Iza i Avanti Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]W akcie desperacji: Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!:evil_lol:[/FONT] A co mi tu jak stado wilców wyjesz??? [quote name='Menrzuś']No jakbym Argona widział :diabloti: Napewno Izę zmiękczyłaś :multi: Tia... :cool3: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No myśle bo se gardło zdzieram:evil_lol: a fot pewno dalej nie bedzie:cool1:[/FONT] O! Patrz jak Ty mnie dopsz znasz!!! :p [quote name='Menrzuś']Wiara cuda czyni :Cool!: buhahahahahahahahahahaha Quote
Menrzuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Twoja jeNdzowata jeNdzowatość przerasta moje pojmowanie - foty wklejać mi tu :mad: Co to za fotoblog bez fot? :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Menrzuś napisał(a):Twoja jeNdzowata jeNdzowatość przerasta moje pojmowanie - foty wklejać mi tu :mad: Co to za fotoblog bez fot? :crazyeye: Ty uwielbiasz moją jeNdzowatą jeNdzowatość! :evil_lol: Prafda? Żeby foty wkleić to ja trzeba mieć! A ja: ni mom!!! :eviltong: Quote
apple Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Twoja jeNdzowata jeNdzowatość przerasta moje pojmowanie - foty wklejać mi tu :mad: Co to za fotoblog bez fot? :crazyeye:[FONT=Century Gothic]No właśnie......nie zasługujesz co by być w Fotoblogach...........wracać do Grupy Boserów i to już:mad: albo dawaj foty:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Żeby foty wkleić to ja trzeba mieć! A ja: ni mom!!! :eviltong:[FONT=Century Gothic]To se zrób:diabloti: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To se zrób:diabloti:[/FONT] Se zrobiłam! :eviltong: Dziadzio Avanti 5 dni przed 10 urodzinkami :-) Taki już mam oszroniony pyszczek... Boczek... Tyły też jeszcze niczego sobie... No i nadal kocham patyczki! Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 I jeszcze parę... Mniam! Obrażona na cały świat księżniczka.... Wielbicielka niekonwencjonalnych zabawek... I placów zabaw w miejscach innych niż te do tego przeznaczone! Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Acha! I mam jeszcze dla Was niespodziankę.... Ale to za chwilkę! Quote
apple Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [FONT=Century Gothic]No ależ śliczny dostojny pycholek:loveu: http://images25.fotosik.pl/253/f155209748b61ff9.jpg Hahahahahahaha znajoma minka:evil_lol: http://images32.fotosik.pl/323/329ccef1b5c4509d.jpg Iza....po czym ta butelka?:crazyeye: http://images32.fotosik.pl/323/c2af196c5f5a818f.jpg Witaj:loveu: [/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Butelka po jakimś napoju... Ale jakim to pytaj się mojego TZ-ta! Buziaczki Quote
apple Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Butelka po jakimś napoju... Ale jakim to pytaj się mojego TZ-ta! Buziaczki[FONT=Century Gothic]Hmmmmmm skądś znam:diabloti: A co ty już zmykasz:crazyeye::placz:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Proszę Rybki! Ze specjalnymi pozdrowieniami! (i z góry przepraszam za niekulturalne zachowanie psa na początku filmu ;-) http://pl.youtube.com/watch?v=nCt0NdV66rQ Quote
apple Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Proszę Rybki! Ze specjalnymi pozdrowieniami! (i z góry przepraszam za niekulturalne zachowanie psa na początku filmu ;-) http://pl.youtube.com/watch?v=nCt0NdV66rQ[FONT=Century Gothic]Hihihihihihihi:turn-l:[/FONT][FONT=Century Gothic]goopecek[/FONT][FONT=Century Gothic]:loveu: ale fajowy z niego dziadziuś:loveu::loveu::loveu: Iza ja tam nie wiem co to było tam napisane..........nic nie widziałam:roll::evil_lol: Aaaaaaaa i jeśli moge coś powiedzieć..........o patyczkach Avantiego:roll: jak on ma te krwawienia to moze nich on lepiej nie gryzie patyczków...............mój wet mówi że to podrażnia błonę śluzową żołądka ...................tak tylko głosno mysle:roll:[/FONT] Quote
