Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty tylko głośno myslisz :eviltong::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Dobra ciiii bo jak wróci to się sfocha i znów ja bede musiała przepraszać a nie mam dzisiaj weny:evil_lol:[/FONT]

To ja jestem na FB? :crazyeye:

[FONT=Century Gothic]A czy ja coś takiego powiedziałam. Nie! Ty jestes tam gdzie byłeś bo Admini robili szarady tylko na FB......cwaniaczek:razz::evil_lol:[/FONT]

Noooo....i do 3go już masz blisko :razz:.....zmutancisz sięcałkiem :diabloti:[FONT=Century Gothic]Jakie to ekscytujące...........to ile jeszcze mi zostało?:cool3:
[/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jakie to ekscytujące...........to ile jeszcze mi zostało?:cool3:[/FONT]

Aaaaaaa.....dzisiaj jesteś nastawiona na destrukcję? :razz:.....nie dotykać, bo ugryziesz? :razz:......:loveu:

Trzeba wiedzieć gdzie się usadowić :evil_lol:

A ja już miałem 4, a teraz znowu 3 :crazyeye:......Tobie też z 500 postów usunęli. Nie wiem o co tu chodzi - mięszają, mięszają.....a potem wciskają, że mamy złe oprogramowanie i proponuja bramke proxy :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Aaaaaaa.....dzisiaj jesteś nastawiona na destrukcję? :razz:.....nie dotykać, bo ugryziesz? :razz:......:loveu:

[FONT=Century Gothic]Wybrane osoby z pakietem vipowskim są bezpieczne bez wzgledu na stan mojego humoru:lol:[/FONT]

Trzeba wiedzieć gdzie się usadowić :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]taaa no mówię przecież że cwanieczek:evil_lol:[/FONT]

A ja już miałem 4, a teraz znowu 3 :crazyeye:......Tobie też z 500 postów usunęli. Nie wiem o co tu chodzi - mięszają, mięszają.....a potem wciskają, że mamy złe oprogramowanie i proponuja bramke proxy :shake:[FONT=Century Gothic]Noooo koszmar, ja już nic nie wiem co się dzieje na Dogo, nie nadążam za zmianami.....ponoć są jakieś nowe regulaminy ja nawet nie wiem co się pozmieniało...... Ale swoją drogą zgadzam sie......sami nie wiedzą już co mają robić, kombinują jak koń pod górę a potem się dziwią że się wsio psuje:cool1:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Noooo koszmar, ja już nic nie wiem co się dzieje na Dogo, nie nadążam za zmianami.....ponoć są jakieś nowe regulaminy ja nawet nie wiem co się pozmieniało...... Ale swoją drogą zgadzam sie......sami nie wiedzą już co mają robić, kombinują jak koń pod górę a potem się dziwią że się wsio psuje:cool1:[/FONT]

Cuś takiego - Ty to potrafisz przebierać w towarzystwie :razz:

ale nie "warszawiaczek" :evil_lol:

Nas zmiany właściwie nie dotyczą - głównie dla założycieli bazarków. Więc bez paniki.
Zmieniają, potem wracają do poprzednich ustawień - widocznie ręce ich sFędzą

Posted

[quote name='Menrzuś']Cuś takiego - Ty to potrafisz przebierać w towarzystwie :razz:

[FONT=Century Gothic]No ba :B-fly: gwiazdy muszą sobie radzić:evil_lol:[/FONT]

ale nie "warszawiaczek" :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Nie no co to to nie:shake:;)[/FONT]

Nas zmiany właściwie nie dotyczą - głównie dla założycieli bazarków. Więc bez paniki.
Zmieniają, potem wracają do poprzednich ustawień - widocznie ręce ich sFędzą[FONT=Century Gothic]Uffff to dopsszzz bo juz myslałam ze gdzies nieswiadomie złamałam regulamin i by mnie zamknęli albo co:evil_lol:

No i moja mała Niunia daje mi znaki co bym juz opuściała Dogo....no nic bede sie zbierać.....całuje:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uffff to dopsszzz bo juz myslałam ze gdzies nieswiadomie złamałam regulamin i by mnie zamknęli albo co:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]No i moja mała Niunia daje mi znaki co bym juz opuściała Dogo....no nic bede sie zbierać.....całuje:loveu:[/FONT]
Tylko nie wybuchnij jak supernowa :diabloti:

Japkóf nie ruszają ;)

Buziolce na dobry dzień :loveu::hand:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko nie wybuchnij jak supernowa :diabloti:
[FONT=Century Gothic]
Phhhiiiii:roll:

:evil_lol:;)
[/FONT]

Japkóf nie ruszają ;)

Buziolce na dobry dzień :loveu::hand:[FONT=Century Gothic]To papa:loveu: trzym się ciepło, bezapachowo i sucho:evil_lol:;)[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]To papa:loveu: trzym się ciepło, bezapachowo i sucho:evil_lol:;)[/FONT]
To ostatnie to tylko marzenia ściętej głowy :shake:.....eeeeeech

:hand:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No czeeeeeeeeeeeee gaduły! Dwie strony wygadaliście! Ale u mnie se postów nie nabijecie! :evil_lol:

Wróciłam do koondolwej galeryi! juuuuuuuuuuuuuupi!

