Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Fcale nie łaciata, to ten pepla Menrzuś posiał taki ferment :evil_lol:a to fcale że nie prawda jest:roll:, tylko mi się trochę skórka na prawej nóżce złuszczyła, a tu już ze łaciata:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A kolorku nie straciłam - fcale:eviltong:[/FONT]

No dopsz! Nie jesteś łaciata! :roll:

Jesteś łuszcząca! :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mordokleją tez nie jestem:roll::evil_lol:[/FONT]

hihhihihihihihi

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No dopsz! Nie jesteś łaciata! :roll:

Jesteś łuszcząca! :evil_lol:

hihhihihihihihi[FONT=Century Gothic]No i tak to jest powiedzieć o jedno słowo za dużo....wszystko ci wypomną- WSZYSTKO:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - miód na sercu, a krówka na nóżce :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ty nie masz jakiej koopy do zebrania przypadkiem:razz::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty nie masz jakiej koopy do zebrania przypadkiem:razz::diabloti:[/FONT]
Chwilowo bestia padła - inaczej by mnie tu nie było :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - miód na sercu, a krówka na nóżce :diabloti:

Krówka na nóżce? :crazyeye: A jak ona się tam utrzymuje? Taka duża? Na takiej małej nóżce? :crazyeye:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i tak to jest powiedzieć o jedno słowo za dużo....wszystko ci wypomną- WSZYSTKO:evil_lol:[/FONT]

:cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']Chwilowo bestia padła - inaczej by mnie tu nie było :eviltong:[FONT=Century Gothic]Ładuje bateryjki:diabloti:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Krówka na nóżce? :crazyeye: A jak ona się tam utrzymuje? Taka duża? Na takiej małej nóżce? :crazyeye:

:cool3:[FONT=Century Gothic]Ja bym zadała inne pytanie:roll: A co ona robi na tej nóżce:razz::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']buuuuuuuuuuhahahahahahaha!
[FONT=Century Gothic]Ciiiiiii bo się jeszcze spfyfa i se pójdzie nabzdyczony:evil_lol:[/FONT]

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Krówka na nóżce? :crazyeye: A jak ona się tam utrzymuje? Taka duża? Na takiej małej nóżce? :crazyeye:

:cool3:

No przecież nie napiszę, że "cielę" :evil_lol:
Iza i Avanti napisał(a):
buuuuuuuuuuhahahahahahaha!

:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ładuje bateryjki:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ja bym zadała inne pytanie:roll: A co ona robi na tej nóżce:razz::diabloti:[/FONT]

No jak to co? Pasie się! :cool1:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciiiiiii bo się jeszcze spfyfa i se pójdzie nabzdyczony:evil_lol:[/FONT]

Menrzuś się nigdy nie bzdyczy! :cool3:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciiiiiii bo się jeszcze spfyfa i se pójdzie nabzdyczony:evil_lol:[/FONT]
Dzisiaj jestem w opcji "łagodny dla świata" :evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ładuje bateryjki:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Ja bym zadała inne pytanie:roll: A co ona robi na tej nóżce:razz::diabloti:[/FONT]

Ja bym raczej powiedział - trawi......żeby mnie zaraz zaskoczyć możliwością przetwórczą organizmu :p

Przecież jest na Twojej, więc sama się jej spytaj ;)

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
No jak to co? Pasie się! :cool1:

Menrzuś się nigdy nie bzdyczy! :cool3:

No co Ty - Japkowa regularnie trawkę depiluje - krówka padłaby z głodu :diabloti:
Iza i Avanti napisał(a):
Noooo. Lepiej nie bo znowu nam pfyfnie!

:eviltong:

Pppppppppppppppfffffffffffffffffffffff :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No jak to co? Pasie się! :cool1:

[FONT=Century Gothic]Ooooooo co to to nie........................jestem po depilacji, chaszczory usunięte:evil_lol:[/FONT]

Menrzuś się nigdy nie bzdyczy! :cool3:[FONT=Century Gothic]No wiesz kiedyś musi byc ten pierwszy raz:diabloti:[/FONT]

[quote name='Iza i Avanti']Noooo. Lepiej nie bo znowu nam pfyfnie!

