Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Menrzuś napisał(a):To biedak chyba tak samo tęskni za Laponią jak i ja (co wcale nie znaczy że mam takie samo futro :diabloti:) A coś Ty zrobiła Zuzi, że takiego focha strzeliła? :razz: Avanti do swojego futra się przyzwyczaił (a Ty się nie tłumacz, bo jak to mówią: uderz w stół a nożyce się odezwą :evil_lol:) co zrobiłam? Co zrobiłam? Nie pozwoliłam jej swoich staników po domu rozwlekać i wrzucać ich do Avantiego michy z wodą! Wsadziłam doopsko na huśtawkę i siedziała taka naburmuszona chyba z 15 minut!!! Quote
Menrzuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Avanti do swojego futra się przyzwyczaił (a Ty się nie tłumacz, bo jak to mówią: uderz w stół a nożyce się odezwą :evil_lol:) co zrobiłam? Co zrobiłam? Nie pozwoliłam jej swoich staników po domu rozwlekać i wrzucać ich do Avantiego michy z wodą! Wsadziłam doopsko na huśtawkę i siedziała taka naburmuszona chyba z 15 minut!!! Taaaaa.....wg zasady - tylko winny się tłumaczy? :roll::eviltong: To gdzie Ty te staniki trzymasz? Rzucisz to tu, to tam - więc Zuzia poprostu oddała Avantiemu do prania. A Ty tak to wynagrodziłaś - wstydź się :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Taaaaa.....wg zasady - tylko winny się tłumaczy? :roll::eviltong: To gdzie Ty te staniki trzymasz? Rzucisz to tu, to tam - więc Zuzia poprostu oddała Avantiemu do prania. A Ty tak to wynagrodziłaś - wstydź się :eviltong: No jak to gdzie? W szafie! Ale mała cwaniara nauczyła się otwierać szafę i szufladę, no i dawaj! Ma zabawę! :evil_lol: A ja niekoniecznie chcę mieć "wyprane" staniki w "ciżękiej" wodzie.... :angryy: Quote
Menrzuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No jak to gdzie? W szafie! Ale mała cwaniara nauczyła się otwierać szafę i szufladę, no i dawaj! Ma zabawę! :evil_lol: A ja niekoniecznie chcę mieć "wyprane" staniki w "ciżękiej" wodzie.... :angryy: Dziewczynka chciała dobrze i wylądowała w zamknięciu :shake: Biedna Zuzia :roll: :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 Czuję się opuszczona i nie kofffffffana :-( Nikt nawet do mnie nie zajrzał... Się muszę zastanowić, czy zdjęcia jutro wstawić... I filmik... Quote
Menrzuś Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Czuję się opuszczona i nie kofffffffana :-( Nikt nawet do mnie nie zajrzał... Się muszę zastanowić, czy zdjęcia jutro wstawić... I filmik... Pewnie, że zaglądał, tylko że gospodyni nie było :shake:........:eviltong: Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Menrzuś napisał(a):Pewnie, że zaglądał, tylko że gospodyni nie było :shake:........:eviltong: Dzieńdoberek :multi::loveu: Doberek! Zdjęć dziś nie będzie... Mam koopę roboty i wpadłam tylko na chwilkę... Jutro też nie- bo mnie nie będzie... A pojutrze się zastanowię! :loveu: Quote
apple Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czuję się opuszczona i nie kofffffffana :-( Nikt nawet do mnie nie zajrzał... Się muszę zastanowić, czy zdjęcia jutro wstawić... I filmik...[FONT=Century Gothic]No ja juz jestem......oć utulkam:loveu: i dawaj filma:diabloti:[/FONT] Quote
Pysia Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No jasne :mad: Przyszłam na foty opalonej laski Zuzanny i nic :mad: Ktos mi się naraża :diabloti: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [FONT=Century Gothic]Cię nie ma...............................się nudzę................ [/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Doberek! Zdjęć dziś nie będzie... Mam koopę roboty i wpadłam tylko na chwilkę... Jutro też nie- bo mnie nie będzie... A pojutrze się zastanowię! :loveu: A to pojutrze to jest jutro czy dzisiaj? :hmmmm: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']A to pojutrze to jest jutro czy dzisiaj? :hmmmm:[FONT=Century Gothic]jutro:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]jutro:evil_lol:[/FONT] To przez Ciebie jeszcze nie ma tych fot i filmiku :eviltong: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']To przez Ciebie jeszcze nie ma tych fot i filmiku :eviltong: [FONT=Century Gothic]No jak czytasz....no jak? Przecież napisała ze się zastanowi:evil_lol: JeNdza jedna:diabloti::loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jak czytasz....no jak? Przecież napisała ze się zastanowi:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]JeNdza jedna:diabloti::loveu:[/FONT] Ale już by było - potem to znowu kabelka zapomni, bakterie będą wyczerpane, itd :evil_lol: A że jeNdza, to inna sprawa :evil_lol: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale już by było - potem to znowu kabelka zapomni, bakterie będą wyczerpane, itd :evil_lol: A że jeNdza, to inna sprawa :evil_lol: [FONT=Century Gothic]Takkk znamy te numery.................Izaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Oć i zadowalaj nas tu.......................................fotkami:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Takkk znamy te numery.................Izaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Oć i zadowalaj nas tu.......................................fotkami:diabloti:[/FONT] Przecież pisała, że Jej jutro, czyli dzisiaj (chyba to tak było :roll:) nie będzie.... nie zadowoli nas :placz: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Przecież pisała, że Jej jutro, czyli dzisiaj (chyba to tak było :roll:) nie będzie.... nie zadowoli nas :placz:[FONT=Century Gothic]A to jutro to nie było wczoraj a dzisiaj to nie to pojutrze...............się zgubiłam chyba:roll: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to jutro to nie było wczoraj a dzisiaj to nie to pojutrze...............się zgubiłam chyba:roll: [/FONT] Taaaaaa.....Iza jest miszczynią w kołowaceniu :diabloti: Quote
apple Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaaaa.....Iza jest miszczynią w kołowaceniu :diabloti: [FONT=Century Gothic]Taaaaa za dużo informacji w jednym zdaniu jak na nas:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 No dzisiaj to już byś ruszyła doopsko i nas uraczyła swoją śliczną osobą, swoją bystrością umysłu i elokwencją.........:roll: No moze trochę przesadziłam......ale musiałam tak napisać co by sie wreszcie zjawiła:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple']No dzisiaj to już byś ruszyła doopsko i nas uraczyła swoją śliczną osobą, swoją bystrością umysłu i elokwencją.........:roll: No moze trochę przesadziłam......ale musiałam tak napisać co by sie wreszcie zjawiła:diabloti: Faktycznie - z tym doopskiem to przesadziłaś :evil_lol: Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Menrzuś']Faktycznie - z tym doopskiem to przesadziłaś :evil_lol:Buhahahahahahaha myślisz.......qurde ja zawsze przeholuje:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='apple']Buhahahahahahaha myślisz.......qurde ja zawsze przeholuje:evil_lol: A może i trzeba w tego doopalona strzelić, żeby sobie przypomniała o nas? :hmmmm: Quote
apple Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 [quote name='Menrzuś']A może i trzeba w tego doopalona strzelić, żeby sobie przypomniała o nas? :hmmmm: To ja sie zgłaszam:diabloti: Ooooo Izaaaa Quote
Recommended Posts