Eeeee tam....to se idę stąd :diabloti:

Czeeeee Iza :multi:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
no soooooo Ty! Nie ić! :placz:

Przecież i tak wiesz, że bym sobie nie poszedł :p.....jesteś skazana już na naszą dwójkę - to Twoja pokuta :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Przecież i tak wiesz, że bym sobie nie poszedł :p.....jesteś skazana już na naszą dwójkę - to Twoja pokuta :diabloti:

Tak to ja mogę wieczność pokutować :loveu:

Pysia napisał(a):
Kilka słów proszę o mej ulubienicy :mad:
Witaj Izuniu :multi:

Kilka słów o Twojej ulubienicy? w kilku słowach to się nie da!

Mały zbój jak nie spi, to biega.
Cały czas!
Cały dzień!
I rozrabia :evil_lol:- wyciąga mi ubrania z garderoby i lata po mieszkaniu z moimi np.: stanikami. Wyrzuca swoje ubranka i zakłada sobie spódniczki na głowę! Rozrzuca zabawki po całym domu i przy okazji rzuca nimi w Avantiego. Rzuca się na podłogę i tupie ze wściekłości nogami! Wrzeszczy jak jej czegoś nie pozwolę zrobić lub zabrać.
Jest wesołym chochlikiem! Bardzo rzadko płacze czy marudzi.
Wybredna w jedzeniu- czego nie zna, tego nie ruszy. Uwielbia suchy chleb :crazyeye: (masłem nie może być posmarowany, bo wg. Zuzi jest jakiś taki fuuuuuuuuuuuuj)
Uwielbia się kąpać pod prysznicem
Zaczyna mówic: mama, tata, baba, da (daj), jak coś chce to pokazuje paluszkiem i mówi: to, zamiast pa pa- bye, cio (co?) ... :loveu:

Długo by opisywać... Cofnij się parę stron do tyłu, tam są najświeższe zdjęcia!

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Pysiu! Ona potrafi "szczupakiem" na ziemi wylądować. Nie zwracamy na te jej ataki złości uwagi, ale ona w dalszym ciągu uważa, że takim zachowaniem wymusi to, co chce...

W takim momencie wychodzi się z pokoju nie zwracając uwagi na dzidzie - złośnice ;)

Posted

[FONT=Century Gothic]Ojojojoj cioteczko widzę ze mamy dwie takie same terrorystki w domu:evil_lol:
[/FONT][FONT=Century Gothic] koniecznie musimy się spotkać:lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]
A teraz oć tu szybko na kaff trzeciego dnia bez ciebie nie przeżyje:shake:
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Ojojojoj cioteczko widzę ze mamy dwie takie same terrorystki w domu:evil_lol:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]koniecznie musimy się spotkać:lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A teraz oć tu szybko na kaff trzeciego dnia bez ciebie nie przeżyje:shake:[/FONT]

Iza teraz z przejęciem w oczach i zaciśniętymi wargami szaleje stemplownicą :evil_lol:.......odreagowuje :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Iza teraz z przejęciem w oczach i zaciśniętymi wargami szaleje stemplownicą :evil_lol:.......odreagowuje :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha już widzę ten amok.............buhahahahahahaha:roflt:

Bosszzz Menrzuś ty to masz fantazję:evil_lol:
[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha już widzę ten amok.............buhahahahahahaha:roflt:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Bosszzz Menrzuś ty to masz fantazję:evil_lol:[/FONT]

No wiesz - trzeba zrozumieć dziewczynę :evil_lol:

A jakie dzwięki wydaje? :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No wiesz - trzeba zrozumieć dziewczynę :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]No tak a jak mam odreagować kiedy nie mam pod ręką stemplownicy?:placz:[/FONT]

A jakie dzwięki wydaje? :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Proszę nie podpuszczaj mnie:diabloti:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Proszę nie podpuszczaj mnie:diabloti:[/FONT]

Ty po urlopie jesteś jeszcze odreagowana :p

Postawa ja Bruce Lee......okrzyk, takie "łooooooooo" i.......sruuuuu stemplem w papiór :multi::evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ty po urlopie jesteś jeszcze odreagowana :p

Postawa ja Bruce Lee......okrzyk, takie "łooooooooo" i.......sruuuuu stemplem w papiór :multi::evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Tak tak to widzę i jeszcze ten obłęd w oczach i rozwiana grzywa:evil_lol:[/FONT]

Posted

apple napisał(a):
[FONT=Century Gothic]Tak tak to widzę i jeszcze ten obłęd w oczach i rozwiana grzywa:evil_lol:[/FONT]

To jakaś odmiana jogi......cycuś takiego :hmmmm:
Dba dziewczyna o swoje body :evil_lol: