Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeeeee tam pitolisz:eviltong:[/FONT] Ooooo, dzięki - to Ty bierzesz się za rzadkie, a ja za gęste :diabloti: To coś Ty tam za wygibasy wyprawiała? :crazyeye: To i tak słodkie było:diabloti: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Ooooo, dzięki - to Ty bierzesz się za rzadkie, a ja za gęste :diabloti: [FONT=Century Gothic]No ja wiedziałm że weźmiesz kobiete do czarnej roboty:evil_lol:[/FONT] To coś Ty tam za wygibasy wyprawiała? :crazyeye: [FONT=Century Gothic]No tak trochę się zapomniałam:roll::oops:[/FONT] To i tak słodkie było:diabloti:[FONT=Century Gothic]No coś ty:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty:diabloti:[/FONT] No przecież miałaś być ze mną w tych trudnych chwilach :roll::evil_lol: A miałaś spokojnie plecki wygrzać.....:shake: Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Jak to o czym mówię? Przenieśli Cię z fotoblogów na II grupę - na boksery..... Wczoraj szukałam Cię baaaaaaaaaaardzo długo.... Poznikali przyjaciele. Znalezienie ich graniczy z cudem :roll: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):Jak to o czym mówię? Przenieśli Cię z fotoblogów na II grupę - na boksery..... Wczoraj szukałam Cię baaaaaaaaaaardzo długo.... Poznikali przyjaciele. Znalezienie ich graniczy z cudem :roll: Jak to przenieśli? :crazyeye: Mnie? :crazyeye: Mua? :crazyeye: O żesz... :angryy: Jesooooooooooooooo! Czy oni prace remontowo-budowlane robią??? :shake: A Ciebie też przenieśli??? Quote
Pysia Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jak to przenieśli? :crazyeye: Mnie? :crazyeye: Mua? :crazyeye: O żesz... :angryy: Jesooooooooooooooo! Czy oni prace remontowo-budowlane robią??? :shake: A Ciebie też przenieśli??? Ja mam koondle :diabloti: Zmiataj do Administracji krzyczeć :mad: Bo nie mam ochoty sobie postów nabijać u Cię :cool1: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):Ja mam koondle :diabloti: Zmiataj do Administracji krzyczeć :mad: Bo nie mam ochoty sobie postów nabijać u Cię :cool1: No przeca ja też mam koondla! Nie widać? Toż to koondel pełnym pyskiem! To co? Mam do nich pw wyslać, czy co?:roll: Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']No przecież miałaś być ze mną w tych trudnych chwilach :roll::evil_lol: [FONT=Century Gothic]Zaaaaaaawsze:roll::diabloti:[/FONT] A miałaś spokojnie plecki wygrzać.....:shake:[FONT=Century Gothic]No spokojnie wygrzewałam:roll:[/FONT] Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [FONT=Century Gothic]IZA! Ciepnij tymi papiórami i choć na kaffe:razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No spokojnie wygrzewałam:roll:[/FONT] No to gdzieś ten kręgosłup pchała??? :shake: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]IZA! Ciepnij tymi papiórami i choć na kaffe:razz:[/FONT] Może Izę te papióry przysypały i pomocy potrzebuje? :-o Izaaaaaaaaaaaaa........ Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']No to gdzieś ten kręgosłup pchała??? :shake: [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaahhhh zapytaj gdzie nie pchałam:diabloti:[/FONT] Może Izę te papióry przysypały i pomocy potrzebuje? :-o Izaaaaaaaaaaaaa........[FONT=Century Gothic]No coś ty....Iza da rade.....chyba:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty....Iza da rade.....chyba:roll:[/FONT] Dobra :mdleje:.....to gdzie nie pchałaś? :razz: Ale Iza taka wątlutka......ciężko będzie :shake: Izaaaaaaaa.......dasz radę :multi: Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra :mdleje:.....to gdzie nie pchałaś? :razz: [FONT=Century Gothic]Do kuchni:diabloti:[/FONT] Ale Iza taka wątlutka......ciężko będzie :shake: Izaaaaaaaa.......dasz radę :multi:[FONT=Century Gothic]Eeeee tam w małym ciałku koopa energii:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Eeeee tam w małym ciałku koopa energii:evil_lol:[/FONT] Z tą koopą to nie przesadzaj :diabloti: Quote
apple Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Menrzuś']Z tą koopą to nie przesadzaj :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ochhh przepraszam zapomniałam że ty wrażliwy jestes na to słowo:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ochhh przepraszam zapomniałam że ty wrażliwy jestes na to słowo:evil_lol:[/FONT] ja to małe piwo, ale ta wątlutka zaraz się rozsierdzi :evil_lol: Quote