:eviltong:[FONT=Century Gothic]Pfff......................... albo nie nie zrobię wam tej przyjemności:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']Dzisiaj jestem w opcji "łagodny dla świata" :evil_lol:
[FONT=Century Gothic]
Aaaaaaaaaaaa a jakie sa jeszcze te insze opcje:roll:
[/FONT]

Ja bym raczej powiedział - trawi......żeby mnie zaraz zaskoczyć możliwością przetwórczą organizmu :p

[FONT=Century Gothic]
Czyli po naszemu

KOOPA
[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT]

Przecież jest na Twojej, więc sama się jej spytaj ;)[FONT=Century Gothic]No coś ty...........to nie wypada:evil_lol:[/FONT]

[quote name='Menrzuś']No co Ty - Japkowa regularnie trawkę depiluje - krówka padłaby z głodu :diabloti:
[FONT=Century Gothic]
No własnie:lol:
[/FONT]

Pppppppppppppppfffffffffffffffffffffff :loveu:[FONT=Century Gothic]Co za pffff się pytam:lol:[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):
No co Ty - Japkowa regularnie trawkę depiluje - krówka padłaby z głodu :diabloti:

Pppppppppppppppfffffffffffffffffffffff :loveu:

Mówisz? A skąd wiesz, że regularnie? :cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mówisz? A skąd wiesz, że regularnie? :cool3:
[FONT=Century Gothic]Ciiiiiii Menrzusiu- milczenie jest złotem:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty...........to nie wypada:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Co za pffff się pytam:lol:[/FONT]

Żeby tylko koopa :roll:
Co Ci tam znowu wypada? :crazyeye:
A tak mi się wymskŁo:eviltong:
[quote name='Iza i Avanti']Mówisz? A skąd wiesz, że regularnie? :cool3:
A mamy z Jabłuszkową pewne tajemnice :cool3:.......:diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Żeby tylko koopa :roll:

[FONT=Century Gothic]buhahahahahahaha le masz wesoło:evil_lol:[/FONT]
Co Ci tam znowu wypada? :crazyeye:

[FONT=Century Gothic]No mnie zawsze coś wypada:evil_lol:[/FONT]
A tak mi się wymskŁo:eviltong:

[FONT=Century Gothic]No i rozdziewiczyłyśmy Menrzusia:evil_lol::diabloti:[/FONT]

A mamy z Jabłuszkową pewne tajemnice :cool3:.......:diabloti:[FONT=Century Gothic]taaaaaa:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taaaaaa:diabloti:[/FONT]

Wesoło jak chorera - papier z rolki na długość rozłożonych rąk, szybkie składanie i.......do boju :diabloti:

To już się sypiesz? :crazyeye: Boszszsz..... :roll:

Że co zrobiłyście???? :crazyeye:

Noooooooo :razz::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Wesoło jak chorera - papier z rolki na długość rozłożonych rąk, szybkie składanie i.......do boju :diabloti:

[FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha no to na froncie już byłeś a kiedy przejdziesz do rezerwy?:evil_lol:[/FONT]

To już się sypiesz? :crazyeye: Boszszsz..... :roll:

[FONT=Century Gothic]Nooooooooo niestety - starość nie radosć:roll:[/FONT]

Że co zrobiłyście???? :crazyeye:

[FONT=Century Gothic]Nieeee nic nic:roll::diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeee nic nic:roll::diabloti:[/FONT]
Gacek dopiero rozwija się w możliwościach wydalniczych.....teraz to jest dopiero trening :diabloti:

No przecież po zimnej wodzie ujędrniłaś się tu i tam, to co mi tu o sypaniu się piszesz? :eviltong:

JeNdza :diabloti::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Gacek dopiero rozwija się w możliwościach wydalniczych.....teraz to jest dopiero trening :diabloti:

[FONT=Century Gothic]łooooo matko......to ja jestem z tobą:evil_lol:[/FONT]

No przecież po zimnej wodzie ujędrniłaś się tu i tam, to co mi tu o sypaniu się piszesz? :eviltong:
[FONT=Century Gothic]
No niby tak ale kręgosłup mi się znowu odzywa...........pobolewa chyba nie doleczyłam:roll:
[/FONT]

JeNdza :diabloti::loveu:[FONT=Century Gothic]Eeeeeee tam pitolisz:eviltong:[/FONT]