Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Fcale nie łaciata, to ten pepla Menrzuś posiał taki ferment :evil_lol:a to fcale że nie prawda jest:roll:, tylko mi się trochę skórka na prawej nóżce złuszczyła, a tu już ze łaciata:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A kolorku nie straciłam - fcale:eviltong:[/FONT] No dopsz! Nie jesteś łaciata! :roll: Jesteś łuszcząca! :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mordokleją tez nie jestem:roll::evil_lol:[/FONT] hihhihihihihihi Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mordokleją tez nie jestem:roll::evil_lol:[/FONT] Dobra, dobra - miód na sercu, a krówka na nóżce :diabloti: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No dopsz! Nie jesteś łaciata! :roll: Jesteś łuszcząca! :evil_lol: hihhihihihihihi[FONT=Century Gothic]No i tak to jest powiedzieć o jedno słowo za dużo....wszystko ci wypomną- WSZYSTKO:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - miód na sercu, a krówka na nóżce :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ty nie masz jakiej koopy do zebrania przypadkiem:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty nie masz jakiej koopy do zebrania przypadkiem:razz::diabloti:[/FONT] Chwilowo bestia padła - inaczej by mnie tu nie było :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Dobra, dobra - miód na sercu, a krówka na nóżce :diabloti: Krówka na nóżce? :crazyeye: A jak ona się tam utrzymuje? Taka duża? Na takiej małej nóżce? :crazyeye: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i tak to jest powiedzieć o jedno słowo za dużo....wszystko ci wypomną- WSZYSTKO:evil_lol:[/FONT] :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ty nie masz jakiej koopy do zebrania przypadkiem:razz::diabloti:[/FONT] buuuuuuuuuuhahahahahahaha! Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Chwilowo bestia padła - inaczej by mnie tu nie było :eviltong:[FONT=Century Gothic]Ładuje bateryjki:diabloti:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Krówka na nóżce? :crazyeye: A jak ona się tam utrzymuje? Taka duża? Na takiej małej nóżce? :crazyeye: :cool3:[FONT=Century Gothic]Ja bym zadała inne pytanie:roll: A co ona robi na tej nóżce:razz::diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']buuuuuuuuuuhahahahahahaha! [FONT=Century Gothic]Ciiiiiii bo się jeszcze spfyfa i se pójdzie nabzdyczony:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Krówka na nóżce? :crazyeye: A jak ona się tam utrzymuje? Taka duża? Na takiej małej nóżce? :crazyeye: :cool3: No przecież nie napiszę, że "cielę" :evil_lol: Iza i Avanti napisał(a):buuuuuuuuuuhahahahahahaha! :eviltong::eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ładuje bateryjki:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja bym zadała inne pytanie:roll: A co ona robi na tej nóżce:razz::diabloti:[/FONT] No jak to co? Pasie się! :cool1: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciiiiiii bo się jeszcze spfyfa i se pójdzie nabzdyczony:evil_lol:[/FONT] Menrzuś się nigdy nie bzdyczy! :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Menrzuś napisał(a):No przecież nie napiszę, że "cielę" :evil_lol: :eviltong::eviltong: Noooo. Lepiej nie bo znowu nam pfyfnie! :eviltong: Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciiiiiii bo się jeszcze spfyfa i se pójdzie nabzdyczony:evil_lol:[/FONT] Dzisiaj jestem w opcji "łagodny dla świata" :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ładuje bateryjki:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ja bym zadała inne pytanie:roll: A co ona robi na tej nóżce:razz::diabloti:[/FONT] Ja bym raczej powiedział - trawi......