Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
a ja zaraz "ałuuułuuuułuuuuuuuuuuuu" do sufitu zrobię :shake:

[FONT=Century Gothic]No to zaczynaj bo coś nie odpisuje........hmmmmm ale brak wiadomości to chyba dobra wiadomosć co?:cool1:[/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]Z Zuzią juz ok Avanti tez przestał już krwawić....ogólnie Iza zajechana i zawalona robotą.....przesyła całusy:loveu:........Uffffffffffffffffffff:roll:

Muszę uciekać.............bo sie zasiedziałam:roll:

papapa:loveu:
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Z Zuzią juz ok Avanti tez przestał już krwawić....ogólnie Iza zajechana i zawalona robotą.....przesyła całusy:loveu:........Uffffffffffffffffffff:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Muszę uciekać.............bo sie zasiedziałam:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]papapa:loveu:[/FONT]

No to oberwie jak się tu znajdzie :mad: za to, że ani słówka :razz:

Śmigaj......miłegoooooooo :multi::loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No to oberwie jak się tu znajdzie :mad: za to, że ani słówka :razz:

Śmigaj......miłegoooooooo :multi::loveu:
[FONT=Century Gothic]No natrzaskaj jej po doopalonie ode mnie też:diabloti:..........Muuuuuuaaa:loveu:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]No natrzaskaj jej po doopalonie ode mnie też:diabloti:..........Muuuuuuaaa:loveu:[/FONT]

Będzie równo puchło :evil_lol:

Pa pa :hand:

Posted

Cześć Kochani! Ja przepraszam, że tak ani słówka, ale dopiero teraz się wyrobiłam... Mówę Wam- masakra!
Zuza w piątek wieczór zaczęłą smarkać... Myślę se: nic to! Z katarem damy radę...
Avanti w sobotę o 17 zaczął krwawić... Tabletek brak! Recepty brak! Łapię za telefon, dzwonię do mojego weta- raz, drugi, trzeci- nie odbiera... Lecznica zamknięta. Avantiemu leci ciurkiem!!! Władowałam go pod prysznic, bo liżąc się, był cały we krwi. Spanikowałam, nie wiedzaiłam co mam robić! Usiadłam i zaczęłam... beczeć!!! TZ pozbierał mnie do koopy, wsadził do auta i wydelegował do lecznicy, która miała dyżur (nomen-omen: Czogała.... wrrrrr)... Tam się wyczekałam, pani wet z łaską wypisała mi receptę (a dlaczego nie z psem (jak miałam z krwawiącym psem oprzyjechać! I co by zrobiła?)? A czy na pewno wrzody? A gdzie jest leczony?), ja w auto i srru do domu! Avantiemu dalej leci... Jedna tabletka, za 3 godziny druga... Cały czas kapie... Pies znowu pod prysznicem, w domu śmierdzi krwią... Niedziela rano: ślady krwi na kaflach, Avanti skrwawiony...No to dawaj: powtórka z rozrywki: tabletki, pod prysznic, pranie wszystkich jego ręczników i szmatek, wietrzenie mieszkania...
Uspokoiło się dopiero ok. 14-15...
Oczywiście w międzyczasie Zuza smarka i kicha...

Jabłuszko! Cioteczko! Strasznie żałuję, że nie mogłyśmy się spotkać :-( Daj mi znać, kiedy będziesz miała czas... Wybierzemy się na piffko z Myszkami...

Menrzusiu! Jabłuszko! Dziękuję za pamięć! Kof Was!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cieszę się, że się podoba! Wpadam za chwilkę! :p

Bardzo ładna, naprawdę :lol: A tak, zapraszam też do mnie, i to nie tylko ciocię Izę i Avanti , ale też wszystkie ciocie ! buziole :loveu:

Posted

Weronika13 napisał(a):
Bardzo ładna, naprawdę :lol: A tak, zapraszam też do mnie, i to nie tylko ciocię Izę i Avanti , ale też wszystkie ciocie ! buziole :loveu:

Weroniczko! Próbowałam do Was zawitać! Niestety Was nie znalazłam! Podaj proszę link do swo
jej galerii!