Pysia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Akcja " Palimy rodowody" zakończona :diabloti: Mozesz poprosić moda o przeniesienie na FB ;) Już wolno wracać :multi: Quote
Iza i Avanti Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]IZA! Ciepnij tymi papiórami i choć na kaffe:razz:[/FONT] Taaaaaa... Ja ciepnę papiórami, a szef mną.... [quote name='Menrzuś']No to gdzieś ten kręgosłup pchała??? :shake: Może Izę te papióry przysypały i pomocy potrzebuje? :-o Izaaaaaaaaaaaaa........ Przysypały! I nie mogę się wykopać! [quote name='Menrzuś']Z tą koopą to nie przesadzaj :diabloti: hihihihihihihihii [quote name='Menrzuś']ja to małe piwo, ale ta wątlutka zaraz się rozsierdzi :evil_lol: Eeeeeee, tam! Ja? :crazyeye: Mua? :crazyeye: [quote name='Pysia']Akcja " Palimy rodowody" zakończona :diabloti: Mozesz poprosić moda o przeniesienie na FB ;) Już wolno wracać :multi: No to lecem pisać pw! Quote
Menrzuś Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Bidulka - lato, a Ty pod papiórową kołderką :shake:.....powiedz, że masz na papiór alergię :evil_lol: i jak będzie ich za dużo, to skończy się na L4 :diabloti: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']Bidulka - lato, a Ty pod papiórową kołderką :shake:.....powiedz, że masz na papiór alergię :evil_lol: i jak będzie ich za dużo, to skończy się na L4 :diabloti:[FONT=Century Gothic]Podjudzacz:diabloti: A jak cię wyleją to powie ze tak tylko proponował:diabloti: IZZZZZZZZAAAAAAA! NO OĆ ŻESZ JUŻ!!!!!:roll: P.S. A jaka to różnica czy jestes w grupie boksery czy w fotoblogu? Bo wg mnie to chyba wsio rawno[/FONT][FONT=Century Gothic]:roll: ale ja się nie znam..... [/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Podjudzacz:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A jak cię wyleją to powie ze tak tylko proponował:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]IZZZZZZZZAAAAAAA! NO OĆ ŻESZ JUŻ!!!!!:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]P.S. A jaka to różnica czy jestes w grupie boksery czy w fotoblogu? Bo wg mnie to chyba wsio rawno[/FONT][FONT=Century Gothic]:roll: ale ja się nie znam.....[/FONT] A gdzie by taką drugą specjalistkę znaleźli? :p Dla czytacza jest problem - poprzednio było wszystko w jednym dziale, a teraz trzeba szukać. Ale jak się ma w subskrypcji, to żadna różnica. Izaaaaaaaa......gdzieś że :placz: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']A gdzie by taką drugą specjalistkę znaleźli? :p Dla czytacza jest problem - poprzednio było wszystko w jednym dziale, a teraz trzeba szukać. Ale jak się ma w subskrypcji, to żadna różnica. Izaaaaaaaa......gdzieś że :placz:[FONT=Century Gothic]w UP?:diabloti: A no chyba że tak:cool1: to do kogo to trzeba pisać o przeniesienie:roll: IZA NO NIE DRAŻNIJ LWA:mad::evil_lol: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]w UP?:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A no chyba że tak:cool1: to do kogo to trzeba pisać o przeniesienie:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]IZA NO NIE DRAŻNIJ LWA:mad::evil_lol:[/FONT] No co Ty - Iza to wysoce wyspecjalizowana specjalistka przecież :razz: A nie wiem - mnie nie przenieśli :evil_lol:.....pewnie nie wiedzieli czy na bokserki, czy na buldożki :lol: Quote
apple Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Menrzuś']No co Ty - Iza to wysoce wyspecjalizowana specjalistka przecież :razz: [FONT=Century Gothic]No a czy ja coś powiedziałam:roll::diabloti:[/FONT] A nie wiem - mnie nie przenieśli :evil_lol:.....pewnie nie wiedzieli czy na bokserki, czy na buldożki :lol:[FONT=Century Gothic]Niezidentyfikowane obiekty zostają na FB:evil_lol: Ale nie wiem czy się przenosić....w sumie jesli się przeniosę znowu bede musiała do usra..... śmirci czekac na następny ogonek a tak sobie ponabijam:evil_lol::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Niezidentyfikowane obiekty zostają na FB:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale nie wiem czy się przenosić....w sumie jesli się przeniosę znowu bede musiała do usra..... śmirci czekac na następny ogonek a tak sobie ponabijam:evil_lol::diabloti:[/FONT] Ty tylko głośno myslisz :eviltong::evil_lol: To ja jestem na FB? :crazyeye: Noooo....i do 3go już masz blisko :razz:.....zmutancisz sięcałkiem :diabloti: Quote
Recommended Posts