Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
To biedak chyba tak samo tęskni za Laponią jak i ja (co wcale nie znaczy że mam takie samo futro :diabloti:)

A coś Ty zrobiła Zuzi, że takiego focha strzeliła? :razz:

Avanti do swojego futra się przyzwyczaił (a Ty się nie tłumacz, bo jak to mówią: uderz w stół a nożyce się odezwą :evil_lol:)

co zrobiłam? Co zrobiłam? Nie pozwoliłam jej swoich staników po domu rozwlekać i wrzucać ich do Avantiego michy z wodą! Wsadziłam doopsko na huśtawkę i siedziała taka naburmuszona chyba z 15 minut!!!

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Avanti do swojego futra się przyzwyczaił (a Ty się nie tłumacz, bo jak to mówią: uderz w stół a nożyce się odezwą :evil_lol:)

co zrobiłam? Co zrobiłam? Nie pozwoliłam jej swoich staników po domu rozwlekać i wrzucać ich do Avantiego michy z wodą! Wsadziłam doopsko na huśtawkę i siedziała taka naburmuszona chyba z 15 minut!!!

Taaaaa.....wg zasady - tylko winny się tłumaczy? :roll::eviltong:

To gdzie Ty te staniki trzymasz? Rzucisz to tu, to tam - więc Zuzia poprostu oddała Avantiemu do prania. A Ty tak to wynagrodziłaś - wstydź się :eviltong:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Taaaaa.....wg zasady - tylko winny się tłumaczy? :roll::eviltong:

To gdzie Ty te staniki trzymasz? Rzucisz to tu, to tam - więc Zuzia poprostu oddała Avantiemu do prania. A Ty tak to wynagrodziłaś - wstydź się :eviltong:

No jak to gdzie? W szafie! Ale mała cwaniara nauczyła się otwierać szafę i szufladę, no i dawaj! Ma zabawę! :evil_lol:

A ja niekoniecznie chcę mieć "wyprane" staniki w "ciżękiej" wodzie.... :angryy:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No jak to gdzie? W szafie! Ale mała cwaniara nauczyła się otwierać szafę i szufladę, no i dawaj! Ma zabawę! :evil_lol:

A ja niekoniecznie chcę mieć "wyprane" staniki w "ciżękiej" wodzie.... :angryy:

Dziewczynka chciała dobrze i wylądowała w zamknięciu :shake: Biedna Zuzia :roll:

:eviltong:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Czuję się opuszczona i nie kofffffffana :-( Nikt nawet do mnie nie zajrzał...

Się muszę zastanowić, czy zdjęcia jutro wstawić... I filmik...

Pewnie, że zaglądał, tylko że gospodyni nie było :shake:........:eviltong:

Dzieńdoberek :multi::loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Pewnie, że zaglądał, tylko że gospodyni nie było :shake:........:eviltong:

Dzieńdoberek :multi::loveu:

Doberek! Zdjęć dziś nie będzie... Mam koopę roboty i wpadłam tylko na chwilkę... Jutro też nie- bo mnie nie będzie... A pojutrze się zastanowię!

:loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Czuję się opuszczona i nie kofffffffana :-( Nikt nawet do mnie nie zajrzał...

Się muszę zastanowić, czy zdjęcia jutro wstawić... I filmik...[FONT=Century Gothic]No ja juz jestem......oć utulkam:loveu: i dawaj filma:diabloti:[/FONT]

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Doberek! Zdjęć dziś nie będzie... Mam koopę roboty i wpadłam tylko na chwilkę... Jutro też nie- bo mnie nie będzie... A pojutrze się zastanowię!

:loveu:

A to pojutrze to jest jutro czy dzisiaj? :hmmmm:

Posted

[quote name='Menrzuś']To przez Ciebie jeszcze nie ma tych fot i filmiku :eviltong:
[FONT=Century Gothic]No jak czytasz....no jak? Przecież napisała ze się zastanowi:evil_lol:

JeNdza jedna:diabloti::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No jak czytasz....no jak? Przecież napisała ze się zastanowi:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]JeNdza jedna:diabloti::loveu:[/FONT]
Ale już by było - potem to znowu kabelka zapomni, bakterie będą wyczerpane, itd :evil_lol:

A że jeNdza, to inna sprawa :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale już by było - potem to znowu kabelka zapomni, bakterie będą wyczerpane, itd :evil_lol:

A że jeNdza, to inna sprawa :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]Takkk znamy te numery.................Izaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Oć i zadowalaj nas tu.......................................fotkami:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Takkk znamy te numery.................Izaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Oć i zadowalaj nas tu.......................................fotkami:diabloti:[/FONT]
Przecież pisała, że Jej jutro, czyli dzisiaj (chyba to tak było :roll:) nie będzie.... nie zadowoli nas :placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Przecież pisała, że Jej jutro, czyli dzisiaj (chyba to tak było :roll:) nie będzie.... nie zadowoli nas :placz:[FONT=Century Gothic]A to jutro to nie było wczoraj a dzisiaj to nie to pojutrze...............się zgubiłam chyba:roll: [/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A to jutro to nie było wczoraj a dzisiaj to nie to pojutrze...............się zgubiłam chyba:roll: [/FONT]
Taaaaaa.....Iza jest miszczynią w kołowaceniu :diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Taaaaaa.....Iza jest miszczynią w kołowaceniu :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Taaaaa za dużo informacji w jednym zdaniu jak na nas:evil_lol:[/FONT]

Posted

No dzisiaj to już byś ruszyła doopsko i nas uraczyła swoją śliczną osobą, swoją bystrością umysłu i elokwencją.........:roll:

No moze trochę przesadziłam......ale musiałam tak napisać co by sie wreszcie zjawiła:diabloti:

Posted

[quote name='apple']No dzisiaj to już byś ruszyła doopsko i nas uraczyła swoją śliczną osobą, swoją bystrością umysłu i elokwencją.........:roll:

No moze trochę przesadziłam......ale musiałam tak napisać co by sie wreszcie zjawiła:diabloti:

Faktycznie - z tym doopskiem to przesadziłaś :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Buhahahahahahaha myślisz.......qurde ja zawsze przeholuje:evil_lol:
A może i trzeba w tego doopalona strzelić, żeby sobie przypomniała o nas? :hmmmm:

Posted

[quote name='Menrzuś']A może i trzeba w tego doopalona strzelić, żeby sobie przypomniała o nas? :hmmmm:
To ja sie zgłaszam:diabloti:

Ooooo Izaaaa