żeby mnie zaraz zaskoczyć możliwością przetwórczą organizmu :p Przecież jest na Twojej, więc sama się jej spytaj ;) Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No jak to co? Pasie się! :cool1: Menrzuś się nigdy nie bzdyczy! :cool3: No co Ty - Japkowa regularnie trawkę depiluje - krówka padłaby z głodu :diabloti: Iza i Avanti napisał(a):Noooo. Lepiej nie bo znowu nam pfyfnie! :eviltong: Pppppppppppppppfffffffffffffffffffffff :loveu: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No jak to co? Pasie się! :cool1: [FONT=Century Gothic]Ooooooo co to to nie........................jestem po depilacji, chaszczory usunięte:evil_lol:[/FONT] Menrzuś się nigdy nie bzdyczy! :cool3:[FONT=Century Gothic]No wiesz kiedyś musi byc ten pierwszy raz:diabloti:[/FONT] [quote name='Iza i Avanti']Noooo. Lepiej nie bo znowu nam pfyfnie! :eviltong:[FONT=Century Gothic]Pfff......................... albo nie nie zrobię wam tej przyjemności:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Dzisiaj jestem w opcji "łagodny dla świata" :evil_lol: [FONT=Century Gothic] Aaaaaaaaaaaa a jakie sa jeszcze te insze opcje:roll:[/FONT] Ja bym raczej powiedział - trawi......żeby mnie zaraz zaskoczyć możliwością przetwórczą organizmu :p [FONT=Century Gothic] Czyli po naszemu KOOPA[/FONT][FONT=Century Gothic]:evil_lol:[/FONT] Przecież jest na Twojej, więc sama się jej spytaj ;)[FONT=Century Gothic]No coś ty...........to nie wypada:evil_lol:[/FONT] [quote name='Menrzuś']No co Ty - Japkowa regularnie trawkę depiluje - krówka padłaby z głodu :diabloti: [FONT=Century Gothic] No własnie:lol:[/FONT] Pppppppppppppppfffffffffffffffffffffff :loveu:[FONT=Century Gothic]Co za pffff się pytam:lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Menrzuś napisał(a):No co Ty - Japkowa regularnie trawkę depiluje - krówka padłaby z głodu :diabloti: Pppppppppppppppfffffffffffffffffffffff :loveu: Mówisz? A skąd wiesz, że regularnie? :cool3: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Mówisz? A skąd wiesz, że regularnie? :cool3: [FONT=Century Gothic]Ciiiiiii Menrzusiu- milczenie jest złotem:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty...........to nie wypada:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Co za pffff się pytam:lol:[/FONT] Żeby tylko koopa :roll: Co Ci tam znowu wypada? :crazyeye: A tak mi się wymskŁo:eviltong: [quote name='Iza i Avanti']Mówisz? A skąd wiesz, że regularnie? :cool3: A mamy z Jabłuszkową pewne tajemnice :cool3:.......:diabloti: Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ciiiiiii Menrzusiu- milczenie jest złotem:roll:[/FONT] No właśnie mówię, że ciiiiiiiiii :evil_lol: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Żeby tylko koopa :roll: [FONT=Century Gothic]buhahahahahahaha le masz wesoło:evil_lol:[/FONT] Co Ci tam znowu wypada? :crazyeye: [FONT=Century Gothic]No mnie zawsze coś wypada:evil_lol:[/FONT] A tak mi się wymskŁo:eviltong: [FONT=Century Gothic]No i rozdziewiczyłyśmy Menrzusia:evil_lol::diabloti:[/FONT] A mamy z Jabłuszkową pewne tajemnice :cool3:.......:diabloti:[FONT=Century Gothic]taaaaaa:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]taaaaaa:diabloti:[/FONT] Wesoło jak chorera - papier z rolki na długość rozłożonych rąk, szybkie składanie i.......do boju :diabloti: To już się sypiesz? :crazyeye: Boszszsz..... :roll: Że co zrobiłyście???? :crazyeye: Noooooooo :razz::evil_lol: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Wesoło jak chorera - papier z rolki na długość rozłożonych rąk, szybkie składanie i.......do boju :diabloti: [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahaha no to na froncie już byłeś a kiedy przejdziesz do rezerwy?:evil_lol:[/FONT] To już się sypiesz? :crazyeye: Boszszsz..... :roll: [FONT=Century Gothic]Nooooooooo niestety - starość nie radosć:roll:[/FONT] Że co zrobiłyście???? :crazyeye: [FONT=Century Gothic]Nieeee nic nic:roll::diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nieeee nic nic:roll::diabloti:[/FONT] Gacek dopiero rozwija się w możliwościach wydalniczych.....teraz to jest dopiero trening :diabloti: No przecież po zimnej wodzie ujędrniłaś się tu i tam, to co mi tu o sypaniu się piszesz? :eviltong: JeNdza :diabloti::loveu: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Gacek dopiero rozwija się w możliwościach wydalniczych.....teraz to jest dopiero trening :diabloti: [FONT=Century Gothic]łooooo matko......to ja jestem z tobą:evil_lol:[/FONT] No przecież po zimnej wodzie ujędrniłaś się tu i tam, to co mi tu o sypaniu się piszesz? :eviltong: [FONT=Century Gothic] No niby tak ale kręgosłup mi się znowu odzywa...........pobolewa chyba nie doleczyłam:roll:[/FONT] JeNdza :diabloti::loveu:[FONT=Century Gothic]Eeeeeee tam pitolisz:eviltong:[/FONT] Quote
Recommended Posts