Menrzuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Czasmi, to znaczy kiedy? :cool3: Ty to wszystko chcesz wiedzieć :eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty to wszystko chcesz wiedzieć :eviltong: Ja nie chcę! Ja muszę! :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Bo pypcia dostaniesz? :roflt: Już dostałam... :evil_lol: Jagoda* napisał(a):Witaj, pozdrowienia i buziaki...:loveu: Cześć Jagoda! Odsyłamy buziaki! :loveu: Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Menrzuś'] Ale kicisz z samego rana :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie kice tylko mówie jak na swietej spowiedzi...po9 raz pierwszy poważnie:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Już dostałam... :evil_lol: To jak dostałaś, to chyba będę musiał zalicytować :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie kice tylko mówie jak na swietej spowiedzi...po9 raz pierwszy poważnie:evil_lol:[/FONT] rozgrzeszenia za taką "poważną" gadkę nie dostaniesz :eviltong: Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Gadułki! :-)[FONT=Century Gothic]Witaj Izabelko:loveu: Gadulińska:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Menrzuś']rozgrzeszenia za taką "poważną" gadkę nie dostaniesz :eviltong: [FONT=Century Gothic]No wiesz.....odmawiasz grzesznikowi zozgrzeszenia:crazyeye:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz.....odmawiasz grzesznikowi zozgrzeszenia:crazyeye:[/FONT] Ty to rozgrzeszenia nie dostaniesz nawet jak na kolanach nad morze dojdziesz :evil_lol: Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ty to rozgrzeszenia nie dostaniesz nawet jak na kolanach nad morze dojdziesz :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No coś ty ciebie nie wyprzedze nigdy:diabloti:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No coś ty ciebie nie wyprzedze nigdy:diabloti:[/FONT] W życiu bym Ci nie pozwoliła się wyprzedzić!!! :evil_lol: :diabloti: Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']W życiu bym Ci nie pozwoliła się wyprzedzić!!! :evil_lol: :diabloti:[FONT=Century Gothic]No patrzaj nawet w grzeszeniu chcesz być lepsza:evil_lol:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No patrzaj nawet w grzeszeniu chcesz być lepsza:evil_lol:[/FONT] W czymś muszę być lepsza! :evil_lol: Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Iza i Avanti']W czymś muszę być lepsza! :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No niech ci bedzie ze w grzeszeniu ustąpię ci tu pola:evil_lol::eviltong: Bede musiała zmykać.............niestety bo mnie tu już D szturcha:placz: odkąd ma urlop nie mam czasu na kompa:placz::placz::placz: Nerwy mam:angryy:[/FONT] Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [FONT=Century Gothic]Co to sie dzieje nie moge edytować posta:crazyeye:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No niech ci bedzie ze w grzeszeniu ustąpię ci tu pola:evil_lol::eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Bede musiała zmykać.............niestety bo mnie tu już D szturcha:placz: odkąd ma urlop nie mam czasu na kompa:placz::placz::placz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Nerwy mam:angryy:[/FONT] Pozmieniało sie trochę na fotoblożkach niestety - brak edycji :eviltong: Cześć rozptasiorzonym :multi::loveu: Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Pozmieniało sie trochę na fotoblożkach niestety - brak edycji :eviltong: Cześć rozptasiorzonym :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]Ale dlaczego:crazyeye: przecież czasem trzeba coś poprawić.............nie podobają mi sie te zmiany:shake:[/FONT] Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [FONT=Century Gothic]No i musze znikać - papa kochani:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale dlaczego:crazyeye: przecież czasem trzeba coś poprawić.............nie podobają mi sie te zmiany:shake:[/FONT] Ktoś zaczął wykorzystywać tą możliwość w głupi sposób, to admin strzelił focha i mamy co mamy ;) Quote
apple Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Ktoś zaczął wykorzystywać tą możliwość w głupi sposób, to admin strzelił focha i mamy co mamy ;)[FONT=Century Gothic]Aha! ale w jaki sposób? !!!! Jak można zaszkodzić edytując posta:roll: To nie fair......... ja robie dużo byków i bym sobie pozmieniała a teraz nie moge:placz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aha! ale w jaki sposób? !!!! Jak można zaszkodzić edytując posta:roll: To nie fair......... ja robie dużo byków i bym sobie pozmieniała a teraz nie moge:placz:[/FONT] To poprawiaj przed kliknięciem "zatwierdź" :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='Menrzuś']Pozmieniało sie trochę na fotoblożkach niestety - brak edycji :eviltong: Cześć rozptasiorzonym :multi::loveu: Ten brak edycji to moim zdaniem goopota! Cześć Menrzusiu! [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale dlaczego:crazyeye: przecież czasem trzeba coś poprawić.............nie podobają mi sie te zmiany:shake:[/FONT] Mnie też nie! :shake: [quote name='Menrzuś']Ktoś zaczął wykorzystywać tą możliwość w głupi sposób, to admin strzelił focha i mamy co mamy ;) Admin coś za często tego focha strzela... [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aha! ale w jaki sposób? !!!! Jak można zaszkodzić edytując posta:roll: To nie fair......... ja robie dużo byków i bym sobie pozmieniała a teraz nie moge:placz:[/FONT] Moje Ty bidajstwo!!! Quote
Recommended Posts