apple Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Czuję się dopieszczony :loveu: [FONT=Century Gothic]Nie przesadzaj................bo się nadmie i już nic nam nie da:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie przesadzaj................bo się nadmie i już nic nam nie da:evil_lol:[/FONT] Eeeee tam - mamy przecież rażącą siłę przekonywania :evil_lol:......chwila molestowania i nie dość że zdjęcia, to jeszcze się i filmik znalazł :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hihihihihihihi:turn-l:[/FONT][FONT=Century Gothic]goopecek[/FONT][FONT=Century Gothic] ale fajowy z niego dziadziuś[/FONT] [FONT=Century Gothic]Iza ja tam nie wiem co to było tam napisane..........nic nie widziałam[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaa i jeśli moge coś powiedzieć..........o patyczkach Avantiego jak on ma te krwawienia to moze nich on lepiej nie gryzie patyczków...............mój wet mówi że to podrażnia błonę śluzową żołądka ...................tak tylko głosno mysle:roll:[/FONT] Masz rację, Cioteczko! On tylko od czasu do czasu! Akurat wczoraj miał lepszy dzień, to mu pozwoliłam na szaleństwo! [quote name='Menrzuś']Czuję się dopieszczony :loveu: Cieszkam się :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie przesadzaj................bo się nadmie i już nic nam nie da:evil_lol:[/FONT] Już się nadełam! :eviltong: Quote
apple Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Menrzuś']Eeeee tam - mamy przecież rażącą siłę przekonywania :evil_lol:......chwila molestowania i nie dość że zdjęcia, to jeszcze się i filmik znalazł :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ja myśle że to siła mojego czystego jak kryształ głosu:lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeeee tam - mamy przecież rażącą siłę przekonywania :evil_lol:......chwila molestowania i nie dość że zdjęcia, to jeszcze się i filmik znalazł :diabloti: Mam jeszcze jeden, ale to na zaś! :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja myśle że to siła mojego czystego jak kryształ głosu:lol:[/FONT] buuuuuuuuuuuuuuuhahahahahahahahahahaa :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ja myśle że to siła mojego czystego jak kryształ głosu:lol:[/FONT] A niech Ci tam będzie, że to ten kryształ :evil_lol: chociaż i ja niemały udział w tym molestowaniu miałem :p [quote name='Iza i Avanti']Mam jeszcze jeden, ale to na zaś! :eviltong: Ale Avanti dziarsko się trzyma - już myślałem, że ledwo chodzi, a to dobrze trzymający się starszy chłopak :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Menrzuś napisał(a):A niech Ci tam będzie, że to ten kryształ :evil_lol: chociaż i ja niemały udział w tym molestowaniu miałem :p Ale Avanti dziarsko się trzyma - już myślałem, że ledwo chodzi, a to dobrze trzymający się starszy chłopak :loveu: To był ten jeden z lepszych dni! :p Quote
Menrzuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):To był ten jeden z lepszych dni! :p A głos ma jak.....kryształ :lol: I nawet w upały takie futro ma? :-o Quote
Iza i Avanti Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Menrzuś napisał(a):A głos ma jak.....kryształ :lol: I nawet w upały takie futro ma? :-o Noooooooooooooo... Ja mam taką specjalną odmianę boksera: długowłosy! To jest prawdziwy sierściuch! :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Noooooooooooooo... Ja mam taką specjalną odmianę boksera: długowłosy! To jest prawdziwy sierściuch! :loveu: To biedak chyba tak samo tęskni za Laponią jak i ja (co wcale nie znaczy że mam takie samo futro :diabloti:) A coś Ty zrobiła Zuzi, że takiego focha strzeliła? :razz: Quote
Recommended Posts