Menrzuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ten brak edycji to moim zdaniem goopota! Cześć Menrzusiu! Mnie też nie! :shake: Admin coś za często tego focha strzela... ale co wolno wojewodom, to nie nam sm......... :shake: Moje Ty bidajstwo!!! Cześć Izuniu ;) Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Parę fotek... Coś mi się do ręki przykleiło! Robaczek? Eeeeeeeeeeeeee, tam! Nic to... Siem zamyśliłam... Uważaj mama, bo cię zleję! Quote
Menrzuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Blue girl.....hihihi.....sama jest małym robaczkiem :loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Blue girl.....hihihi.....sama jest małym robaczkiem :loveu::loveu: Ja o niej mówię, że to taka pchełka- skacze z miejsca na miejsce i trudno ją w jednym miejscu zastać! :p Quote
Menrzuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ja o niej mówię, że to taka pchełka- skacze z miejsca na miejsce i trudno ją w jednym miejscu zastać! :p Ja tam takie wolę - przynajmniej widać, że żyją :multi::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja tam takie wolę - przynajmniej widać, że żyją :multi::evil_lol: Jasne, że fajnie jak dziecko jest aktywne! Tylko czasami ta aktywność przerasta siły mamusi :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Jasne, że fajnie jak dziecko jest aktywne! Tylko czasami ta aktywność przerasta siły mamusi :evil_lol: Eeeeee tam - trochę wiary we własne siły :evil_lol: Co to.....masz być słabsza od Jabłkowej?? pppppfffffffffffffffffff :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Menrzuś napisał(a):Eeeeee tam - trochę wiary we własne siły :evil_lol: Co to.....masz być słabsza od Jabłkowej?? pppppfffffffffffffffffff :diabloti: No właśnie! Pffffffffffffffffffffff :evil_lol::loveu: Quote
Menrzuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No właśnie! Pffffffffffffffffffffff :evil_lol::loveu: Już czkawkę chyba dostała :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 Menrzuś napisał(a):Już czkawkę chyba dostała :diabloti: Jabcokowa! Czkałaś? :evil_lol: Cześć Kochani! W końcu piątek! :multi: Quote
apple Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Menrzuś']To poprawiaj przed kliknięciem "zatwierdź" :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Ha ha ha very funny:cool1::evil_lol:[/FONT] [quote name='Menrzuś']Eeeeee tam - trochę wiary we własne siły :evil_lol: Co to.....masz być słabsza od Jabłkowej?? pppppfffffffffffffffffff :diabloti: [quote name='Iza i Avanti']No właśnie! Pffffffffffffffffffffff :evil_lol::loveu: [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! Czkałaś? :evil_lol: Cześć Kochani! W końcu piątek! :multi:[FONT=Century Gothic]CZkałam jak diabli:evil_lol: Ale wy jeszcze nie wiecie po taaak długim czasie ze nikt nie moze być lepszy od Japkowej:B-fly: Zuzia wymiata:loveu: http://img528.imageshack.us/img528/2346/20080706137ux7.jpg [/FONT] Quote
apple Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Century Gothic]No i musze uciekać......bede dopiero w poniedziałek bo wyjeżdżam na weekend:roll: Papapapapapapa:loveu: Jakby co to przebij moją bransoletke o 2 zł:lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ha ha ha very funny:cool1::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]CZkałam jak diabli:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale wy jeszcze nie wiecie po taaak długim czasie ze nikt nie moze być lepszy od Japkowej:B-fly:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zuzia wymiata:loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img528.imageshack.us/img528/2346/20080706137ux7.jpg[/FONT] Od Jabcokowej to tyko Iza może być lepsza! :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i musze uciekać......bede dopiero w poniedziałek bo wyjeżdżam na weekend:roll:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Papapapapapapa:loveu: Jakby co to przebij moją bransoletke o 2 zł:lol:[/FONT] Jak to wyjeżdżasz? Dopiero co wróciłaś! Papa Dopsz! Buziam :loveu: Quote
bonita Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Witaj Iza :) Jaką Ty masz już duuuużą córcię:crazyeye: Nie mogę uwierzyć normalnie, jak ten czas leci ... Pzodrowionka Quote
Iza i Avanti Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='bonita']Witaj Iza :) Jaką Ty masz już duuuużą córcię:crazyeye: Nie mogę uwierzyć normalnie, jak ten czas leci ... Pzodrowionka Cześć Bonitko! Prawda, że już kawał pannicy z niej? A jaki rozbójnik... :evil_lol: Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Century Gothic]IZA! No co ty.......wracaj........czuje się opuszczona:-([/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]IZA! No co ty.......wracaj........czuje się opuszczona:-([/FONT] Bez przesady.... :razz: Witam Was :multi: Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Bez przesady.... :razz: Witam Was :multi:[FONT=Century Gothic]No co ty serio ja nie mam skłonności do przesady:roll:....prawda?:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No co ty serio ja nie mam skłonności do przesady:roll:....prawda?:roll:[/FONT] Ale zawsze kobietką jesteś, a wiadomo jakie kobiety są :eviltong: Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale zawsze kobietką jesteś, a wiadomo jakie kobiety są :eviltong:[FONT=Century Gothic]Oj juz bez przesady:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Oj juz bez przesady:diabloti:[/FONT] No to wróciliśmy do punktu wyjścia :eviltong::evil_lol: (prawda w oczy kole :evil_lol:) Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='Menrzuś']No to wróciliśmy do punktu wyjścia :eviltong::evil_lol: (prawda w oczy kole :evil_lol:) [FONT=Century Gothic]Mnie tam nic nie kole:roll: a tym bardziej nie prawda:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Mnie tam nic nie kole:roll: a tym bardziej nie prawda:evil_lol:[/FONT] No to może sffffędzi? Skórka juz zeszła? :razz::p Quote
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Menrzuś napisał(a):No to może sffffędzi? Skórka juz zeszła? :razz::p:roll::roll::roll: Quote
Recommended Posts