim cudnym pyszczku... Dziękuję ci: - za to, że jesteś - za każdy dzień spędzony z tobą - za twoją cudowną psią miłość - za twoje oddanie Proszę cię: - zostań jeszcze ze mną... Nie idź do mamy i taty... Nie idź do Hektorka... Oni tam, za TM czekają na ciebie... Ale to jeszcze nie twój czas.. Obiecuję ci: - nie pozwolę ci cierpieć... Avantusiu! Kocham cię skarbku! Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 :multi::multi::multi:AVANTI!!!!! :multi::multi::multi: No to 100 lat kochaniutki:loveu: Zdrówka! Zdrówka! Zdrówka! I jeszcze raz zdrówka! o reszte to zadba Iza:loveu: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Długich psich lat przed sobą w zdrówku.....pełnej michy.....żeby Zuzia za kikutka nie ciągnęła :p.......żeby Pancia miała dużo czasu na spacerki..... miekkiego łóżeczka. I tego czego bym Argonowi życzył :razz: Quote
Iza i Avanti Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Avanti śłicznie dziękuje wujkowi i cioci za życzenia i przesyła moooooooookre buziole! Hau! Quote
Jagoda1 Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Kochany Jubilacie, życzę Ci tylko zdrowia, bo resztę masz....:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Menrzuś']A teraz filmik :razz::diabloti: Postaram się dzisiaj! Jeśli mnie tylko robotą nie zawalą :roll: [quote name='Jagoda*']Kochany Jubilacie, życzę Ci tylko zdrowia, bo resztę masz....:loveu: Dziękujemy Jagódko! :loveu: Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ty się nie staraj ino wstawiaj ciotka:diabloti: A tak poza tym to dawaj pyskacza bo się stęskniłam:loveu: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='apple']Ty się nie staraj ino wstawiaj ciotka:diabloti: A tak poza tym to dawaj pyskacza bo się stęskniłam:loveu: No taaaak.....u mnie mojego pyskacza nie chciała :placz:.....i o tęsknocie też nic nie było :placz::placz: ;) Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Menrzuś']No taaaak.....u mnie mojego pyskacza nie chciała :placz:.....i o tęsknocie też nic nie było :placz::placz: ;)No przeca u ciebie nie mogę bo zaraz byś mnie z miotłą pogonił:evil_lol: No ale tu nie jestem u ciebie to dawaj buziola...............Muuuuuuuuuuuuuua! Zazdrośnik:diabloti::loveu: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='apple']No przeca u ciebie nie mogę bo zaraz byś mnie z miotłą pogonił:evil_lol: No ale tu nie jestem u ciebie to dawaj buziola...............Muuuuuuuuuuuuuua! Zazdrośnik:diabloti::loveu: mmmmmmmmmmmmm :p no i co z tego :eviltong: Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Menrzuś']mmmmmmmmmmmmm :p no i co z tego :eviltong: Chyba cię bardzo nie obslimtałam bo wyglądasz na zadowolonego:evil_lol::diabloti: No nic....przecież ja nic nie mówie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='apple']Chyba cię bardzo nie obslimtałam bo wyglądasz na zadowolonego:evil_lol::diabloti: No nic....przecież ja nic nie mówie:evil_lol: Czekaj, bo jeszcze przeżywam.......mmmmmmmmmmmm :p tylko głośno myślisz.....tak? :eviltong: Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Czekaj, bo jeszcze przeżywam.......mmmmmmmmmmmm :p tylko głośno myślisz.....tak? :eviltong: No dobra......już nie przezywaj bo jeszcze ci się spodoba:evil_lol:;) Nooooo:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='apple']No dobra......już nie przezywaj bo jeszcze ci się spodoba:evil_lol:;) Nooooo:evil_lol: Przecież Ciebie nie przezywam - z rańca zawsze grzeczny jestem :eviltong::evil_lol: JeNdza......ale Izy w jeNdzowatości i tak nie przegonisz :evil_lol: Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież Ciebie nie przezywam - z rańca zawsze grzeczny jestem :eviltong::evil_lol: JeNdza......ale Izy w jeNdzowatości i tak nie przegonisz :evil_lol: To co ty w takim razie przeżywasz....bo sie zgubiłam:roll: Wiem.....to mój wzór niedościgniony:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='apple'] To co ty w takim razie przeżywasz....bo sie zgubiłam:roll: Wiem.....to mój wzór niedościgniony:evil_lol: No przecież piszę, że przeżywam, a Ty mi, że ja przezywam Ciebie :diabloti::roflt: jeszcze troszkę i Ją dościgniesz :eviltong: Quote
apple Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Menrzuś']No przecież piszę, że przeżywam, a Ty mi, że ja przezywam Ciebie :diabloti::roflt: jeszcze troszkę i Ją dościgniesz :eviltong:No to jak nie mnie to co bo nie kumam:cool1::oops: Myślisz.....staram sie:diabloti: Quote
Menrzuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='apple']No to jak nie mnie to co bo nie kumam:cool1::oops: Myślisz.....staram sie:diabloti: Boszszzzzz.....ale tam u Ciebie musi być gorąc :shake::mdleje: jak chorera :loveu: Quote
Recommended Posts