Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Czyli zeszła :multi:.........:diabloti:
I po co te opalanie było? :eviltong:[FONT=Century Gothic]Ale tylko na prawej nodze:roll: bo jakoś tak zawsze bardziej do słońca wystawiona była:roll:

A mojemu TZ-towi to wszędzie- mam zajecie:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale tylko na prawej nodze:roll: bo jakoś tak zawsze bardziej do słońca wystawiona była:roll:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A mojemu TZ-towi to wszędzie- mam zajecie:diabloti:[/FONT]
.... bo Ciebie piersią zasłaniał, żebyś się nie spiekła. Tylko widać, tą prawą nogą ciągle merdałaś :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś'].... bo Ciebie piersią zasłaniał, żebyś się nie spiekła. Tylko widać, tą prawą nogą ciągle merdałaś :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie rozśmieszaj mnie....co robił? Zasłaniał? Buhahahahahahaha no coś ty ten nurek w morzu siedział na materacu doopkę moczył....dlatego go spiekło:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie rozśmieszaj mnie....co robił? Zasłaniał? Buhahahahahahaha no coś ty ten nurek w morzu siedział na materacu doopkę moczył....dlatego go spiekło:diabloti:[/FONT]
No to może sobie nie posmarowałas tej nogi? No i jak Ty teraz tak łaciato wyglądasz? :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']No to może sobie nie posmarowałas tej nogi? No i jak Ty teraz tak łaciato wyglądasz? :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ciiiii już zakamuflowałam- nic nie widać:lol: wiec nie wygadaj się:cool1:[/FONT]

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cze wczorajsza Medorowa!

Cze łaciata krówko Jabłuszkowa!

Cze Menrzusiu koffany!

Ale o Jabłuszkowej miało być ciiiiiiiiiiii :diabloti:

Cześć Słońce Katowic :multi::lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale o Jabłuszkowej miało być ciiiiiiiiiiii :diabloti:

Cześć Słońce Katowic :multi::lol:

Ups! :oops:

Cześć Menrzusiu!

Słońce Katowic.. Jak to pięknie brzmi!

A widziałeś, że mi ogonków przybyło? :crazyeye:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ups! :oops:

Cześć Menrzusiu!

Słońce Katowic.. Jak to pięknie brzmi!

A widziałeś, że mi ogonków przybyło? :crazyeye:

A brzmi, brzmi :razz:
A dlaczego ogonków? Ja tam widzę tylko jeden :crazyeye:

Posted

Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu:
Prawie Cię straciłam!!
Ale odzyskałam :multi:
Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops:

Wracaj na FB :razz: Rób II część blożka bo ja zdąrzę się zestarzeć zanim Cię znajdę :mad:

Posted

Pysia napisał(a):
Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu:
Prawie Cię straciłam!!
Ale odzyskałam :multi:
Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops:

Wracaj na FB :razz: Rób II część blożka bo ja zdąrzę się zestarzeć zanim Cię znajdę :mad:

Ja też Cię kofff :loveu: Odwiedzaj, odwiedzaj!

Pysiu! Ale tak w ogóle o czym Ty mówisz? Jaka druga część blożka? I gdzie mam wracać? :crazyeye:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że od Młućki mnie przezywasz:crazyeye: Pfffff:roll:[/FONT]

No bo podobno łaciata jesteś? A co jest łaciate? Krówka! Taka śliczna, malutka :loveu:

Nie pfyfaj!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No bo podobno łaciata jesteś? A co jest łaciate? Krówka! Taka śliczna, malutka :loveu:

Nie pfyfaj![FONT=Century Gothic]Fcale nie łaciata, to ten pepla Menrzuś posiał taki ferment :evil_lol:a to fcale że nie prawda jest:roll:, tylko mi się trochę skórka na prawej nóżce złuszczyła, a tu już ze łaciata:roll:

A kolorku nie straciłam - fcale:eviltong:
[/FONT]