Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 apple napisał(a)::roll::roll::roll: Czyli zeszła :multi:.........:diabloti: I po co te opalanie było? :eviltong: Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Czyli zeszła :multi:.........:diabloti: I po co te opalanie było? :eviltong:[FONT=Century Gothic]Ale tylko na prawej nodze:roll: bo jakoś tak zawsze bardziej do słońca wystawiona była:roll: A mojemu TZ-towi to wszędzie- mam zajecie:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale tylko na prawej nodze:roll: bo jakoś tak zawsze bardziej do słońca wystawiona była:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A mojemu TZ-towi to wszędzie- mam zajecie:diabloti:[/FONT] .... bo Ciebie piersią zasłaniał, żebyś się nie spiekła. Tylko widać, tą prawą nogą ciągle merdałaś :evil_lol: Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Menrzuś'].... bo Ciebie piersią zasłaniał, żebyś się nie spiekła. Tylko widać, tą prawą nogą ciągle merdałaś :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie rozśmieszaj mnie....co robił? Zasłaniał? Buhahahahahahaha no coś ty ten nurek w morzu siedział na materacu doopkę moczył....dlatego go spiekło:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie rozśmieszaj mnie....co robił? Zasłaniał? Buhahahahahahaha no coś ty ten nurek w morzu siedział na materacu doopkę moczył....dlatego go spiekło:diabloti:[/FONT] No to może sobie nie posmarowałas tej nogi? No i jak Ty teraz tak łaciato wyglądasz? :evil_lol: Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Menrzuś']No to może sobie nie posmarowałas tej nogi? No i jak Ty teraz tak łaciato wyglądasz? :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ciiiii już zakamuflowałam- nic nie widać:lol: wiec nie wygadaj się:cool1:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Medorowa napisał(a):Dzień dobry;):loveu: Dzień dobry po 20tej? :-o.....coś Ty, wczorajsza? :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Cze wczorajsza Medorowa! Cze łaciata krówko Jabłuszkowa! Cze Menrzusiu koffany! Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Cze wczorajsza Medorowa! Cze łaciata krówko Jabłuszkowa! Cze Menrzusiu koffany! Ale o Jabłuszkowej miało być ciiiiiiiiiiii :diabloti: Cześć Słońce Katowic :multi::lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale o Jabłuszkowej miało być ciiiiiiiiiiii :diabloti: Cześć Słońce Katowic :multi::lol: Ups! :oops: Cześć Menrzusiu! Słońce Katowic.. Jak to pięknie brzmi! A widziałeś, że mi ogonków przybyło? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ups! :oops: Cześć Menrzusiu! Słońce Katowic.. Jak to pięknie brzmi! A widziałeś, że mi ogonków przybyło? :crazyeye: A brzmi, brzmi :razz: A dlaczego ogonków? Ja tam widzę tylko jeden :crazyeye: Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Menrzuś napisał(a):A brzmi, brzmi :razz: A dlaczego ogonków? Ja tam widzę tylko jeden :crazyeye: :crazyeye: No kurde, no! Rano były dwa! :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::crazyeye: No kurde, no! Rano były dwa! :crazyeye: Widać jakiś bazarek wywalono do archiwum :roll:.....ale niedługo wróci ogonek ;) Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Menrzuś napisał(a):Widać jakiś bazarek wywalono do archiwum :roll:.....ale niedługo wróci ogonek ;) No normalnie: pf! Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No normalnie: pf! jeszcze tylko 84 posty....spoko :p Quote
Iza i Avanti Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Menrzuś napisał(a):jeszcze tylko 84 posty....spoko :p Normalnie Ty to masz tych ogonków... :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Normalnie Ty to masz tych ogonków... :cool3: Ale się rozgadałem, aż wstyd :oops:.....muszę chyba troszkę zwolnić to paplanie :roll: Quote
Pysia Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu: Prawie Cię straciłam!! Ale odzyskałam :multi: Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops: Wracaj na FB :razz: Rób II część blożka bo ja zdąrzę się zestarzeć zanim Cię znajdę :mad: Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 Pysia napisał(a):Przyszłam Ci powiedzieć, ze Cię kocham :loveu: Prawie Cię straciłam!! Ale odzyskałam :multi: Teraz postaram się wygospodarować dziennie choć 1 minutę aby Dzień Dobry powiedzieć :oops: Wracaj na FB :razz: Rób II część blożka bo ja zdąrzę się zestarzeć zanim Cię znajdę :mad: Ja też Cię kofff :loveu: Odwiedzaj, odwiedzaj! Pysiu! Ale tak w ogóle o czym Ty mówisz? Jaka druga część blożka? I gdzie mam wracać? :crazyeye: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Cze łaciata krówko Jabłuszkowa! [FONT=Century Gothic]Że od Młućki mnie przezywasz:crazyeye: Pfffff:roll:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że od Młućki mnie przezywasz:crazyeye: Pfffff:roll:[/FONT] No bo podobno łaciata jesteś? A co jest łaciate? Krówka! Taka śliczna, malutka :loveu: Nie pfyfaj! Quote
Menrzuś Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Że od Młućki mnie przezywasz:crazyeye: Pfffff:roll:[/FONT] Mówiła o słodkim, brązowym cukiereczku :roflt: Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No bo podobno łaciata jesteś? A co jest łaciate? Krówka! Taka śliczna, malutka :loveu: Nie pfyfaj![FONT=Century Gothic]Fcale nie łaciata, to ten pepla Menrzuś posiał taki ferment :evil_lol:a to fcale że nie prawda jest:roll:, tylko mi się trochę skórka na prawej nóżce złuszczyła, a tu już ze łaciata:roll: A kolorku nie straciłam - fcale:eviltong:[/FONT] Quote
apple Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 [quote name='Menrzuś']Mówiła o słodkim, brązowym cukiereczku :roflt: [FONT=Century Gothic]Mordokleją tez nie jestem:roll::evil_lol:[/FONT] Quote
Recommended Posts