Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Dopsz! :loveu: A gdzie foty? :razz:.......:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Menrzuś napisał(a):A gdzie foty? :razz:.......:diabloti: Menrzuś :mad: Quote
Menrzuś Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Biorę się do pracy! Papa! I wywinęła kota ogonem :evil_lol: Paaaaaaaaa :loveu: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 [FONT=Century Gothic]Przybyłam co by ci upiekszyć galerię i poprawic dzień[/FONT] [FONT=Century Gothic]:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Przybyłam co by ci upiekszyć galerię i poprawic dzień[/FONT] [FONT=Century Gothic]:B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT] A ja szczekam cały czas na foty :cool1: Dzieńdoberek :multi: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Menrzuś napisał(a):A ja szczekam cały czas na foty :cool1: Dzieńdoberek :multi:[FONT=Century Gothic]Uuuuuuuuuuuuu oj biedny ty:shake:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Uuuuuuuuuuuuu oj biedny ty:shake:[/FONT] Nooooo....siedzę sobie w kąciku i szczekam.....a Iza nic :shake:... buuuuuuu Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Menrzuś napisał(a):Nooooo....siedzę sobie w kąciku i szczekam.....a Iza nic :shake:... buuuuuuu [FONT=Century Gothic]Bossszzz jaka ona bezwzględna............normalnie bezwzgledna :shake: :evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Bossszzz jaka ona bezwzględna............normalnie bezwzgledna :shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] A pewnie - mówi: Szczekaj mi tu, a ja się zastanowię - moooooże wkleję jedną, a jak będę miała dobry humor, to może nawet dwie foty :shake: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Menrzuś napisał(a):A pewnie - mówi: Szczekaj mi tu, a ja się zastanowię - moooooże wkleję jedną, a jak będę miała dobry humor, to może nawet dwie foty :shake:[FONT=Century Gothic]Nie no to nie bezwzględna- po prostu kobieta:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nie no to nie bezwzględna- po prostu kobieta:diabloti:[/FONT] aaaaaaa.......tego nie uwzględniłem. Myślisz, że pcią mi po oczach rzuca nie wklejając fot? :crazyeye: To zbyt skomplikowane jak na ranne myslenie :evil_lol: Quote
apple Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Menrzuś napisał(a):aaaaaaa.......tego nie uwzględniłem. Myślisz, że pcią mi po oczach rzuca nie wklejając fot? :crazyeye: To zbyt skomplikowane jak na ranne myslenie :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No dobra zostawmy skomplikowane tematy:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No dobra zostawmy skomplikowane tematy:evil_lol:[/FONT] No to dalej szczekam na te foty....... :roll: Quote
Iza i Avanti Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Menrzuś napisał(a):A pewnie - mówi: Szczekaj mi tu, a ja się zastanowię - moooooże wkleję jedną, a jak będę miała dobry humor, to może nawet dwie foty :shake: No norrrrrrrrrrrrrmalnie uduszę! :mad: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nie no to nie bezwzględna- po prostu kobieta:diabloti:[/FONT] hihihihihihi :eviltong: Menrzuś napisał(a):aaaaaaa.......tego nie uwzględniłem. Myślisz, że pcią mi po oczach rzuca nie wklejając fot? :crazyeye: To zbyt skomplikowane jak na ranne myslenie :evil_lol: Rzut pcią! Łaaaap! :evil_lol: Menrzuś napisał(a):No to dalej szczekam na te foty....... :roll: Jakoś nie widzę, żebyś tu był.... :roll: Quote
Menrzuś Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No norrrrrrrrrrrrrmalnie uduszę! :mad: Rzut pcią! Łaaaap! :evil_lol: Jakoś nie widzę, żebyś tu był.... :roll: A duś, duś :diabloti: No i rozciapciałaś mi tą pć na twarzy :evil_lol: Musiałem za potrzebą - znowu siedzę i szczekam :shake: Quote
Iza i Avanti Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Menrzuś napisał(a):A duś, duś :diabloti: No i rozciapciałaś mi tą pć na twarzy :evil_lol: Musiałem za potrzebą - znowu siedzę i szczekam :shake: Starłeś już tą peć? :evil_lol: Za potrzebą się nie wychodzi! Się trzyma dopóki nie odpowiem! :diabloti: Quote
apple Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [FONT=Century Gothic]Witajcie paplaki:loveu:............................Iza może jakies foty:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Starłeś już tą peć? :evil_lol: Za potrzebą się nie wychodzi! Się trzyma dopóki nie odpowiem! :diabloti: Tak troszku :razz: To bym w końcu nie szczekał, tylko falsetem piskał :roll::p A tak w ogóle to witanko :razz: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witajcie paplaki:loveu:............................Iza może jakies foty:razz::diabloti:[/FONT] Ty też szczekasz na foty? :diabloti: Quote
apple Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Menrzuś'] Ty też szczekasz na foty? :diabloti:[FONT=Century Gothic]Hau hau:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hau hau:diabloti:[/FONT] Ja też jeszcze trochę poszczekam........ale potem zacznę warczeć!!! :mad: IZAAAAAAA - foty :loveu: Quote
apple Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja też jeszcze trochę poszczekam........ale potem zacznę warczeć!!! :mad: IZAAAAAAA - foty :loveu:[FONT=Century Gothic]W akcie desperacji: Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]W akcie desperacji: Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!:evil_lol:[/FONT] No jakbym Argona widział :diabloti: Napewno Izę zmiękczyłaś :multi: Quote
apple Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Menrzuś']No jakbym Argona widział :diabloti: Napewno Izę zmiękczyłaś :multi: [FONT=Century Gothic]No myśle bo se gardło zdzieram:evil_lol: a fot pewno dalej nie bedzie:cool1:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No myśle bo se gardło zdzieram:evil_lol: a fot pewno dalej nie bedzie:cool1:[/FONT] Wiara cuda czyni :Cool!: Quote
Recommended Posts