Menrzuś napisał(a):
Ale Ci się porobiło - tylko współczuć :shake:

Noooooo. Mówię Ci- szok! :shake:

Ale Zuzia dziś wstała bez katarku! A Avanti to mnie rano z zabawką w pysiu przywitał (dawno mu się to nie zdarzyło) :multi:

Posted

[FONT=Century Gothic]Ciotka! Nic się nie martw odbijemy sobie;) Ja się cieszę ze ten dom wariatów masz juz za sobą i że jest ok.....to jest najważniejsze a nie jakies tam piffka;)

Aaaaaaaa i zeby mnie to było oststni raz żebyś mnie pozostawiała w niewiedzy i niepokoju..........bo jak nie to weźmiemy z Menrzusiem i doopalona strzepiemy:mad:

No tom cie postraszyła a teraz mozesz kawy polac:grins:
[/FONT]

Posted

Iza i Avanti napisał(a):

Noooooo. Mówię Ci- szok! :shake:

Ale Zuzia dziś wstała bez katarku! A Avanti to mnie rano z zabawką w pysiu przywitał (dawno mu się to nie zdarzyło) :multi:

Widać dogadali się między sobą i urozmaicili Ci weekend co by nudny nie był :evil_lol:
Fajnie, że juz dobrze.....i niech tak zostanie

Miłegooooo :multi::loveu:

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Ciotka! Nic się nie martw odbijemy sobie;) Ja się cieszę ze ten dom wariatów masz juz za sobą i że jest ok.....to jest najważniejsze a nie jakies tam piffka;)[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaaaaaa i zeby mnie to było oststni raz żebyś mnie pozostawiała w niewiedzy i niepokoju..........bo jak nie to weźmiemy z Menrzusiem i doopalona strzepiemy:mad:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No tom cie postraszyła a teraz mozesz kawy polac:grins:[/FONT]

Pseprasam :oops: siem bojam :smhair2:

Prosz! Częstujcie się!

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Widać dogadali się między sobą i urozmaicili Ci weekend co by nudny nie był :evil_lol:
Fajnie, że juz dobrze.....i niech tak zostanie

Miłegooooo :multi::loveu:

Ja to mam w doopalonie takie ich urozmaicenie! :angryy:

Miłego!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Pseprasam :oops: siem bojam :smhair2:

[FONT=Century Gothic]No!:diabloti:[/FONT]

Prosz! Częstujcie się!

:kaffee_2::kaffee_2::kaffee_2:
[FONT=Century Gothic]Moja lewa:evil_lol: bede po prawicy Menrzusiowej:evil_lol:[/FONT]

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ja to mam w doopalonie takie ich urozmaicenie! :angryy:

Miłego!

Ty o doopalonie nie wspominaj - wczoraj Ci się jeszcze upiekło :eviltong:

Na drugi raz pisać mi tutaj :loveu:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ty o doopalonie nie wspominaj - wczoraj Ci się jeszcze upiekło :eviltong:

Na drugi raz pisać mi tutaj :loveu:

Tak jest! Będę pisać! Niech dziecku snople z nosa wiszą, a psu ciurkiem krew leci! Co tam! Pisać będę! :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Tak jest! Będę pisać! Niech dziecku snople z nosa wiszą, a psu ciurkiem krew leci! Co tam! Pisać będę! :evil_lol:

No przecież nie mówię, że w trakcie akcji :mad:.....oj grabisz sobie :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No przecież nie mówię, że w trakcie akcji :mad:.....oj grabisz sobie :evil_lol:

hihihihihihihihihi :evil_lol:

Po akcji to miałam pranie psa, jego ręczników, i inne takie :evil_lol:

A! No i dziecię się gdzieś tam w międzyczasie posrało... :evil_lol:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
hihihihihihihihihi :evil_lol:

Po akcji to miałam pranie psa, jego ręczników, i inne takie :evil_lol:

A! No i dziecię się gdzieś tam w międzyczasie posrało... :evil_lol: