apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Menrzuś napisał(a):To jakaś odmiana jogi......cycuś takiego :hmmmm: Dba dziewczyna o swoje body :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Chodziałam na jogę i takich cudów tam nie było[/FONT]:hmmmm: [FONT=Century Gothic]A nie pomyliłeś ty sobie jogi z kung-fu?:razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Chodziałam na jogę i takich cudów tam nie było[/FONT]:hmmmm: [FONT=Century Gothic]A nie pomyliłeś ty sobie jogi z kung-fu?:razz:[/FONT] To jakaś turecka odmiana - Iza światowa jest, to i się naoglądała :evil_lol: Fajnie wygląda z tą turecką doniczką na głowie :evil_lol: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Menrzuś napisał(a):To jakaś turecka odmiana - Iza światowa jest, to i się naoglądała :evil_lol: Fajnie wygląda z tą turecką doniczką na głowie :evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 apple napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Jaka Ty nie kumata - nowa moda idzie :razz: :diabloti: Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Menrzuś napisał(a):Jaka Ty nie kumata - nowa moda idzie :razz: :diabloti:[FONT=Century Gothic]No tak niekumata:roll:......tak to jest jak się w domu siedzi i Z jak Zazdrosć oglada:evil_lol: dobrze że ty jesteś tutaj ze mną to mi okno na świat otworzysz:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No tak niekumata:roll:......tak to jest jak się w domu siedzi i Z jak Zazdrosć oglada:evil_lol: dobrze że ty jesteś tutaj ze mną to mi okno na świat otworzysz:evil_lol:[/FONT] Eeeee tam - przesadzasz z tym mNą :roll:......szoka przeżyjesz jak Iza fotki wstawi :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a):W takim momencie wychodzi się z pokoju nie zwracając uwagi na dzidzie - złośnice Wychodzimy! ale ona biegnie za nami i wyje jak stado demonów :diabloti: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Ojojojoj cioteczko widzę ze mamy dwie takie same terrorystki w domu[/FONT] [FONT=Century Gothic]koniecznie musimy się spotkać[/FONT] [FONT=Century Gothic]A teraz oć tu szybko na kaff trzeciego dnia bez ciebie nie przeżyje[/FONT] Ciotka! To na kiedy się umawiamy? Może niedzierla? Ta niedzierla? Tylko czy pogoda będzie? Bo z demonicami w domu to ocipniemy! :evil_lol: :loveu: Menrzuś napisał(a):Iza teraz z przejęciem w oczach i zaciśniętymi wargami szaleje stemplownicą .......odreagowuje Buahahahahahahaha! Walę w co popadnie! :roflt: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha już widzę ten amok.............buhahahahahahaha[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bosszzz Menrzuś ty to masz fantazję[/FONT] Ułańską.... Jeszcze szbelki brakuje... :eviltong: Menrzuś napisał(a):Ty po urlopie jesteś jeszcze odreagowana :p Postawa ja Bruce Lee......okrzyk, takie "łooooooooo" i.......sruuuuu stemplem w papiór Nie! To jest "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia!" i dup w papier :evil_lol: apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Tak tak to widzę i jeszcze ten obłęd w oczach i rozwiana grzywa[/FONT] Grzywy nie poisadam... Chyba... No przynajmniej nie zauważyłam :roll: Menrzuś napisał(a):To jakaś odmiana jogi......cycuś takiego Dba dziewczyna o swoje body Menrzuś napisał(a):To jakaś turecka odmiana - Iza światowa jest, to i się naoglądała Fajnie wygląda z tą turecką doniczką na głowie Turecka joga, doniczka na głowie.... :crazyeye: Cycuś? Raaaaaaaaaaaaaaaaaany, Menrzuś! tobie te Gackowe koopalony szkodzą.... Menrzuś napisał(a):Jaka Ty nie kumata - nowa moda idzie Taaaaaaaaaaa? I pewno ja ją lansuję? Hm? Menrzuś napisał(a):Eeeee tam - przesadzasz z tym mNą ......szoka przeżyjesz jak Iza fotki wstawi Ta! Patrz jak je wstawiam! Quote
Iza i Avanti Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Pysia napisał(a):Dawaj foty i nie gadaj :diabloti: Nie mam świeżynek... Tylko jakieś starocie... :oops: W weekend bedem pstrykać! Quote
apple Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Ciotka! To na kiedy się umawiamy? Może niedzierla? Ta niedzierla? Tylko czy pogoda będzie? Bo z demonicami w domu to ocipniemy! :evil_lol: :loveu: [FONT=Century Gothic]W tą niedzielę....hmmmmm chyba nie mam planów w sumie po obiadku mogły bysmy się spotkać........ tylko jeszcze muszę pogadać z D czy on nie ma jakiś planów już porobinych na niedziele......bo wiesz on tak się najpierw poumawia i nic nie powie a w ostatniej chwili jak ja juz narobie planów, poumawiam się to on wyskakuje jak Filip z konopi i wszystko bierze w łeb:evil_lol:[/FONT] Ułańską.... Jeszcze szbelki brakuje... :eviltong: [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha:evil_lol: i kasztanki:evil_lol:[/FONT] Nie! To jest "iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia!" i dup w papier :evil_lol: [FONT=Century Gothic]przeczytałam pierdu w papiery:evil_lol:[/FONT] Grzywy nie poisadam... Chyba... No przynajmniej nie zauważyłam :roll: [FONT=Century Gothic]no jak to nie posiadasz.....łysa jesteś:crazyeye:[/FONT] Ta! Patrz jak je wstawiam![FONT=Century Gothic]Nooooo super foty......suuuuper:thumbs: [/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nooooo super foty......suuuuper:thumbs:[/FONT] :diabloti::diabloti::diabloti: Kof Cię, wiesz? :loveu: To pogadaj z TZ-tem... Ja też bym chyba musiała, nie? :roll: I jak co, to podaj godzinę i stawię się u Cię. Niech moje dziecko wie, co to normalny bokser :p Quote
Menrzuś Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Dawaj foty....a nie jakieś tam pitu-pitu :mad: :loveu: Quote
apple Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Kof Cię, wiesz? :loveu: [FONT=Century Gothic]no wiesz:oops:[/FONT] To pogadaj z TZ-tem... Ja też bym chyba musiała, nie? :roll: I jak co, to podaj godzinę i stawię się u Cię. Niech moje dziecko wie, co to normalny bokser :p[FONT=Century Gothic]Bossszzzz u mnie:crazyeye: a ja mam nie posprzatane:nerwy: może umówmy się gdzieś na spacerek może do parku Chorzowskiego? Można pospacerować, Ala trochę pogoni bo juz ją energia rozsadza, mozna usiąść napić się piffka:razz: No chyba że bardzo chcesz zobaczyć mój bałagan :evil_lol: to zapraszam....tylko ze u mnie ciasnota straszna a jeszcze jak Kronos zoabczy nowe dziecko to już w ogóle chałpę mi rozniesie[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic] No nie wiem myślałam tak po obiadku tak o 16:roll: To daj znac na co się decydujemy.......... Muuuuuuuuuuuuaaaaaaa!:loveu: [/FONT] Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 [FONT=Century Gothic]Jestem!:multi: Jak tam Avanti:roll: i jak tam Zuzol mały....Iza oć i melduj nooooo......niecierpliwię sie i niepokoję:cool1:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Pewnie fotki wkleja :lol: Cześć Izaaaaaaa:multi::loveu: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Pewnie fotki wkleja :lol: Cześć Izaaaaaaa:multi::loveu: [FONT=Century Gothic]Taaaa fotki już wcześniej to bym się globalnego zlodowacenia spodziewala niż tych fotek:evil_lol:........mam nadzieje że wszystko ok....bo miałysmy się spotkać i nici bo Zuzia podobo przeziębiona no i Avanti znowu krwawił:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Taaaa fotki już wcześniej to bym się globalnego zlodowacenia spodziewala niż tych fotek:evil_lol:........mam nadzieje że wszystko ok....bo miałysmy się spotkać i nici bo Zuzia podobo przeziębiona no i Avanti znowu krwawił:roll:[/FONT] Aaaaa.....to nic nie wiedziałem :shake: Może w domu została? Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaa.....to nic nie wiedziałem :shake: Może w domu została? [FONT=Century Gothic]No może....nic nie daje znać a ja sie tu niepokoję......chyba skrobnę sms-ka:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No może....nic nie daje znać a ja sie tu niepokoję......chyba skrobnę sms-ka:roll:[/FONT] Skrobnij.....i daj znać :roll: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Skrobnij.....i daj znać :roll:[FONT=Century Gothic]Na pewno;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Na pewno;)[/FONT] To szczekam...:cool1: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Menrzuś napisał(a):To szczekam...:cool1:[FONT=Century Gothic]wysłałam i też szczekam[/FONT]:roll: Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]wysłałam i też szczekam[/FONT]:roll: tup, tup.....tup, tup.....tup, tup..... Już odpisała? :razz: Quote
apple Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Menrzuś napisał(a):tup, tup.....tup, tup.....tup, tup..... Już odpisała? :razz:[FONT=Century Gothic]:cool1: nie.......... wciąż szczekam:cool1:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]:cool1: nie.......... wciąż szczekam:cool1:[/FONT] a ja zaraz "ałuuułuuuułuuuuuuuuuuuu" do sufitu zrobię :shake: Quote
Recommended Posts