Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No ja myśle....bo jak nie to normalnie sie zapłaczę:placz::lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No to opowiadaj co sie działo jak mnie nie było???? Szybko masz okazję sie poskarżyć na tych i owych:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Jak tam Zuzia i Avanti?[/FONT] U nas wszystko dobrze! Zuzia, jak to Zuzia: rozrabia na okrągło, pyskuje po swojemy, zamiast pa pa, mówi bye, bye :crazyeye: Avanti- doszedł już do siebie. Quote
apple Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):U nas wszystko dobrze! Zuzia, jak to Zuzia: rozrabia na okrągło, pyskuje po swojemy, zamiast pa pa, mówi bye, bye :crazyeye: [FONT=Century Gothic]Buhahahahahahahahahahaha fajowo:evil_lol:[/FONT] Avanti- doszedł już do siebie.[FONT=Century Gothic]To bardzo sie cieszę......baaaardzo:loveu:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a): Avanti- doszedł już do siebie. Wszystko się cofnęło? Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Wszystko się cofnęło? Pozostał paraliż lewej powieki, który raczej się nie cofnie (prawa powieka pozostała "luźna" po poprzednim wylewie...). Fafelek jeszcze trochę wisi, ale nie ma już tragedii. Za to w tamtym tygodniu znowu pękł mu wrzód... Wszystko w domu miałam pokrwawione- musiało z niego chlustnąć :shake: Dostaje polprazol... Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Pozostał paraliż lewej powieki, który raczej się nie cofnie (prawa powieka pozostała "luźna" po poprzednim wylewie...). Fafelek jeszcze trochę wisi, ale nie ma już tragedii. Za to w tamtym tygodniu znowu pękł mu wrzód... Wszystko w domu miałam pokrwawione- musiało z niego chlustnąć :shake: Dostaje polprazol... Bidak mały. Tutaj starość nadchodzi a u mnie nowe życie startuje. Jak to wszystko połączyć? Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Bidak mały. Tutaj starość nadchodzi a u mnie nowe życie startuje. Jak to wszystko połączyć? A ta starość to przybywa do nas w zastraszającym tempie...:-( Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A ta starość to przybywa do nas w zastraszającym tempie...:-( No to może o pogodzie? :razz: Jabłuszko wyjechało znad morza, to i znowu zaczęło grzać słonko :lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):No to może o pogodzie? :razz: Jabłuszko wyjechało znad morza, to i znowu zaczęło grzać słonko :lol: Ale chwaliła się, że cały czas miała słońce... Tylko wodę zimną :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Ale chwaliła się, że cały czas miała słońce... Tylko wodę zimną :evil_lol: Wiem...czytałem. Wytopiła się na słońcu, ujędrniła w zimnej wodzie - teraz jest taka laska, że Cię nie mogę :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Wiem...czytałem. Wytopiła się na słońcu, ujędrniła w zimnej wodzie - teraz jest taka laska, że Cię nie mogę :evil_lol: Nooooooooooo... :loveu: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Nooooooooooo... :loveu: Teraz to tylko czekać, aż się bakterie naładują i fotki powkleja :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Menrzuś napisał(a):Teraz to tylko czekać, aż się bakterie naładują i fotki powkleja :loveu: A założysz się, że się nie sfociła? :cool3: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):A założysz się, że się nie sfociła? :cool3: No wiem, że to Ona fotki robiła :evil_lol:.....ale może czasami dała dorwać się TZowi do aparatu ;):lol: Quote
Menrzuś Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Zapraszam na bazarek! Ale tam dla mnie to tylko, albo taśma fluoroscencyjna, albo kredka do brwi :placz: Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale tam dla mnie to tylko, albo taśma fluoroscencyjna, albo kredka do brwi :placz: Ale dla Alfy jest dużo rzeczy!!! :cool3: A po co Ci kredka do brwi? :crazyeye::cool3::evil_lol: Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Menrzuś']No to może o pogodzie? :razz: Jabłuszko wyjechało znad morza, to i znowu zaczęło grzać słonko :lol:[FONT=Century Gothic]Przywiozłam Izie słonko zeby jej zimno nie było:diabloti: [/FONT] [quote name='Menrzuś']Wiem...czytałem. Wytopiła się na słońcu, ujędrniła w zimnej wodzie - teraz jest taka laska, że Cię nie mogę :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Taaaaaaaaa:p[/FONT] [quote name='Menrzuś']Teraz to tylko czekać, aż się bakterie naładują i fotki powkleja :loveu: [quote name='Iza i Avanti']A założysz się, że się nie sfociła? :cool3:[FONT=Century Gothic]Sfociła sfociła ale nie pokaże, za to jest duuuużo Alutkowych fotek......ona przynajmniej fotogeniczna jest:lol: Własnie zgrywam foty:razz:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Przywiozłam Izie słonko zeby jej zimno nie było:diabloti: [/FONT] Coś chyba je po drodze zgubiłaś... :diabloti: [FONT=Century Gothic]Taaaaaaaaa:p[/FONT] [FONT=Century Gothic]Sfociła sfociła ale nie pokaże, za to jest duuuużo Alutkowych fotek......ona przynajmniej fotogeniczna jest:lol:[/FONT] A Ty nie? [FONT=Century Gothic]Własnie zgrywam foty:razz:[/FONT] Czekamy.... Byłaś na bazarku? Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Czekamy.... Byłaś na bazarku?[FONT=Century Gothic]Jeszcze nie byłam na bazarku ale zaraz kuknę;) A fotogeniczna zdecydowanie NIE jestem:shake:[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jeszcze nie byłam na bazarku ale zaraz kuknę;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]A fotogeniczna zdecydowanie NIE jestem:shake:[/FONT] Pierdziuuuuuuuuuuuuuuuulisz! :eviltong: Quote
apple Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Pierdziuuuuuuuuuuuuuuuulisz! :eviltong:[FONT=Century Gothic]Niestety nie:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Ale dla Alfy jest dużo rzeczy!!! :cool3: A po co Ci kredka do brwi? :crazyeye::cool3::evil_lol: Pokaże bazarek Alfie - może cuś dla siebie znajdzie A po co jest kredka do brwi? Do brwi przecież :eviltong: (jakaś tak nie kumata dzisiaj jest :evil_lol:) [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Niestety nie:evil_lol:[/FONT] Ale kicisz z samego rana :eviltong::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Menrzuś']Pokaże bazarek Alfie - może cuś dla siebie znajdzie A po co jest kredka do brwi? Do brwi przecież :eviltong: (jakaś tak nie kumata dzisiaj jest :evil_lol:) Ale kicisz z samego rana :eviltong::evil_lol: To Ty sobie brwi ten tego? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Iza i Avanti napisał(a):To Ty sobie brwi ten tego? :crazyeye: Oj....tylko czasaaaaami:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Menrzuś napisał(a):Oj....tylko czasaaaaami:evil_lol: Czasmi, to znaczy kiedy? :cool3: Quote
Recommended Posts