Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']

Ale kicisz z samego rana :eviltong::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nie kice tylko mówie jak na swietej spowiedzi...po9 raz pierwszy poważnie:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie kice tylko mówie jak na swietej spowiedzi...po9 raz pierwszy poważnie:evil_lol:[/FONT]
rozgrzeszenia za taką "poważną" gadkę nie dostaniesz :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']rozgrzeszenia za taką "poważną" gadkę nie dostaniesz :eviltong:
[FONT=Century Gothic]No wiesz.....odmawiasz grzesznikowi zozgrzeszenia:crazyeye:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wiesz.....odmawiasz grzesznikowi zozgrzeszenia:crazyeye:[/FONT]

Ty to rozgrzeszenia nie dostaniesz nawet jak na kolanach nad morze dojdziesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ty to rozgrzeszenia nie dostaniesz nawet jak na kolanach nad morze dojdziesz :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No coś ty ciebie nie wyprzedze nigdy:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']W życiu bym Ci nie pozwoliła się wyprzedzić!!! :evil_lol:

:diabloti:[FONT=Century Gothic]No patrzaj nawet w grzeszeniu chcesz być lepsza:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']W czymś muszę być lepsza! :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No niech ci bedzie ze w grzeszeniu ustąpię ci tu pola:evil_lol::eviltong:

Bede musiała zmykać.............niestety bo mnie tu już D szturcha:placz: odkąd ma urlop nie mam czasu na kompa:placz::placz::placz:

Nerwy mam:angryy:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No niech ci bedzie ze w grzeszeniu ustąpię ci tu pola:evil_lol::eviltong:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Bede musiała zmykać.............niestety bo mnie tu już D szturcha:placz: odkąd ma urlop nie mam czasu na kompa:placz::placz::placz:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Nerwy mam:angryy:[/FONT]
Pozmieniało sie trochę na fotoblożkach niestety - brak edycji :eviltong:

Cześć rozptasiorzonym :multi::loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pozmieniało sie trochę na fotoblożkach niestety - brak edycji :eviltong:

Cześć rozptasiorzonym :multi::loveu:[FONT=Century Gothic]Ale dlaczego:crazyeye: przecież czasem trzeba coś poprawić.............nie podobają mi sie te zmiany:shake:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale dlaczego:crazyeye: przecież czasem trzeba coś poprawić.............nie podobają mi sie te zmiany:shake:[/FONT]
Ktoś zaczął wykorzystywać tą możliwość w głupi sposób, to admin strzelił focha i mamy co mamy ;)

Posted

[quote name='Menrzuś']Ktoś zaczął wykorzystywać tą możliwość w głupi sposób, to admin strzelił focha i mamy co mamy ;)[FONT=Century Gothic]Aha! ale w jaki sposób? !!!! Jak można zaszkodzić edytując posta:roll: To nie fair......... ja robie dużo byków i bym sobie pozmieniała a teraz nie moge:placz:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aha! ale w jaki sposób? !!!! Jak można zaszkodzić edytując posta:roll: To nie fair......... ja robie dużo byków i bym sobie pozmieniała a teraz nie moge:placz:[/FONT]

To poprawiaj przed kliknięciem "zatwierdź" :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Pozmieniało sie trochę na fotoblożkach niestety - brak edycji :eviltong:

Cześć rozptasiorzonym :multi::loveu:

Ten brak edycji to moim zdaniem goopota!

Cześć Menrzusiu!

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale dlaczego:crazyeye: przecież czasem trzeba coś poprawić.............nie podobają mi sie te zmiany:shake:[/FONT]

Mnie też nie! :shake:

[quote name='Menrzuś']Ktoś zaczął wykorzystywać tą możliwość w głupi sposób, to admin strzelił focha i mamy co mamy ;)

Admin coś za często tego focha strzela...

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Aha! ale w jaki sposób? !!!! Jak można zaszkodzić edytując posta:roll: To nie fair......... ja robie dużo byków i bym sobie pozmieniała a teraz nie moge:placz:[/FONT]

Moje Ty bidajstwo!!!