Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]W akcie desperacji: Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!:evil_lol:[/FONT]

A co mi tu jak stado wilców wyjesz???

[quote name='Menrzuś']No jakbym Argona widział :diabloti:
Napewno Izę zmiękczyłaś :multi:

Tia... :cool3:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No myśle bo se gardło zdzieram:evil_lol: a fot pewno dalej nie bedzie:cool1:[/FONT]

O! Patrz jak Ty mnie dopsz znasz!!! :p

[quote name='Menrzuś']Wiara cuda czyni :Cool!:

buhahahahahahahahahahaha

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Twoja jeNdzowata jeNdzowatość przerasta moje pojmowanie - foty wklejać mi tu :mad: Co to za fotoblog bez fot? :crazyeye:

Ty uwielbiasz moją jeNdzowatą jeNdzowatość! :evil_lol:

Prafda?

Żeby foty wkleić to ja trzeba mieć! A ja: ni mom!!! :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Twoja jeNdzowata jeNdzowatość przerasta moje pojmowanie - foty wklejać mi tu :mad: Co to za fotoblog bez fot? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]No właśnie......nie zasługujesz co by być w Fotoblogach...........wracać do Grupy Boserów i to już:mad: albo dawaj foty:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To se zrób:diabloti:[/FONT]

Se zrobiłam! :eviltong:

Dziadzio Avanti 5 dni przed 10 urodzinkami :-)

Taki już mam oszroniony pyszczek...

Boczek...

Tyły też jeszcze niczego sobie...

No i nadal kocham patyczki!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Butelka po jakimś napoju... Ale jakim to pytaj się mojego TZ-ta!

Buziaczki[FONT=Century Gothic]Hmmmmmm skądś znam:diabloti:

A co ty już zmykasz:crazyeye::placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Proszę Rybki!

Ze specjalnymi pozdrowieniami! (i z góry przepraszam za niekulturalne zachowanie psa na początku filmu ;-)

http://pl.youtube.com/watch?v=nCt0NdV66rQ[FONT=Century Gothic]Hihihihihihihi:turn-l:[/FONT][FONT=Century Gothic]goopecek[/FONT][FONT=Century Gothic]:loveu: ale fajowy z niego dziadziuś:loveu::loveu::loveu:

Iza ja tam nie wiem co to było tam napisane..........nic nie widziałam:roll::evil_lol:

Aaaaaaaa i jeśli moge coś powiedzieć..........o patyczkach Avantiego:roll: jak on ma te krwawienia to moze nich on lepiej nie gryzie patyczków...............mój wet mówi że to podrażnia błonę śluzową żołądka ...................tak tylko głosno mysle:roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Czuję się dopieszczony :loveu:
[FONT=Century Gothic]Nie przesadzaj................bo się nadmie i już nic nam nie da:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie przesadzaj................bo się nadmie i już nic nam nie da:evil_lol:[/FONT]
Eeeee tam - mamy przecież rażącą siłę przekonywania :evil_lol:......chwila molestowania i nie dość że zdjęcia, to jeszcze się i filmik znalazł :diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hihihihihihihi:turn-l:[/FONT][FONT=Century Gothic]goopecek[/FONT][FONT=Century Gothic] ale fajowy z niego dziadziuś[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Iza ja tam nie wiem co to było tam napisane..........nic nie widziałam[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaa i jeśli moge coś powiedzieć..........o patyczkach Avantiego jak on ma te krwawienia to moze nich on lepiej nie gryzie patyczków...............mój wet mówi że to podrażnia błonę śluzową żołądka ...................tak tylko głosno mysle:roll:[/FONT]

Masz rację, Cioteczko! On tylko od czasu do czasu! Akurat wczoraj miał lepszy dzień, to mu pozwoliłam na szaleństwo!

[quote name='Menrzuś']Czuję się dopieszczony :loveu:

Cieszkam się :loveu:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie przesadzaj................bo się nadmie i już nic nam nie da:evil_lol:[/FONT]

Już się nadełam! :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Eeeee tam - mamy przecież rażącą siłę przekonywania :evil_lol:......chwila molestowania i nie dość że zdjęcia, to jeszcze się i filmik znalazł :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ja myśle że to siła mojego czystego jak kryształ głosu:lol:[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):
Eeeee tam - mamy przecież rażącą siłę przekonywania :evil_lol:......chwila molestowania i nie dość że zdjęcia, to jeszcze się i filmik znalazł :diabloti:

Mam jeszcze jeden, ale to na zaś! :eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja myśle że to siła mojego czystego jak kryształ głosu:lol:[/FONT]
A niech Ci tam będzie, że to ten kryształ :evil_lol: chociaż i ja niemały udział w tym molestowaniu miałem :p
[quote name='Iza i Avanti']Mam jeszcze jeden, ale to na zaś! :eviltong:
Ale Avanti dziarsko się trzyma - już myślałem, że ledwo chodzi, a to dobrze trzymający się starszy chłopak :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
A niech Ci tam będzie, że to ten kryształ :evil_lol: chociaż i ja niemały udział w tym molestowaniu miałem :p

Ale Avanti dziarsko się trzyma - już myślałem, że ledwo chodzi, a to dobrze trzymający się starszy chłopak :loveu:

To był ten jeden z lepszych dni! :p

Posted

Menrzuś napisał(a):
A głos ma jak.....kryształ :lol:
I nawet w upały takie futro ma? :-o

Noooooooooooooo... Ja mam taką specjalną odmianę boksera: długowłosy! To jest prawdziwy sierściuch! :loveu:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Noooooooooooooo... Ja mam taką specjalną odmianę boksera: długowłosy! To jest prawdziwy sierściuch! :loveu:

To biedak chyba tak samo tęskni za Laponią jak i ja (co wcale nie znaczy że mam takie samo futro :diabloti:)

A coś Ty zrobiła Zuzi, że takiego focha strzeliła? :razz: